Najčešća pitanja

Porudžbine se predaju kurirskoj službi u roku od 1 radnog dana od prijema porudžbine.
Porudžbine koje se naprave u petak biće na obradi u ponedeljak jer kurska služba ne preuzima pakete vikendom.
Rok isporuke je 72h od prijema porudžbenice, osim u slučaju više sile.
Isporuka se vrši radnim danima i subotom od 8-16h.
Ukoliko nisi na adresi i ovom periodu, preporučujemo da upišeš drugu adresu isporuke. To može biti npr. adresa na poslu ili adresa člana porodice koji će umesto tebe preuzeti pošiljku.

 

U slučaju kada artikal nije ispravan, molimo te da nas u najkraćem mogućem roku kontaktiraš na e-mail info@naturehub.rs. Pre nego što to učiniš, detaljno pregledaj sadržaj paketa i proveri da li su u pitanju fizička oštećenja nastala neadekvatnim transportom ili je u pitanju neki drugi kvar. Svi artikli koji se prodaju preko naše online prodaje su novi, u originalnom pakovanju i podležu garanciji koja je naznačena u opisu i karakteristikama artikla. Takve artikle ćemo zameniti ili izvršiti povraćaj novca u zavisnosti od tvoje odluke. Ukoliko je oštećenje nastalo neadekvatnim rukovanjem koje je u suprotnosti sa pravilima navedenim u uputstvu artikla, naša prodavnica ne snosi nikakvu odgovornost i nije u obavezi da zameni ili izvrši novčanu nadoknadu artikla.

E-mail adresu možeš promeniti nakon logovanja na sajt u opciji "Moj nalog". Takodje možeš nam poslati informacije na naš mejl i mi cemo ih korigovati za tebe.

Svoje podatke možeš menjati kada se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom uloguješ na naš sajt i pristupiš stranici ''Moj profil''. Na ovom mestu, takođe, možeš menjati i druge lične podatke, pregledati svoje porudžbine, njihove statuse kao i omiljene proizvode.