Novosti
13.08.2023.

Bezglutenske nudle, izazov za nepca

Konjac nudle su ukusne

Širataki konjac nudle, proizvod kompanije Lien Jing, ukusna su i zdrava alternativa tradicionalnim rezancima. Ovi jedinstveni rezanci dolaze iz Azije, gde su vekovima cenjeni zbog svojih nutritivnih prednosti. Napravljeni od konjac brašna, shiratak rezanci su niskokalorični i bogati vlaknima, što ih čini idealnim izborom za sve koji žele da održe zdravu telesnu težinu. Ove nudle su izuzetno niskokalorične, a istovremeno obogaćene vlaknima koja podržavaju zdravo varenje i osećaj sitosti. Njihov nizak glikemijski indeks obezbeđuje postepeno oslobađanje energije u telu, što je posebno korisno za regulisanje nivoa šećera u krvi. Ovi rezanci su takođe bez glutena, masti i holesterola, što ih čini pogodnim izborom za osobe sa specifičnim potrebama u ishrani. Kompanija Lien Iing posvećena je proizvodnji kvalitetne hrane koja podržava zdravlje i dobrobit svojih potrošača. Sa pažljivo odabranim sastojcima i strogim procesom kontrole kvaliteta, Lien Iing se ističe kao pouzdan proizvođač zdrave hrane. Njihova posvećenost inovacijama i tradicionalnim metodama prerade osigurava da ove nudle zadrže svu svoju nutritivnost i jedinstvenost. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, podržavaju zdravo varenje, održavaju ravnotežu crevne flore i pomažu u sprečavanju zatvora. Takođe, ovi rezanci mogu pomoći u kontroli telesne težine, jer stvaraju osećaj sitosti, smanjujući želju za hranom. Pored toga, brašno od konjaka ima dokazano pozitivan efekat na nivo holesterola, smanjujući loš holesterol u krvi.

Kineska 1111111111963
Bez glutena, bogate vlaknima, ukusne. Idealan izbor za sve koji žele zdravu telesnu tež...
749,00 RSD

Ostavi komentar

Slični članci

17.
Sep.
2023.
Novosti
Pasta za zube sa jedinstvenom kombinacijom prirodnih sastojaka. Posebno namenjena osobama koja imaju problem sa upaljenim desnima, paradontopatijom i povećan...
10.
Sep.
2023.
Novosti
Osnova  je komponenta Hydrated Silica koja ima sposobnost čišćenja zuba uz nisku abrazivnost i pomaže da se posvetli zubna gleđ.
string(0) ""