Magazin

18.
Sep
2019
Brendovi
Preduzeće LilaMa doo osnovano je u decembru 2009. kao naslednik firme „Ajur-veda doo“. Cilj našeg preduzeća je da omogući širokim slojevima stanovništva da uživa u dobrobitima koje pruža ajur-veda. Naš cilj: Da ponudimo najbolje ajurvedske proizvode iz oblasti biljnih i mineralnih dodataka ishrani, kozmetike i lične higijene i da predstavimo neke od vrhunskih tehnika joge, meditacije, disanja, fizičkih vežbi i sva druga teorijska i praktična znanja koja ajur-veda nudi za stvaranje harmoničnog, zdravog i dugog života.  
03.
Mar
2021
Novosti
Poznata je po svom korenu koji može izrasti i preko 9 metara u dubinu, te tako crpi retke minerale: gvožđe, kalcijum, magnezijum, fosfor, sumpor, hlor, natrijum, kalijum i silicijum. Takođe je dobar izvor vitamina E, vitamina C i vitamina K.
18.
Sep
2019
Novosti
Apitoksin je stručni naziv za otrov pčela. Od davnina do danas, poznata je terapija reumatskih i drugih koštano zglobnih oboljenja, pčelinjim otrovom. U kontrolisanim količinama, apitoksin, pčelinji otrov je bezbedan i veoma koristan za ljudsko zdravlje. Tradicija korišćenja uboda pčela kod reumatskih tegoba i, uopšte, regulisanje stanja koštano zglobnih veza doseže u vreme starog Egipta, Vavilona pa sve do Kine. Iz istorijskih izvora poznato je da su nemački imperator Karlo Veliki, kao i ruski car Ivan Grozni, lečili  kostobolju apitoksinom. Pčelinji otrov je izvanredan katalizator hemijskih procesa u organizmu (utiče povoljno na brzinu hemijskih procesa). Čak i minimalne količine imaju veoma pozitivan efekat na zdravlje ljudi. Apitoksin kombinovan sa ekstraktima i uljima lekovitog bilja (ekstrakt sabeljnika, ekstrakt lipe, ekstrat rena, ekstrat gaveza, ulje oblepihe, kamfora), kao i ekstraktom propolisa, takođe, poseduje izvanredno svojstvo u otklanjanju ožiljnog tkiva nakon hirurških intervencija i ožiljaka nastalih nakon zarastanja opekotina. ~ Svojstva APITOKSINA ~ ---- umiruje bol ---- ima izražen antiupalan efekat ---- poboljšava cirkulaciju i mikrocirkulaciju u tkivima i organima ---- poboljšava kvalitet kože ---- pospešuje i ubrzava regeneraciju tkiva ---- smanjuje bolove u mišićima i ligamentima Apitoksin je dozvoljeni biostimulator, koji povećava fizički potencijal, a u kombinaciji sa gavezom, sabeljnikom, lipom i renom, intenzivno ga mogu koristiti  sportisti u periodu pripreme i sportskih takmičenja kao sredstvo koje poboljšava fiziološko stanje mišića, i lgamenata. Takođe apitoksin je delotvoranv u procesu oporavka od sportskih povreda i otklanja posledice upale mišića. Apitoksin utiče na brzinu hemijskih procesa u mišićima i smanjuje osećaj umora, ubrzava otklanjanje i razgradnju mlečne kiseline. U doziranim količinama ne izaziva neprijatne reakcije, ne peče, ne hladi  i ne nadražuje kožu.  
06.
Dec
2020
Novosti
Efikasan antistres adaptogen koji umiruje organizam i daje mu energiju, za razliku od sedativa koji ga omamljuju.
28.
Feb
2021
Novosti
Jača imuni sistem, čisti telo od toksina, otpada, teških metala, poboljšava i ubrzava metabolizam.
22.
Nov
2020
Novosti
Brahmi poboljšava kapilarnu cirkulaciju u mozgu i time utiče na smanjivanje anksioznosti, nemira, depresije, senilnosti, stresa i toksičnih posledice narkotika, alkohola, nikotina i drugih nervnih toksina.
14.
Feb
2021
Brendovi
Drevne žitarice sa proizvode i prerađuju pomoću najnovijih tehnologija, koje štite zrno od unutrašnjih oštećenja i na taj način čuvaju sve vitamine i mikroelemente.
27.
Sep
2020
Novosti
ECOEGG ekološki deterdžent za veš iz Velike Britanije je inovativan, na prirodnoj bazi, veganski i hipoalergijski deterdžent za veš- odobren je od strane britanskog udruženjem za alergije i 100% je hipoalergijski. Namenjen je osobama koje vole prirodne proizvode ali i za one sa osetljivom kožom.
20.
Dec
2020
Novosti
Sadrži sve tri grupe lipida, fosfolipide, triacilglicerole i glikolipide. 90% sastava predstavljaju neutralni lipidi koji deluju na obnavljanje ćelijskih membrana kože, i na taj način učestvuju u obnavljanju i zaceljivanju kože. Ulje ima posebnu konzistenciju zbog visokog procenta voska (7%), a sadržaj masnih kiselina je uravnotežen.
27.
Sep
2020
Novosti
Osetite momenat strasti uz Gaia namaze..
string(0) ""