Kako pretražiti i kupiti

Kupovina na našem sajtu je omogućena registrovanim i neregistrovanim kupcima. Da bi se registrovao/la , potrebno je da popuniš polja na strani REGISTRACIJA, a zatim pratiš uputstva koja su ti stigla na e-mail adresu koju si ostavio/la.

KAKO PRETRAŽUJEŠ?

U gornjem desnom uglu se nalazi lupa na koju klikneš. Otvoriće ti se prazno polje u koje unosiš pojam za pretragu. To može biti i naziv proizvoda, ali i problem koji imaš (npr. VARENJE). Proizvode možeš pretraživati po više osnova (atributa):

- način proizvodnje: bez glutena, organski, veganski...

- izrazite nutritivne kategorije: proteini, vlakna, bez secera, bez laktoze..

- brendovima i dobavljačima

- rodu: musko, zensko, dete, unisex

Pri unosu bilo kog pojma (npr. VARENJE) izlistaće se svi proizvodi koji u svom opisu imaju veze sa tim problemom. Ukoliko želiš da suziš i ubrzaš pretragu, koristi filtere koji ti se otvaraju sa leve strane. 

BITNO: FILTERE MOŽEŠ DA KOMBINUJEŠ

Kada ti se izlistaju proizvodi za npr. VARENJE, uz pomoć filtera, možeš tražiti ORGANSKE, koji su u cenovnom rangu do 2000,00, koji u sebi imaju povišen nivo VLAKANA, i koji su pri tom VEGANSKI. U sledećem trenutku na ekranu će ostati samo proizvod(i) koji ima(ju) navedene atribute.

KAKO KUPUJEŠ?

Kada pronađeš proizvod(e) koje želiš, potrebno je da odabereš količinu i klikneš dugme DODAJ U KORPU.
Kada si završio sa odabirom svih proizvoda, klikom na MOJA KORPA u gornjem desnom uglu otvara se stranica sa pregledom svih poručenih proizvoda i poljima koje je potrebno da popuniš, kako bi pošiljka stigla na željenu adresu.
Nakon toga, odaberi kurirsku službu i način plaćanja, a ukoliko imaš neku napomenu, možeš je upisati u polje namenjeno za komentar.
Klikom na dugme POTVRDI potvrđuješ da se slažeš sa uslovima kupovine, a tvoja porudžbina ulazi u proceduru obrade. Na e-mail koji si upisao (la) stići će ti potvrdni mail o uspešnoj kupovini, kao i sva obaveštenja o promeni statusa tvoje porudžbine.
Želimo ti prijatno razgledanje i kupovinu!