Novosti

17.
Oct
2021
Novosti
Aktivni sastojci etarskog ulja crnog bibera deluju protivzapaljenski, analgetski, ubrzavaju cirkulaciju i ublažavaju bol na mestu primene. 
17.
Oct
2021
Novosti
Efikasno je kod ublažavanja tegoba sa disajnim organima, uključujući kašalj, začepljenost nosa, upaljeno grlo, astmu, bronhitis i sinusitis. Najčešća primena je u obliku inhalacije.
10.
Oct
2021
Novosti
Prirodni prah za želiranje koji se dobija od crvenih morskih algi pod nazivom Gelidium. Bez ukusa i mirisa, a najčešće se koristi kao veganska alternativa želatinu. Zbog velike količine vlakana koristi se i kao laksativ.
06.
Oct
2021
Novosti
Tradicionalna medicina koristi plodove oblepihe u različite svrhe: kod groznice, kašlja i prehlade, bolesti jetre, poremećaja cirkulacije, inflamacije, ishemijske bolesti srca (angina pektoris), za bolje varenje, kao laksativ i za čišćenje krvi
05.
Oct
2021
Novosti
Rusko kedrovo ulje u uljanim želatinskim soft gel kapsulama dodatak je ishrani koji u sebi sadrži visoku koncentraciju nerafinisanog ulja iz semena kedra i vitamin A, koji doprinosi normalnoj funkciji imunosistema.
26.
Sep
2021
Novosti
Deluje protiv svih problema sa varenjem, pomaže kod prehlade i zapaljenja grla.
26.
Sep
2021
Novosti
Etarsko ulje vanile ima u sastavu preko 200 antioksidanasa, i revitalizirajuće deluje na kožu i kosu.
22.
Sep
2021
Novosti
Prirodni med iz najčistijeg dela planete. Odličan protiv visokog holesterola i anemije. Preporučuje se za želudačne tegobe, infekcije i protiv kašlja.
22.
Sep
2021
Novosti
Novi posebni događaji "Anuga Clean Label", "Anuga Free From, zdrava i funkcionalna hrana", kao i format Anuga Meet More Meatless “u okviru Anuga Meat -a prate nove potrebe potrošača i nude kupcima i medijima pregled inovacija proizvoda.
19.
Sep
2021
Novosti
Nutritivno bogati šejk od organskih sastojaka i surutke novozelandskih krava, spakovan u ambalaži od kikirikija.
12.
Sep
2021
Novosti
Može se koristiti za zaceljivanje ogrebotina, posekotina, tragova ugriza, osipa, iritacija, raznih oštećenja i upala. Koristi se i kod hroničnih stanja (akne, dermatitis, ekcem, psorijaza).
12.
Sep
2021
Novosti
Zdraviji šećer za sve one koji bez slatkog ne mogu.
05.
Sep
2021
Novosti
To su izdržljive, upijajuće i najodrživije dečije pelene od bambusovih netkanih materijala sa nula štetnih materija kao što su TBT, antioksidanti, hlor, lateks, boja...
05.
Sep
2021
Novosti
Joint MD Repair Gel je inovativna i najkompleksnija formula koja se koristi kao pomoć za lečenje bola u zglobovima, tetivama i mišićima i koristi se po preporuci američke MAYO klinike.
29.
Aug
2021
Novosti
Najbolje rezultate daje u kombinaciji sa drugim brašnima bez glutena, za povezivanje i poboljšavanje strukture peciva. Poboljšava teksturu testa pa hlebu daje hrskavu koru.
29.
Aug
2021
Novosti
Acerola je najpoznatija po izuzetnom bogatstvu vitaminom C. Zbog toga se često koristi u prevenciji prehlada i gripa, radi poboljšanja imuniteta.
16.
Aug
2021
Novosti
Doprinosi iskorenjivanju Helico-bakterije pilori (uzročnika stvaranja čireva), ublažavanju žgaravice i problema sa varenjem.
11.
Aug
2021
Novosti
Trinaesti ZeGeVege festival održivog života se održava se 3. i 4. septembra 2021.  na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu od 8 do 20 sati.
string(0) ""