Magazin

06.
Jun
2021
Novosti
Dodatak ishrani na bazi vodenog ekstrakta biljke babin zub, čiji sastojci mogu da imaju povoljan efekat na zdravlje kože, nervnog sistema, organa kardiovaskularnog i respiratornog sistema, kao i povećanje libida i seksualne želje kod osoba oba pola.
06.
Jun
2021
Novosti
Tanke smeđe igličaste alge koje se skupljaju u rano proleće, kada hidžiki dostiže vrhunac svog ukusa. Potom se obrađuju tradicionalnom metodom, suše na suncu i  pakuju. Njihove grube crne niti postaju vrlo nežne ako se pravilno kuvaju. U sebi zadržavaju jak ukus okeana pa su zbog tog "gorkastog" ukusa vrlo cenjene. Popravljaju krvnu sliku, ojačavaju zidove kapilara i poboljšavaju funkcionisanje creva
30.
May
2021
Novosti
Stanovnici Indije i severnoafričkih zemalja koriste kanu ne samo kao boju za kosu, već i za bojenje noktiju, ruku i stopala plesačica. Crteži na koži i danas se naširoko koriste u Indiji prilikom svakog važnijeg događaja – venčanja, rođenja deteta, duhovnih inicijacija… jer se smatra da privlači pozitivne, a odbija negativne sile iz okoline.
30.
May
2021
Novosti
Mitokuov mača čaj je najfiniji zeleni japanski čaj u prahu koji je poznat zbog svog izuzetnog ukusa i izvrsnih lekovitih svojstava. Sadrži katehin, karotin i vitamine A, B, C i E. Osim što sadrži veliku količinu antioksidansa, ovaj čaj podstiče probavu, metabolizam i sagorevanje kalorija. Idealan izbor za detoksifikaciju i mršavljenje.
23.
May
2021
Novosti
Pri mlevenju heljde odstranjuju spoljni omotač zrna, koji je od celuloze. Tako da je brašno belje i bez mnogo malih, crnih, tačkica.
23.
May
2021
Novosti
Flasteri Recovery sadrže kombinaciju frekvencija koje omogućavaju unos kioseonika u ćelije i na taj način povećavaju sposobnost samoisceljenja organizma. Funkcionišu po principima akupunkture tj. stimulišu meridijane u organizmu. Terapija je višednevna jer jedan flaster ostaje na koži oko nedelju dana.
16.
May
2021
Novosti
Iako konoplja potiče od iste vrste kao i marihuana (Cannabis sativa), ona je različite sorte. Jedna od presudnih razlika je nedostatak opojnog kanabinoida, THC. Seme konoplje sadrži minimalni nivo THC-a i ima iznenađujuće puno proteina (na 100 grama oko 31 gram proteina).
16.
May
2021
Novosti
Jedinstveni proizvod koji sadrži kombinaciju frekvencija koje podržavaju optimalno funkcionisanje našeg nervnog sistema. Funkcionišu po principima akupunkture
09.
May
2021
Novosti
Polba je vrsta drevne žitarice koja je prirodni imunostimulator, zbog povišene količine magnezijuma i cinka. Dobra je za dijete jer ima nisku kalorijsku vrednost i povišen nivo proteina i vlakana.
04.
May
2021
Novosti
Adsorpcionim i jonoizmenjvačkim dejstvom čisti krv i eliminše toksične i biološki nedegradabilne materije. Time vrši prečiščavanje jetre. Mogu je koristiti svi uzrasti. Rešava probleme akutnih hemoroida, debelog creva, efikasna kod candide albicans.
04.
May
2021
Novosti
Jača imunološki sistem i pomaže sintezu proteina. Podstiče mentalni i fizički rast i razvoj, ubrzava zarastanje rana, regeneraciju tkiva. Pomaže kod opekotina i posle hirurških intervencija.
19.
Apr
2021
Novosti
Znate ga kao Krlju, Momu i Fedora, a stariji ga pamte i kao Popa. Znate mu porodicu, navike, šta voli šta ne voli...Sve redovno. Ali, da li je to sve?   Sa čime se budi? Od čega ne odustaje? Čemu teži i koja je to druga i drugačija strana njegove ličnosti? Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo Gorana Radakovića u životnoj ulozi. Najboljoj do sad. Kao uvoznika i distributera superfood proizvoda i kreatora brenda Zdravo bilje.
string(0) ""