Magazin

16.
Jan
2022
Novosti
Sango koral je moćan prirodni upijač. Kad se pomeša sa vodom koral upija jedinjenja hlora, zagađivače, a teški metali postaju neutralni. Sango koral menja PH vrednost vode u pravcu alkalnosti.
16.
Jan
2022
Novosti
Manuka je vrsta meda sa najjačim protivupalnim delovanjem. Upotrebljava se i u lečenju kožnih čireva i opekotina trećeg stepena. Takođe je izvrstan za tretiranje tegoba disajnih puteva.
09.
Jan
2022
Novosti
Crna maka se preporučuje  muškarcima koji želje da poboljšaju kvalitet, broj i pokretljivost spermatozoida, sportistima (muškarci i žene) koji žele da rade na podizanju nivoa fizičke izdržljivost i snage i svakome ko želi da poboljša pamćenje, koncentraciju i fokus
09.
Jan
2022
Novosti
Crvena maka se smatra se važnijom za žene zbog osteoporoze jer pomaže regulaciju hormona. Takodje, dobra je za žene koje imaju poremećaj štitne žlezde. Preporučuje se i muškarcima koji imaju problem sa prostatom.
26.
Dec
2021
Novosti
Pored ašvagandinog zaštitnog efekta na nervni sistem, povoljno utiče kao alternativni tretman u spektru degenerativnih oboljenja kao što su Alchajmerova i Parkinsonova bolest.
26.
Dec
2021
Novosti
Ulje jojobe je vrsta tečnog voska, koji izgleda kao sebum - površinski sloj kože. Kada se nanese na kožu sprečava gubitak vlage sa površine, a ima i antibakterijsko i antigljivično dejstvo
18.
Dec
2021
Novosti
Originalna receptura i jedinstvena kombinacija najmoćnije biljke za zdravlje krvnih sudova po imenu Moringa oleifera, nezamenljive biljke za zdravlje jetre - Gujine trave ili Sikavice, i veoma važnog minerala u vidu Selena.
18.
Dec
2021
Novosti
Otkriveno je da Heljdin med ima veću antioksidativnu aktivnost od Manuke i pokazao je ekvivalentno antibakterijsko delovanje protiv bakterija Staphilococcus aureus i Pseudomonas aeruginosa.
12.
Dec
2021
Novosti
Ruska mast Apiderm forte sa mumiom i pčelinjim otrovom za saniranje promena na oštećenoj koži. Precizno izbalansirani sastojci omogućavaju transportovanje aktivnih komponenti do najdubljih slojeva kože čime se postiže konstantan i dugotrajan efekat blagotvornog delovanja.
05.
Dec
2021
Novosti
Dodatak ishrani sa vitaminima A, B12, C, D, E, cinkom i selenom, namenjen jačanju imuniteta kod dece starije od 3 godine
05.
Dec
2021
Novosti
Dobija se ekstrakcijom iz jetre bakalara, a I ima visok sadržaj omega 3 masnih kiselina, vitamina A i D. Snabdeva nas dobrim mastima koje nam pomažu da funkcionišemo efikasno i pritom je prirodno protivupalno sredstvo.
string(0) ""