Brendovi

18.
Sep
2019
Brendovi
Preduzeće LilaMa doo osnovano je u decembru 2009. kao naslednik firme „Ajur-veda doo“. Cilj našeg preduzeća je da omogući širokim slojevima stanovništva da uživa u dobrobitima koje pruža ajur-veda. Naš cilj: Da ponudimo najbolje ajurvedske proizvode iz oblasti biljnih i mineralnih dodataka ishrani, kozmetike i lične higijene i da predstavimo neke od vrhunskih tehnika joge, meditacije, disanja, fizičkih vežbi i sva druga teorijska i praktična znanja koja ajur-veda nudi za stvaranje harmoničnog, zdravog i dugog života.  
14.
Feb
2021
Brendovi
Drevne žitarice sa proizvode i prerađuju pomoću najnovijih tehnologija, koje štite zrno od unutrašnjih oštećenja i na taj način čuvaju sve vitamine i mikroelemente.
18.
Jun
2023
Brendovi
Ecowell kozmetika nije testirana na životinjama, kao ni sirovine koje se koriste u sadržaju proizvoda, formulisani su bez štetnih hemikalija i pogodni su za majke i buduće majke. Miris potiče od prirodnih biljnih ekstrakata i ne sadrže sintetičke parfeme i/ili derivate i titanijum doksid.
27.
Aug
2023
Brendovi
Anis, lipa, žalfija, cvet limuna, pomorandža, origano, kesten, divlji hrast, vresak, timijan... su samo neke od vrsta ovog sjajnog meda.
10.
Jan
2021
Brendovi
Osnovna delatnost kompanije je sakupljanje i gajenje lekovitog bilja u ekološki čistim predelima po principima organske proizvodnje
18.
Sep
2019
Brendovi
Shirko je porodična kompanija koja je punih šest godina posvećena zdravom načinu života i prirodnoj kozmetici, radi očuvanja zdravlja. Sve naše proizvode smo sami kreirali uz nesebičnu pomoć doktora nauka, magistara farmacije i lekara naturopatske medicine i želimo da ih podelimo sa svima Vama koji brinete i želite da negujete svoje zdravlje na prirodan način. Neki proizvodi su nastali iz svakodnevnih potreba jer i proširenje naših članova dovodi do novih izazova. Ideja, misija i vizija se ogleda u prizmi da našoj deci ostavimo nešto kvalitetno, zdravo, sa višestrukom primenom, bez opasnih kontraindikacija i verujemo da ćemo još nekoga usrećiti i doprineti boljitku života i zdravlja.  
14.
Feb
2021
Brendovi
Sve što je čoveku potrebno, već je u prirodi.
string(0) ""