Novosti

07.
Mar
2021
Novosti
Biodihidrokvercetin je izuzetan i najjači antioksidant, poznat još i pod imenom vitamin P. Dobija se iz krajeva vrhova korena sibirskog ariša.
07.
Mar
2021
Novosti
Organska pšenična trava pomaže kod boljeg varenja i detoksikacije i zato je česti sastojak detoks smutija. Zbog velike količine hlorofila (zato je zelena), preporučuje se za konzumaciju osobama sa dijabetesom i povećanim holesterolom.
03.
Mar
2021
Novosti
Poznata je po svom korenu koji može izrasti i preko 9 metara u dubinu, te tako crpi retke minerale: gvožđe, kalcijum, magnezijum, fosfor, sumpor, hlor, natrijum, kalijum i silicijum. Takođe je dobar izvor vitamina E, vitamina C i vitamina K.
28.
Feb
2021
Novosti
Jača imuni sistem, čisti telo od toksina, otpada, teških metala, poboljšava i ubrzava metabolizam.
14.
Feb
2021
Novosti
Nije bitno da li radimo u svojoj firmi ili kompaniji, već trenutak u životu kada shvatimo da ne živimo večno i da je život dar koji trebamo upraviti na umnoženje svojih talenata.
07.
Feb
2021
Novosti
Akai je bogat magnezijumom, kalcijumom i dobar je izvor gvožđa. Sadrži Omega3, 6, i 9 kiseline, kao I kompleks od 19 amino kiselina i vitamine B1, B2, B3, C, E
07.
Feb
2021
Novosti
U tradicionalnoj istočnoj medicini se koristi za poremećaje želuca, čireva i gastrointestinalnih bolesti.
01.
Feb
2021
Novosti
Za litar arganovog ulja je potrebno uložiti 20 sati rada i oko 100 kg svežih plodova.
01.
Feb
2021
Novosti
U narodnoj medicini se najviše koristi za lečenje bolesti respiratornog sistema (astma, bronhitis, prehlade). Takođe, ova biljka deluje povoljno i u slučaju reumatskih tegoba.
24.
Jan
2021
Novosti
Kap ulja čajavca pomešana sa kašikom meda je izvanredna pomoć kod upale grla, krajnika, prehlada i kašlja. Na ovaj način čajno drvo možete koristiti i ako imate problem sa ešerihijom.
24.
Jan
2021
Novosti
Nekoliko kapi ulja bergamota u aroma lampi smanjuje napetost, depresiju i poboljšava koncentraciju
03.
Jan
2021
Novosti
Organski panela šećer je prirodni zaslađivač i idealna je zamena za beli i smeđi šećer. Dobija se tradicionalnim presovanjem šećerne trske.
03.
Jan
2021
Novosti
Zbog svoje izuzetne hranljive vrednosti, trifala na jedinstven način čisti i detoksikuje najdublje nivoe organizma, bez iscrpljivanja telesnih rezervi. Ovo je čini jednim od nadragocenijih biljnih preparata u svetu.
20.
Dec
2020
Novosti
Fermentisani polen koji je bogat vitaminom P i odličan je za varenje i imunitet.
20.
Dec
2020
Novosti
Sadrži sve tri grupe lipida, fosfolipide, triacilglicerole i glikolipide. 90% sastava predstavljaju neutralni lipidi koji deluju na obnavljanje ćelijskih membrana kože, i na taj način učestvuju u obnavljanju i zaceljivanju kože. Ulje ima posebnu konzistenciju zbog visokog procenta voska (7%), a sadržaj masnih kiselina je uravnotežen.
06.
Dec
2020
Novosti
Efikasan antistres adaptogen koji umiruje organizam i daje mu energiju, za razliku od sedativa koji ga omamljuju.
06.
Dec
2020
Novosti
Pomaže kod zarastanja rana. Sadrži vitamine, minerale i masne kiseline koje smiruju osip i svrab na koži.
22.
Nov
2020
Novosti
Brahmi poboljšava kapilarnu cirkulaciju u mozgu i time utiče na smanjivanje anksioznosti, nemira, depresije, senilnosti, stresa i toksičnih posledice narkotika, alkohola, nikotina i drugih nervnih toksina.