Magazin

24.
Sep
2023
Novosti
Prirodni je izvor probiotika koji podržavaju zdravlje crevne flore i poboljšavaju varenje. Zahvaljujući fermentaciji, ovo piće je bogato enzimima koji pomažu u razgradnji hrane i boljem upijanju hranljivih materija.
24.
Sep
2023
Novosti
Ovaj bokal je opremljen naprednim sistemom filtracije koji svaki put obezbeđuje čistu i osvežavajuću vodu. Sistem filtracije uklanja nečistoće, hlor, teške metale i neželjene mirise, pružajući vam vrhunski kvalitet vode.
20.
Sep
2023
Intervju
Bog nam je dao slobodnu volju i možemo da radimo šta hoćemo, samo nam nije sve na korist
17.
Sep
2023
Novosti
Pasta za zube sa jedinstvenom kombinacijom prirodnih sastojaka. Posebno namenjena osobama koja imaju problem sa upaljenim desnima, paradontopatijom i povećanom osetljivošću zuba
10.
Sep
2023
Novosti
Osnova  je komponenta Hydrated Silica koja ima sposobnost čišćenja zuba uz nisku abrazivnost i pomaže da se posvetli zubna gleđ.
10.
Sep
2023
Novosti
Čijavanapraš je „najbolja od svih rasajana, naročito za smirivanje kašlja i astme. On hrani i jača slabe, stare, ranjene i decu u razvoju.“
27.
Aug
2023
Novosti
Crni susam sadrži sezamin i sezamolin koji spadaju u grupu lignana (odličan izvor lignana je i laneno seme). Lignani su fitoestrogeni, dobar su izvor dijetetskih vlakana, pozitivno deluju na obaranje lošeg holesterola  i imaju antioksidativno dejstvo, a smatra se i da imaju preventivno dejstvo kod kancera: antioksidativno dejstvo smanjuje dejstvo aktivnosti slobodnih radikala koji uništavaju ćelije.
27.
Aug
2023
Brendovi
Anis, lipa, žalfija, cvet limuna, pomorandža, origano, kesten, divlji hrast, vresak, timijan... su samo neke od vrsta ovog sjajnog meda.
string(0) ""