Intervju

13.
Jun
2023
Intervju
Bitno mi je što mogu za vreme posta da se oslonim na Čika Perine proizvode, gde god da se nalazim. Ne stižem uvek da pripremim klopu, ili prosto ogladnim dok sam na ulici. I miran sam, zato što znam da u prvoj zdravoj hrani imam dobar sendvič na vodi, ili energetski bar, koji su bez aditiva od dobrih sirovina i koji nisu skupi.
20.
Sep
2023
Intervju
Bog nam je dao slobodnu volju i možemo da radimo šta hoćemo, samo nam nije sve na korist
21.
Oct
2023
Intervju
Ne pada sneg da pokrije breg. Nego da svaka zverka pokaže svoj trag
08.
May
2022
Intervju
Doktor primenjuje biljno lečenje u kombinaciji sa znanjem iz farmakologije.  Na pregled se dolazi, uglavnom, po preporuci. Uvek je gužva, jer je posvećen pacijentima sa najvećim problemima. Pacijentima kojima je zvanična medicina rekla: Imate još 6 meseci, do godinu dana.
27.
Feb
2022
Intervju
U 2020-oj godini ECOEGG 2u1 deterdzent i omekšivač  je testiran na osobama sa osetljivom kožom od strane renomirane  Nemačke kompanije “DERMATEST“  i ocenjen je sa ocenom ODLIČNO. Kao i uvek, moja preporuka je da se svi potrudimo da damo šansu prirodnim, netoksičnim  proizvodima, da čuvamo sebe i svoje najbliže tako što ćemo čuvati svoju životnu sredinu i okolinu u kojoj boravimo, radimo, živimo i uživamo. Dajmo šansu prirodnom, čuvajmo zdravlje! Dr Bojana Ješić- specijalista dermatovenerologije
06.
Mar
2022
Intervju
Dečija koža je posebno osetljiva na toksične supstance iz deterdženata i omekšivača, čak i kada  su zastupljene u minimalnoj količini. Uvek je mudro uložiti novac u deterdžente koji nemaju hemikalije a bezbedne su i za novorođene bebe.
20.
Apr
2023
Intervju
Najnovija istraživanja pokazuju da nije problem u glutenu koji se izvitoperio, već u modifikaciji pšenice i u svemu što je industrijalizacija, herbicidi i ukrštanje donelo. Jer je pšenica potpuno izmenjena. Molekuli joj nisu isti...
20.
Feb
2022
Intervju
Nije samo balans kroz hranu. I menadžment stresa, i spavanje i voda, i treninzi. Sve pomalo. I sve kad se uklopi, daje dobre rezultate.
13.
Feb
2022
Intervju
Kako se održava i kako napreduje žensko-muški parnerski odnos u kompaniji? Kako uzgajivači organske hrane mogu sami sebi da pomognu, a kako može da im pomogne Just superior? Kako do kontinuiteta u kvalitetu proizvodnje? Da li proizvođač treba da se bavi plasmanom i tražnjom ili to treba da prepusti profesionalcima? Koji je to kvalitet iznad organskog?
13.
Mar
2022
Intervju
Hipoalergijski proizvod ne bi trebalo da sadrži alergene, toksične supstance, iritanse i ostale štetne materije kao što su natrijum lauril sulfat (SLS), natrijum laureth sulfat (SLES), 1,4-dioksan (za koji se zna da je kancerogen), optičke izbeljivače (enzime), fosfate, ftalate (daju miris deterdzentima i omekšivačima i dugo preko odeće deluju na kožu), parabene, konzervanse, naftne derivate..
19.
Apr
2021
Intervju
Znate ga kao Krlju, Momu i Fedora, a stariji ga pamte i kao Popa. Znate mu porodicu, navike, šta voli šta ne voli...Sve redovno. Ali, da li je to sve?   Sa čime se budi? Od čega ne odustaje? Čemu teži i koja je to druga i drugačija strana njegove ličnosti? Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo Gorana Radakovića u životnoj ulozi. Najboljoj do sad. Kao uvoznika i distributera superfood proizvoda i kreatora brenda Zdravo bilje.