Magazin

25.
Feb
2024
Novosti
Silimarin u prahu je dodatak ishrani i izvor silimarina koji najveći pozitivan uticaj ima na jetru štiteći ćelije od slobodnih radikala i spoljašnjih faktora (naročito nakon konzumiranja alkohola).
18.
Feb
2024
Novosti
Inače jedna od najboljih biljaka za jetru i žuč. Podržava funkcije jetre. Jako lepo popravlja probavu, podržava funkcije jetre i žuči. Poboljšava kvalitet žuči, poboljšava lučenje žuči
11.
Feb
2024
Novosti
Sos od ostriga jedan je od najukusnijih i najprestižnijih dodatka jelima. Pravi se od kvalitetnih, svežih ostirga i sadrži snažne arome i ukuse morskih plodova. Njegova tekstura je gusta i kremasta, što joj daje savršenu konzistenciju za dodavanje na mnoge vrste jela, uključujući ribu, meso, supe i paste.
05.
Feb
2024
Novosti
Agarikus je bogat izvor proteina, vlakana, minerala i vitamina. Ova gljiva sadrži značajne količine cinka, gvožđa, kalcijuma, fosfora i selena, što je korisno za održavanje zdrave koštane mase i za podršku zdrave funkcije organa.
28.
Jan
2024
Novosti
Svaki pojedinačni sastojak fitočaja DeGripin, testiran je i potvrđen u medicinskom fitocentaru „Alfit“ pod rukovodstvom dr sci. med. Sergeja Valerijeviča Korepanova, onkologa, profesora Altajskog medicinskog univerziteta, autora nekoliko monografija o endemskom lekovitom bilju Altaja i Rusije
28.
Jan
2024
Novosti
Dijetetski proizvod GastroKomfort je fitokompleks u kapsuliranom obliku doprinosi boljem varenju i funkcionisanju želuca i creva. Osmislila ga je grupa lekara altajskog fitocentra Alfit iz Barnaula na čelu sa dr sci. med. Sergejem Valerijevičem  Korepanovim onkologom, profesorom Altajskog medicinskog univerziteta. Dr Korepanov je autor nekoliko monografija o lekovitom bilju Altaja i Rusije, i poslednjih trideset godina rikovodi fitocentrom u Barnaulu.