Novosti
21.05.2023.

Piletina Jambalaja sa chilli garlic sosom

Prste da poližeš

Napravljen od sočnih zrelih crvenih ljutih paprika sa tankom korom i najsvežijeg belog luka. Ukusan glatki grimizni sos bogat ljutim belim lukom koji je i sladak. Ova raznovrsna mešavina je idealna za isticanje ukusa pojedinačnih sastojaka, posebno za morske plodove, živinu i povrće.

Recept

Piletina Jambalaja sa chilli garlic sosom

Sastojci:

250 g pilećih prsa, isečenih na trake

3 kašike maslinovog ulja

1 šolja paprike (crvene i zelene), očišćene od semena i isečene na kockice

2 paradajza iseckana na kockice

1 šolja celera iseckanog na kockice

2 šolje kuvanog pirinča

250g dimljene kobasice isečene na komadiće

4 šolje pilećeg bujona (supa od pileće kocke)

2 kašike Lee Kum Kee chilli garlic sosa

1 prstohvat soli i bibera, po ukusu

 

U zagrejanom tiganju dinstajte piletinu na ulju 5 minuta. Umešajte povrće, čili sos od belog luka, kuvani pirinač i pileću čorbu.

Dodajte preostale sastojke i dovedite do ključanja. Kuvajte 8-10 minuta.

Sačuvano u omiljne
Korejska 1111111111884
Ljuto slatki sos odličan uz meso i ribu.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
795,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Japanska 8715035210301
Idealna marinada za svo meso, živinu, ribu i povrće.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
660,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Korejska 4902880070554
Ljuto pikantni sos
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.100,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Korejska 4902551013156
Ono što je najviše pomoglo spajanju zapadnih „kotleta“ sa japanskim kuvanjem je Bull-do...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.360,00 RSD

Slični članci

30.
Mar.
2025.
Novosti
Ultra čisto, visoko koncentrovano, sveže riblje ulje sitnih inćuna iz južnog Pacifika.
30.
Mar.
2025.
Novosti
Koriste se dve vrste organskih oblika magnezijuma (glukonat i taurinat) koji su fokusirani na postizanje najbolje moguće apsorpcije.
23.
Mar.
2025.
Novosti
Kombuha je fermentisani napitak dobijen procesom simbiotske fermentacije crnog ili zelenog čaja uz pomoć SCOBY kulture (Simbiotic Culture of Bacteria and Yea...