Novosti
21.05.2023.

Piletina Jambalaja sa chilli garlic sosom

Prste da poližeš

Napravljen od sočnih zrelih crvenih ljutih paprika sa tankom korom i najsvežijeg belog luka. Ukusan glatki grimizni sos bogat ljutim belim lukom koji je i sladak. Ova raznovrsna mešavina je idealna za isticanje ukusa pojedinačnih sastojaka, posebno za morske plodove, živinu i povrće.

Recept

Piletina Jambalaja sa chilli garlic sosom

Sastojci:

250 g pilećih prsa, isečenih na trake

3 kašike maslinovog ulja

1 šolja paprike (crvene i zelene), očišćene od semena i isečene na kockice

2 paradajza iseckana na kockice

1 šolja celera iseckanog na kockice

2 šolje kuvanog pirinča

250g dimljene kobasice isečene na komadiće

4 šolje pilećeg bujona (supa od pileće kocke)

2 kašike Lee Kum Kee chilli garlic sosa

1 prstohvat soli i bibera, po ukusu

 

U zagrejanom tiganju dinstajte piletinu na ulju 5 minuta. Umešajte povrće, čili sos od belog luka, kuvani pirinač i pileću čorbu.

Dodajte preostale sastojke i dovedite do ključanja. Kuvajte 8-10 minuta.

Sačuvano u omiljne
Korejska 1111111111884
Ljuto slatki sos odličan uz meso i ribu.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
875,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Japanska 8715035210301
Idealna marinada za svo meso, živinu, ribu i povrće.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
660,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Korejska 4902880070554
Ljuto pikantni sos
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.100,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Korejska 4902551013156
Ono što je najviše pomoglo spajanju zapadnih „kotleta“ sa japanskim kuvanjem je Bull-do...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.360,00 RSD

Slični članci

31.
Aug.
2025.
Novosti
Sunim je učestvovao u brojnim intenzivnim meditacijskim povlačenjima, uključujući više od 50 tradicionalnih 90-dnevnih retreatova u najuglednijim zen ...
31.
Aug.
2025.
Novosti
Poznat je po svojoj metodi "Wake-up", koja ljudima pomaže da aktiviraju svoj puni potencijal i počnu živeti u skladu sa svojom dušom
23.
Aug.
2025.
Novosti
Godine 2019. Ninu je put odveo ju je u Indiju, gde je zahvaljujući stipendiji Indijskog veleposlanstva produbila svoje znanje na Sveučilištu SVYA...