Novosti

05.
Oct
2021
Novosti
Rusko kedrovo ulje u uljanim želatinskim soft gel kapsulama dodatak je ishrani koji u sebi sadrži visoku koncentraciju nerafinisanog ulja iz semena kedra i vitamin A, koji doprinosi normalnoj funkciji imunosistema.
26.
Sep
2021
Novosti
Deluje protiv svih problema sa varenjem, pomaže kod prehlade i zapaljenja grla.
22.
Sep
2021
Novosti
Prirodni med iz najčistijeg dela planete. Odličan protiv visokog holesterola i anemije. Preporučuje se za želudačne tegobe, infekcije i protiv kašlja.
22.
Sep
2021
Novosti
Novi posebni događaji "Anuga Clean Label", "Anuga Free From, zdrava i funkcionalna hrana", kao i format Anuga Meet More Meatless “u okviru Anuga Meat -a prate nove potrebe potrošača i nude kupcima i medijima pregled inovacija proizvoda.
19.
Sep
2021
Novosti
Nutritivno bogati šejk od organskih sastojaka i surutke novozelandskih krava, spakovan u ambalaži od kikirikija.
12.
Sep
2021
Novosti
Može se koristiti za zaceljivanje ogrebotina, posekotina, tragova ugriza, osipa, iritacija, raznih oštećenja i upala. Koristi se i kod hroničnih stanja (akne, dermatitis, ekcem, psorijaza).
12.
Sep
2021
Novosti
Zdraviji šećer za sve one koji bez slatkog ne mogu.
05.
Sep
2021
Novosti
To su izdržljive, upijajuće i najodrživije dečije pelene od bambusovih netkanih materijala sa nula štetnih materija kao što su TBT, antioksidanti, hlor, lateks, boja...
05.
Sep
2021
Novosti
Joint MD Repair Gel je inovativna i najkompleksnija formula koja se koristi kao pomoć za lečenje bola u zglobovima, tetivama i mišićima i koristi se po preporuci američke MAYO klinike.
29.
Aug
2021
Novosti
Najbolje rezultate daje u kombinaciji sa drugim brašnima bez glutena, za povezivanje i poboljšavanje strukture peciva. Poboljšava teksturu testa pa hlebu daje hrskavu koru.
29.
Aug
2021
Novosti
Acerola je najpoznatija po izuzetnom bogatstvu vitaminom C. Zbog toga se često koristi u prevenciji prehlada i gripa, radi poboljšanja imuniteta.
16.
Aug
2021
Novosti
Doprinosi iskorenjivanju Helico-bakterije pilori (uzročnika stvaranja čireva), ublažavanju žgaravice i problema sa varenjem.
08.
Aug
2021
Novosti
Preporučuje se za jačanje imuniteta kod dece, za decu koja se neuravnoteženo hrane i izbegavaju određene namirnice, kao i za veoma aktivnu decu.
08.
Aug
2021
Novosti
Uz samo jednu mericu od 30g, dobijate oko 23g najkvalitetnijeg proteina, zaslađenog sukralozom koji ne sadrži nezdrave dodatke poput rafinisanog šečera.
18.
Jul
2021
Novosti
Za snažan imunitet! • Doprinosi pravilnom funkcionisanju imunog sistema • Poboljšava izdržljivost i otpornost • Ublažava posledice stresa • Čuva energetske rezerve organizma za aktivan i zdrav život  
06.
Jul
2021
Novosti
Zajedno sa vitaminom C pomaže telu izgradnju novih ćelija, smanjuje ožiljke i bore i održava kožu elastičnom. Takodje povećava raspoloživost kiseonika u organizmu i ima pozitivan uticaj na zdravlje kože, kose i noktiju
06.
Jul
2021
Novosti
Za razliku od sirovog polena onaj u ćelijama saća prolazi kroz složene procese prerade-fermentacije pod uticajem brojnih gljivica i korisnih bakterija, uz dodatak enzima i sekreta iz pčelinjih žlezda. U tom procesu polenova zrna bivaju oslobođena teško svarljive celulozne opne pri čemu nastaje Perga, jedan od najvrednijih pčelinjih proizvoda kao hranljivo sredstvo.
21.
Jun
2021
Novosti
Kada se kuvaju sa tamari sosom pojačavaju seksualnu vitalnost i snagu. Snižavaju nivo holesterola i krvni pritisak, a poboljšavaju probavu. Odlične su za obnavljanje krvotoka. Bogate su: vitaminima B1, B2, nijacinom koji ojačava zidove krvnih sudova
21.
Jun
2021
Novosti
Nabavite organske perive ubruse od bambusa i sačuvaćete omanju šumu borova (25 kom.) i uštedećete 4500 eura.