Novosti

25.
Feb
2024
Novosti
Silimarin u prahu je dodatak ishrani i izvor silimarina koji najveći pozitivan uticaj ima na jetru štiteći ćelije od slobodnih radikala i spoljašnjih faktora (naročito nakon konzumiranja alkohola).
18.
Feb
2024
Novosti
Inače jedna od najboljih biljaka za jetru i žuč. Podržava funkcije jetre. Jako lepo popravlja probavu, podržava funkcije jetre i žuči. Poboljšava kvalitet žuči, poboljšava lučenje žuči
11.
Feb
2024
Novosti
Sos od ostriga jedan je od najukusnijih i najprestižnijih dodatka jelima. Pravi se od kvalitetnih, svežih ostirga i sadrži snažne arome i ukuse morskih plodova. Njegova tekstura je gusta i kremasta, što joj daje savršenu konzistenciju za dodavanje na mnoge vrste jela, uključujući ribu, meso, supe i paste.
05.
Feb
2024
Novosti
Agarikus je bogat izvor proteina, vlakana, minerala i vitamina. Ova gljiva sadrži značajne količine cinka, gvožđa, kalcijuma, fosfora i selena, što je korisno za održavanje zdrave koštane mase i za podršku zdrave funkcije organa.
28.
Jan
2024
Novosti
Svaki pojedinačni sastojak fitočaja DeGripin, testiran je i potvrđen u medicinskom fitocentaru „Alfit“ pod rukovodstvom dr sci. med. Sergeja Valerijeviča Korepanova, onkologa, profesora Altajskog medicinskog univerziteta, autora nekoliko monografija o endemskom lekovitom bilju Altaja i Rusije
28.
Jan
2024
Novosti
Dijetetski proizvod GastroKomfort je fitokompleks u kapsuliranom obliku doprinosi boljem varenju i funkcionisanju želuca i creva. Osmislila ga je grupa lekara altajskog fitocentra Alfit iz Barnaula na čelu sa dr sci. med. Sergejem Valerijevičem  Korepanovim onkologom, profesorom Altajskog medicinskog univerziteta. Dr Korepanov je autor nekoliko monografija o lekovitom bilju Altaja i Rusije, i poslednjih trideset godina rikovodi fitocentrom u Barnaulu.
16.
Jan
2024
Novosti
Zahvaljujući bogatstvu biološki aktivnih supstanci, vitamina, kao i izraženoj podršci imunosistemu našeg tela, ovaj čaj deluje na tonus organizma. Odnosno, on pojačava opštu otpornost organizma - jača imunitet, daje energiju i elan. Odličan je "čistač" organizma.
16.
Jan
2024
Novosti
Ruski čaj FITOSLIM ALTAJA koristan je za osobe sa sledećim zdravstvenim problemima: gojaznost, adipozogenitalni sindrom (sindrom gojaznosti uzrokovan oštećenjem ili poremećajem u radu hipofize i hipotalamusa), bulimija (povećan apetit)
07.
Jan
2024
Novosti
Najčešće se koristi u borbi protiv nesanice i smanjenja nervoznih reakcija, dok se petit grain u kozmetici koristi u borbi protiv akni i fleka.
07.
Jan
2024
Novosti
Eterično ulje semena divlje šargarepe ima antioksidativno delovanje i pomaže u prevenciji starenja kože i stvaranja bora.
24.
Dec
2023
Novosti
DMSO je  prirodna emulzija za brzo smanjenje bolova kod migrena, povreda, zubobolje, promrzlina, podliva i nagnječenja tkiva, pre RTG zračenja. DMSO ima radioprotektivne efekte, sprečava mutagene efekte zračenja u ćelijama.
17.
Dec
2023
Novosti
Veruje se da redovnom konzumacijom, najčešće u ishrani i napicima, utiče antiupalno, ima pozitivno dejstvo za zglobove, zatim kao lek za prostatu, visok pritisak, kurkuma se koristi i protiv raka, depresije, koristi se i za imunitet, za kožu, ali i mršavljenje. 
17.
Dec
2023
Novosti
Moringa ima potencijal da pomogne regulaciju šećera u krvi ili ako imate dijabetes, pomogne u smanjenju pritiska i holesterola u krvi ukoliko su povišeni. Čuva zdravlje bubrega i jetre
10.
Dec
2023
Novosti
Smanjuje Benignu Hiperplaziju Prostate (uvećanje prostate) i upale urinarnog sistema kao i otežano mokrenje. Sprečava nedovoljno (smanjeno) pražnjenje mokraćne bešike kao i učestalo noćno mokrenje i učestalu pojavu upala kao što su prostatitis i cistitis