Novosti
16.01.2024.

Sad se vodi računa o kilaži

Fitoslim protiv prejedanja

Ruski čaj FITOSLIM ALTAJA koristan je za osobe sa sledećim zdravstvenim problemima: gojaznost, adipozogenitalni sindrom (sindrom gojaznosti uzrokovan oštećenjem ili poremećajem u radu hipofize i hipotalamusa), bulimija (povećan apetit).

Sastav:

Kukuruzna svila i seme lana smanjuju apetit i potrebu za hranom. Medveđe grožđe i kora krušine ispoljavaju blago laksativno i diuretsko delovanje, čiste urinarni sistem, bubrege kao i želudačnocrevni trakt; imaju antiupalno delovanje i poboljšavaju iskorišćavanje hranljivih materija u organizmu. Vrbovica deluje na ubrzanje i poboljšanje metabolizma masti u organizmu.

Regulisanje metabolizma:

Uzroci metaboličkih poremećaja mogu biti različiti, ali jedna od najštetnijih posledica metaboličkih poremećaja je prekomerna telesna težina. Višak telesne težine nije prirodno stanje. Osobe sa viškom kilograma automatski pripadaju rizičnoj grupi. Sklone su oboljenjima srca i krvnih sudova, zglobova, visokog krvnog pritiska, dijabetesa, depresije.

U svakodnevnom životu termin metabolizam se ponekad pominje u vezi sa bolestima endokrinog sistema. Metabolizam kao pojam ima mnogo šire značenje. Pravilan metabolizam znači pravilno odvijanje svih važnih procesa u organizmu. Nažalost, vrhunski stručnjaci tvrde da se u sadašnje vreme prekomernog stresa, konzumiranja "brze hrane" i gaziranih napitaka umesto zdravih obroka, gojaznost proširila poput epidemije.  Pokušaji da se ovaj problem reši raznim dijetama za smanjivanje telesne težine često se ne završavaju uspešno. Najčešće se telesna masa koja se u početku smanjila (obično kao posledica eliminisanja viška vode iz organizma) vraća u istoj meri. Ova pojava je u vezi sa činjinicom da se korekcija težine tela u većini slučajeva odnosi na striktnu zabranu upotrebe određene vrste hrane. Takav redukovan način ishrane dovodi do pojave konstantnog osećaja gladi, što predstavlja snažan psihološki pritisak.

Druga stvar je da reduciranje ishrane dovodi do smanjenja unosa u organizam nezamenljivih hranljivih materija, što dovodi do opadanja radne sposobnosti, remeti rad osnovnih sistema i organa i za posledicu može da ima trajni poremećaj metabolizama. Energetske materije iz hrane se ne iskorišćavaju na ispravan način i organizam počinje da stvara masne naslage u vidu zaliha.

U cilju postizanja trajnog rešenja neophodno je:

1. Regulisati poremećenu ravnotežu između potrošnje energije i količine energije koja se unosi hranom;

2. Formirati ispravne navike u ishrani;

3. Povećati motivisanost za korekciju telesne težine;

4. Otkloniti faktor stresa koji nastaje usled redukcije ishrane.

Upotreba:

FITOSLIM ALTAJA je brikovan čaj. Takva vrsta pakovanja je nova kod nas. Lekovito bilje od kojih se ovaj čaj pravi se suši i presuje u malene brikete koji čine jednu dozu čaja. Bilje na taj način ne gubi svoja lekovita svojstva, naprotiv! Poboljšava se iskorišćenost lekovitih sastojaka bilja, a kao bonus, kao dodatni benefit, upotreba čaja je olakšana.

Jedan briket preliti šoljom kipuće vode i ostaviti da odstoji najmanje 8-10 minuta.

Piti 2-4 čaše čaja dnevno u zavisnosti od individualnih potreba, nezavisno od unošenja hrane.

Kontraindikacije:

Kontraindikacije nisu zabeležene. Moguća je individualna preosetljivost na komponente proizvoda.

Ukoliko želite bolje rezultate:

Za vreme korišćenja fitokompleksa FITOSLIM obavezno je uvođenje odgovarajuće fizičke aktivnosti.

Jednom nedeljno jesti samo voće i povrće (posni dan), a ostalim danima poslednji obrok završiti do 18 časova, nakon čega je dozvoljen unos isključivo jogurta, voća i povrća.

Dnevni unos čiste negazirane vode po formuli 30 ml na svaki kg telesne težine.

Sačuvano u omiljne
Čajevi i napici 8606108480021
Svakodnevna upotreba ruskog čaja FITOSLIM može pomoći kod gojaznosti, adipozogenitalni ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.421,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Lekovito bilje 8606108480243
Unikatna ruska mast za poboljšanje stanja koštano zglobnog sistema, sa apitoksinom obo...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.025,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Mršavljenje 8607000076343
GARCINIA ili "sveti gral oblikovanja tela" je blagotvorna za stomak, smanjuje apetit i ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.595,00 RSD

Slični članci

25.
Feb.
2024.
Novosti
Silimarin u prahu je dodatak ishrani i izvor silimarina koji najveći pozitivan uticaj ima na jetru štiteći ćelije od slobodnih radikala i spolja&scaro...
25.
Feb.
2024.
Novosti
18.
Feb.
2024.
Novosti
Inače jedna od najboljih biljaka za jetru i žuč. Podržava funkcije jetre. Jako lepo popravlja probavu, podržava funkcije jetre i žuči. Poboljšava kval...