Novosti

17.
Jun
2024
Novosti
Eritritol je iz prirode izolovana zamena za šećer koja je po izgledu i ukusu vrlo slična šećeru (30% manje sladak od šećera). Nalazi se u raznim namirnicama kao što su kruške, lubenice, kukuruz, gljive i grožđe. Takođe, nalazi se i u nekim fermentisanim jelima i pićima poput piva, sira, sakea, sojinog sosa i vina.
17.
Jun
2024
Novosti
Pomaže kod kod prehlada i začepljenja sinusa. Ali definitivno je najbolji kod alergija
09.
Jun
2024
Novosti
Da li ste znali da je bebina koža 3 puta tanja i delikatnija od naše? Nema karakteristike i funkcionalnost kože odraslih. Veoma je podložan infekcijama, iritaciji i alergijskim reakcijama. Takođe je 100 puta osetljivijija na kancerogene i toksične hemikalije
26.
May
2024
Novosti
Ukoliko želimo da hrabro zakoračimo ka boljem promišljanju i većem fokusu, prvo se moramo okrenuti zdravijem pogonu organizma. Pre svega kvalitetnijim namirnicama, moćnijem kombinovanju istih i razumevanjem i usvajanjem tzv. tradicionalne ishrane i medicine koja je preživela vekove i pokazala se kao delotvorna.
26.
May
2024
Novosti
Zbog svojih lekovitih svojstava smatra se jednim od najjačih prirodnih suplemenata koji povećavaju snagu i obim mišića, ali ima i jak efekat na muško seksuano zdravlje.
19.
May
2024
Novosti
Čjjavanapraš je najbolja od svih rasajana, naročito za smirivanje kašlja i astme. On hrani i jača slabe, stare, ranjene i decu u razvoju.
12.
May
2024
Novosti
Organska ašvaganda (ashwagandha) u prahu je najefektivnije prirodno sredstvo za smanjenje anksioznosti i stresa koje u isto vreme daje energiju, jača imunitet i osetno podiže libido kod oba pola!
12.
May
2024
Novosti
Agaricus blazei murili ima najjedinstveniji profil beta-glukana od svih pečuraka, pa samim tim utiču na proizvodnju belih krvnih zrnaca. Idealna za osobe sa oslabljenim imunitetom ili one koji su skloni infekcijama.
07.
May
2024
Novosti
Crna maka je za muškarce koji žele da poboljšaju kvalitet, broj i pokretljivost muških polnih ćelija. Odlična je za sportiste, i muškarce i žene, koji žele da rade na podizanju nivoa fizičke izdržljivosti i snage. Takođe je za svakog ko želi da poboljša pamćenje, fokus i koncentraciju
21.
Apr
2024
Novosti
Napravite ekološki iskorak sa ECOEGG sredstvom za uklanjanje fleka! Spakovano u plastici 100% recikliranoj iz okeana, sa veganskom formulom na biljnoj bazi, ovo sredstvo je grubo prema flekama ali nežno prema životnoj sredini.  Sa ECOEGG sredstvom možete tretirati svoje odevne predmete bez brige o agresivnim hemikalijama
21.
Apr
2024
Novosti
Ovaj inovativni, britanski ECOEGG 4u1 proizvod nije samo deterdžent, već moćna kombinacija deterdženta, omekšivača, izbeljivača na bazi kiseonika i sredstva za uklanjanje fleka.
07.
Apr
2024
Novosti
Veoma je moćan antioksidans (sadrži karotin i katehin) jer sprečava aktivnost slobodnih radikala koji uzrokuju pojavu malignih, kardiovaskularnih i drugih oboljenja. Sadrži vitamine A, B, C i E
07.
Apr
2024
Novosti
Važno je istaći da je ogromna razlika u efikasnosti izmedju sintetičkog i prirodnog vitamina C. Prirodni C vitamin je onaj koji dobijamo direktno iz biljaka tj. voća i povrća. Jedino pravi prirodni C vitamin ima sposobnost da zaista održava otpornost i celokupno zdravlje organizma.
31.
Mar
2024
Novosti
Voden flašica sa filterom - Forest green je ekološki značajno ispravnija, voda je kvalitetnija sa zadržanim mineralima, imate garanciju tri godine, i značajno, značajno je isplatljivija
31.
Mar
2024
Novosti
Plastičnim jednokratnim posudama je kraj. Da li znate koliko se plastike otpusti kada u plastičnu, jednokratnu, posudu sipate vrelo jelo? Užas...Gomila loših bakterija se proizvodi i unosi u naš organizam na taj način. I ne čudi onda zašto smo svako malo pod antibioticima ili zašto smo naduveni.
25.
Mar
2024
Novosti
mikronutrijentI organskih plodova kupine, maline, cvekle i stabljika celera. flavonoidi za bolji rad srca, vitamin C za jači imunitet i zdravu kožu, magnezijum za smanjenje stresa
17.
Mar
2024
Novosti
Lekovita dejstva đumbira: - protiv mučnine i povraćanja, regulisanje telesne težine i holesterola, ublažava upalu mišića, može pomoći kod osteoporoze, reguliše  nivo šećera u krvi, pomaže kod gastritisa, ublažava menstrualne bolove.