Novosti
14.05.2023.

Kolač bez glutena očas posla

Iz bakine kujne pravo na trpezu

Bakin Mix CACAO CAKE, bezglutenska mešavina za kolač s kakaom, proizvedena je u kontrolisanim uslovima te je sigurna za sve koji koriste hranu bez glutena. Odlična receptura, najbolji sastojci i jednostavnost pripreme omogućavaju svakome da uz samo tri sastojka i u tri koraka pripremi odličnu kakao tortu. Za još intenzivniji ukus možete rastopiti čokoladu i preliti tortu. Bez konzervansa, palminog ulja, glutena, hidrogeniziranih masti, laktoze. Pakovanje sadrži 400 g mješavine u kojoj može uživati cela porodica. Ispunite dom toplinom i ljubavlju, a telo neodoljivim čokoladnim dezertom.

Držati na suvom i hladnom mestu.
Napomena: Može sadržati jaja, mleko, soju i orašaste plodove u tragovima.
 
Način pripreme:

1.Zagrejati rernu na 170°C. Kalup za torte premazati uljem.
2. Mešavinu staviti u posudu pa dodati 120g biljnog ulja (recept bez laktoze) ili 120g otopljenog putera (standardni recept) i 3-4 jaja.
3. Mešati mikserom oko 3 minuta srednjom brzinom dok smesa ne postane glatka i gusta. 
4. Sipati smjesu u kalupe za pečenje torte. Peći otprilike 50 minuta. 
5. Pustiti da odstoje u kalupu 5 minuta,  Nakon toga izvaditi da se ohladi.
 
Prosečna hranjiva vrijednost na 100g:
Energetska vriednost 1758 kJ/ 420 kcal 
Masti 22g - od toga zasićene masne kiseline 1,9g 
Ugljeni hidrati 50g - od toga šećeri 28g 
Proteini  5,7g 
So  0,41g 
Vlakna 0g

Slični članci

13.
Jul.
2025.
Novosti
Jedan od sastojaka koje digestivni organi mogu svariti je beta-glukan, jedinstveni prirodni polisaharid, koji ima sposobnost da poboljša odbrambenu, i...
13.
Jul.
2025.
Novosti
09.
Jul.
2025.
Novosti
Puna moćnih biljnih ekstrakata i eteričnih ulja, za zdrave zube, jake desni i eksploziju svežine u ustima!