Novosti

30.
May
2021
Novosti
Stanovnici Indije i severnoafričkih zemalja koriste kanu ne samo kao boju za kosu, već i za bojenje noktiju, ruku i stopala plesačica. Crteži na koži i danas se naširoko koriste u Indiji prilikom svakog važnijeg događaja – venčanja, rođenja deteta, duhovnih inicijacija… jer se smatra da privlači pozitivne, a odbija negativne sile iz okoline.
30.
May
2021
Novosti
Mitokuov mača čaj je najfiniji zeleni japanski čaj u prahu koji je poznat zbog svog izuzetnog ukusa i izvrsnih lekovitih svojstava. Sadrži katehin, karotin i vitamine A, B, C i E. Osim što sadrži veliku količinu antioksidansa, ovaj čaj podstiče probavu, metabolizam i sagorevanje kalorija. Idealan izbor za detoksifikaciju i mršavljenje.
23.
May
2021
Novosti
Pri mlevenju heljde odstranjuju spoljni omotač zrna, koji je od celuloze. Tako da je brašno belje i bez mnogo malih, crnih, tačkica.
23.
May
2021
Novosti
Flasteri Recovery sadrže kombinaciju frekvencija koje omogućavaju unos kioseonika u ćelije i na taj način povećavaju sposobnost samoisceljenja organizma. Funkcionišu po principima akupunkture tj. stimulišu meridijane u organizmu. Terapija je višednevna jer jedan flaster ostaje na koži oko nedelju dana.
16.
May
2021
Novosti
Iako konoplja potiče od iste vrste kao i marihuana (Cannabis sativa), ona je različite sorte. Jedna od presudnih razlika je nedostatak opojnog kanabinoida, THC. Seme konoplje sadrži minimalni nivo THC-a i ima iznenađujuće puno proteina (na 100 grama oko 31 gram proteina).
16.
May
2021
Novosti
Jedinstveni proizvod koji sadrži kombinaciju frekvencija koje podržavaju optimalno funkcionisanje našeg nervnog sistema. Funkcionišu po principima akupunkture
09.
May
2021
Novosti
Polba je vrsta drevne žitarice koja je prirodni imunostimulator, zbog povišene količine magnezijuma i cinka. Dobra je za dijete jer ima nisku kalorijsku vrednost i povišen nivo proteina i vlakana.
04.
May
2021
Novosti
Adsorpcionim i jonoizmenjvačkim dejstvom čisti krv i eliminše toksične i biološki nedegradabilne materije. Time vrši prečiščavanje jetre. Mogu je koristiti svi uzrasti. Rešava probleme akutnih hemoroida, debelog creva, efikasna kod candide albicans.
04.
May
2021
Novosti
Jača imunološki sistem i pomaže sintezu proteina. Podstiče mentalni i fizički rast i razvoj, ubrzava zarastanje rana, regeneraciju tkiva. Pomaže kod opekotina i posle hirurških intervencija.
19.
Apr
2021
Novosti
Pčele se prema organskim principima ne smeju hraniti veštačkom prehranom, pod kojom se podrazumeva i šećer, bez obzira da li je on organskog porekla. Nema ni pasterizacije, proces kojim se med izlaže do 70 celzijusovih stepeni kako bi mu se povećala trajnost, tečno stanje i uklonili mikroorganizmi.
28.
Mar
2021
Novosti
Kakao je antiseptik, diuretik i olakšava kontrakcije materice i izaziva ili ubrzava menstruacije.
21.
Mar
2021
Novosti
Deluje na vensko-kapilarne strukture tako što sprečava interakciju krvnih elemenata i endotela krvnih sudova, poboljšava viskoznost krvi i deluje kao trombolitik. Istovremeno povećava elastičnost krvnih sudova.
21.
Mar
2021
Novosti
Brokoli štiti mozak, kosti, slezinu i poboljšava funkcije želuca, sprečava agregaciju trombocita i oksidaciju holesterola.
21.
Mar
2021
Novosti
Ima visoku tačku dimljenja (255 stepeni ) te nema stvaranja toksičnih produkata i trans masti. Može se koristiti kao preliv za salatu. Blagog je ukusa (između putera i slatkog badema)
07.
Mar
2021
Novosti
Biodihidrokvercetin je izuzetan i najjači antioksidant, poznat još i pod imenom vitamin P. Dobija se iz krajeva vrhova korena sibirskog ariša.
07.
Mar
2021
Novosti
Organska pšenična trava pomaže kod boljeg varenja i detoksikacije i zato je česti sastojak detoks smutija. Zbog velike količine hlorofila (zato je zelena), preporučuje se za konzumaciju osobama sa dijabetesom i povećanim holesterolom.