Novosti
11.02.2024.

Elemi oshadhi za bolne rane

Opekotine i ljute rane cao

U drevnoj vedskoj civilizaciji Indije, carstvo lekovitih biljaka zvalo se Ošadi. Oshadhi se prevodi kao „nosač svetlosti“ ili „nosač Ojasa“. Ojas je misteriozna supstanca koja daje energiju koju upijamo i stvaramo kroz zdrav način života. U to vreme postojala je svest o tome kako biljke transformišu kosmičko zračenje, posebno sunčeve svetlosti, u organsku materiju i na taj način nose moćnu univerzalnu energiju u sebi. U Oshadhi-u održavaju ovu svest tokom svakog nivoa proizvodnje, tako da lekovite biljke i njihova esencijalna ulja ostanu čista i nepatvorena, dajući vam Ojas-energiju.

Elemi ulje je aromatično eterično ulje dobijeno destilacijom smole iz istoimenog drveta, koje se nalazi u tropskim oblastima Azije. Ovo ulje je bistro do bledo zelene boje i ima topao, drveni i citrusni miris. Elemi ulje sadrži čitav niz jedinjenja koja su korisna za ljudsko zdravlje, uključujući limonene, terpene i elemicin. Pomažu u poboljšanju varenja, smanjenju upale, smanjenju stresa i anksioznosti, pojačavaju cirkulaciju, ublažavaju bol i jačaju imuni sistem. Takođe ima antiseptička svojstva koja pomažu u lečenju rana, opekotina i drugih kožnih problema. Elemi ulje se često koristi u aromaterapiji, ali se može koristiti i u kozmetičkim proizvodima kao što su kreme, losioni i šamponi, zbog svojih hidratantnih i umirujućih svojstava za kožu i kosu. Važno je napomenuti da se elemi ulje ne preporučuje za upotrebu tokom trudnoće i dojenja, kao i osobama sa osetljivom kožom.

Oshadhi proizvodi su prirodni i nisu hemijski modifikovani. Oni sadrže samo ulje navedenih biljaka. Ulja se ne mešaju i ne razređuju s drugim uljima. Označena su latinskim nazivom i hemotipom. Nisu korišćeni sintetički aditivi, parabeni niti genetski modifikovane biljke. Potpuno prirodne kompozicije sastoje se uglavnom od bioloških sastojaka i proizvode se s emulgatorima hrane. Koristimo samo prirodne mirise, boje i konzervanse.

 

100%  proizvoda nije testirano na životinjama! Ne koriste se životinjske sirovine. Jedina ne-veganska sirovina je neobrađen pčelinji vosak dobijen od organskog pčelarstva.

Svaka biljka tako ima svoj mirisni profil i svoj individualni dodir. Etarsko ulje služi kao mamac za insekte, kao način komunikacije sa drugim biljkama, kao zaštita od bakterija, gljivica i insekata, kao zaštita od UV zračenja ili od prekomernog gubitka vode isparavanjem.

U aromaterapiji, mirisni efekat etarskih ulja koristi se za stimulisanje duha i tela.

Sačuvano u omiljne
Eterična ulja 1111111111810
Pomaže kod stresa i anksioznosti.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.425,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Eterična ulja 1111111111799
Može pomoći pri varenju, infekciji i cirkulaciji. Obavezno razblažiti pre upotrebe.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.705,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Eterična ulja 1111111111798
Koristi se za ublažavanje stresa i anksioznosti, kao i za poboljšanje disanja.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.280,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Eterična ulja 1111111111797
Pomaže u regulisanju raspoloženja, smanjenju stresa i poboljšanju koncentracije
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.725,00 RSD

Slični članci

21.
Apr.
2024.
Novosti
Napravite ekološki iskorak sa ECOEGG sredstvom za uklanjanje fleka! Spakovano u plastici 100% recikliranoj iz okeana, sa veganskom formulom na biljnoj...
21.
Apr.
2024.
Novosti
Ovaj inovativni, britanski ECOEGG 4u1 proizvod nije samo deterdžent, već moćna kombinacija deterdženta, omekšivača, izbeljivača na bazi kiseonika i sr...