Magazin

04.
Jul
2022
Novosti
Preporučuje se ljudima svih uzrasta za jačanje opšteg stanja organizma, imuniteta i otpornosti na stres, posebno deci, omladini, sportistima i ljudima koji su izloženi povećanim umnim i fizičkim naporima, kao i zagađenjima u radnom i životnom okruženju
26.
Jun
2022
Novosti
Blagotvorno deluje na sve unutrašnje organe: jetru, slezinu, bubrege, bešiku, pluća. Koristi se kao čaj i lek za jačanje, za lečenje bolesti organa za varenje (naročito proliva) i disanje.
19.
Jun
2022
Novosti
Podstiče razvoj ženskih organa i reguliše neredovne menstruacije. Koristi se kod otvorenih rana, svežih povreda i krvarenja. Odličan lek protiv proliva.
19.
Jun
2022
Novosti
Pomaže kod poremećaja ili izostanka menstruacije i kod drugih oboljenja materice i jajnika, kao i kod nesanice, upale pasemnika, kod groznice, zubobolje i bolnih rana.
12.
Jun
2022
Novosti
Koristi se u lečenju prehlade, bronhitisa, kašlja, gripe, hripavca, početne upale pluća, kijavice, ospica, šarlaha, teškog disanja, astme, kod početne tuberkuloze i kod svih reumatičnih bolesti.
12.
Jun
2022
Novosti
Lekovita biljka za ženske bolesti, kod mokrenja u krevet dece i starijih ljudi, kao i kod belog pranja. Koristi se protiv nesvestice, migrene,
29.
May
2022
Novosti
U velikoj meri usporava razvoj autoimunih bolesti (multipla sleroza, astma, reumatoidni artritis, dijabetes tip 1, upalne bolesti creva, alergije…) i igra važnu ulogu u prevenciji raka, naročito raka dojke, prostate, pankreasa i debelog creva.
29.
May
2022
Novosti
Savršeno izbalansirani ukus slanog, slatkog i kiselog. Prigodan za sva jela.
22.
May
2022
Novosti
Napravljen od čilija sazrelog na suncu, spreman za upotrebu sa pečenim ili hladno rezanim mesom, ćevapom ili bilo kojem vašem omiljenom jelu.
string(0) ""