Magazin

26.
Mar
2023
Novosti
Masaža sa esencijalnim uljem anisa odličnan je način za ublažavanje nevoljnih grčeva ili spazma u mišićima.
26.
Mar
2023
Novosti
Zbog svog poznatog delovanja na suzbijanje suvišnog lučenja masnoće, eterično ulje litsee se koristi u spravljanju preparata  za masni tip koze. Redovan piling masne kože veoma je bitan korak nege, jer se na taj način otklanjaju odumrle ćelije kože i poboljšava se njena regeneracija.
19.
Mar
2023
Novosti
Savremena istraživanja povezuju upotrebu Reiši pečurke sa prevencijom tumora, bakterijskih i virusnih infekcija.
14.
Mar
2023
Novosti
Septilin je biljno-mineralni dijetetski proizvod. Koristi se kao prirodni imunomodulator. Efikasan kod alergijskih poremećaja gornjeg respiratornog trakta. Doprinosi poboljšanju prirodnih funkcija vašeg organizma.  
14.
Mar
2023
Novosti
Oshadhi proizvodi su prirodni i nisu hemijski modifikovani. Oni sadrže samo ulje navedenih biljaka. Ulja se ne mešaju i ne razređuju s drugim uljima. Nisu korišćeni sintetički aditivi, parabeni niti genetski modifikovane biljke.
05.
Mar
2023
Novosti
Olakšava oporavak nakon povreda, uganuća i pomaže kod bolne ukočenosti zglobova. Doprinosi smirivanju zapaljenja različitog porekla (reumatiodni artritis, ankilozirajući spondilitis, osteoartritis, poliartritis, giht...
26.
Feb
2023
Novosti
Pomaže u regulisanju poremećaja rada centralnog nervnog sistema (i problema koji iz toga proizilaze) izazvanog hormonalnim promenama u organizmu žena za vreme menopauze. Normalizuje rad vegetativnog nervnog sistema, smiruje, poboljšava san, povećava radnu sposobnost i otpornost na stres.
26.
Feb
2023
Novosti
Fitokompleks je posebno preporučljiv za decu koja su sklona hroničnim upalama, oslabljenog imuniteta ili često obolelih od prehlada i gripa. Takođe, bilo koju upotrebu antibiotika neophodno je dopunjavati prirodnim sredstvima, kako bi štetno dejstvo istih bilo dovedeno na minimum.
19.
Feb
2023
Novosti
Poseduje antibakterijska, antiupalna i diuretička svojstva. Pomaže organizmu da se odupre virusnim infekcijama povećavajući proizvodnju interferona, imunog faktora koji sprečava razmnožavanje virusa.
19.
Feb
2023
Novosti
Alge mogu pomoći u regulisanju šećera u krvi jer njihovo vlakno tkivo usporava brzinu kojom se hrana vari i apsorbuje u krvotok
string(0) ""