Magazin

21.
Jul
2024
Novosti
Povoljno deluje kod neurodermatitisa različite etiologije, površinskih rana, ekcema, opekotina, akni, hemoroida, gnojnih procesa itd. U toku sunčanja količina A, D i E vitamina se smanjuje, koža se isušuje i bora te je ova mast korisna posle sunčanja za negu i oporavak pre¬planule kože
21.
Jul
2024
Novosti
Najefikasniji je eko tip po pitanju podizanja imuniteta, nivoa snage i fizičke izdržljivosti, potencije, seksualne želje i plodnosti kod muškaraca
16.
Jul
2024
Novosti
Brahmi BACOPA poboljšava pamćenje, koncentraciju, kapilarnu cirkulaciju u mozgu a samim tim utiče na smanjivanje anksioznosti, nemira, depresije, senilnosti, stresa i toksičnih posledice narkotika, alkohola, nikotina i drugih nervnih toksina.
16.
Jul
2024
Novosti
Pročišćen kvasac (96%), sa dodatkom vitamina C (500mg), cinka (15 mg), sušenog polda maline i kupine – polifenola sa najjačim prirodnim aktioksidantima.
08.
Jul
2024
Novosti
Zamisli, da možeš da ukloniš pesticide, bakterije, viruse antibiotike i hormone sa svoje omiljene hrane — voća, povrća, i to brzo, bezbedno jednostavno! Voden Clean Chef, mali kućni uređaj koji pretvara običnu vodu u moćno sredstvo za dezinfekciju. 
23.
Jun
2024
Novosti
Kombinacija klinički ispitanih biljaka utiče na snižavanje nivoa glukoze (šećera) u krvi i pomaže u regeneraciji i odmašćivanju beta ćelija pankreasa, koje su direktno zadužene za proizvodnju i distribuciju prirodnog insulina u organizmu.
23.
Jun
2024
Novosti
Odlično je za rešavanje problema sa kožom sklonom aknama i iritacijama. Ukoliko imate masnu kožu, jojoba ulje vam može pomoći da napokon iskontrolišete količinu sebuma koji vaša koža lica luči.
17.
Jun
2024
Novosti
Eritritol je iz prirode izolovana zamena za šećer koja je po izgledu i ukusu vrlo slična šećeru (30% manje sladak od šećera). Nalazi se u raznim namirnicama kao što su kruške, lubenice, kukuruz, gljive i grožđe. Takođe, nalazi se i u nekim fermentisanim jelima i pićima poput piva, sira, sakea, sojinog sosa i vina.
17.
Jun
2024
Novosti
Pomaže kod kod prehlada i začepljenja sinusa. Ali definitivno je najbolji kod alergija
09.
Jun
2024
Novosti
Da li ste znali da je bebina koža 3 puta tanja i delikatnija od naše? Nema karakteristike i funkcionalnost kože odraslih. Veoma je podložan infekcijama, iritaciji i alergijskim reakcijama. Takođe je 100 puta osetljivijija na kancerogene i toksične hemikalije
04.
Jun
2024
Brendovi
Bele pelete sadrže sastojke koji su hidrofilni surfaktanti - molekule koji na jednom kraju koji privlače vodu, a na drugom prljavštinu i mast. Zapravo deluju kao magneti. Crne pelete turmalina dopunjuju bele. Oni smanjuju površinski napon vode i alkalizuju je.