Novosti
14.05.2023.

Kolač bez glutena očas posla

Iz bakine kujne pravo na trpezu

Bakin Mix CACAO CAKE, bezglutenska mešavina za kolač s kakaom, proizvedena je u kontrolisanim uslovima te je sigurna za sve koji koriste hranu bez glutena. Odlična receptura, najbolji sastojci i jednostavnost pripreme omogućavaju svakome da uz samo tri sastojka i u tri koraka pripremi odličnu kakao tortu. Za još intenzivniji ukus možete rastopiti čokoladu i preliti tortu. Bez konzervansa, palminog ulja, glutena, hidrogeniziranih masti, laktoze. Pakovanje sadrži 400 g mješavine u kojoj može uživati cela porodica. Ispunite dom toplinom i ljubavlju, a telo neodoljivim čokoladnim dezertom.

Držati na suvom i hladnom mestu.
Napomena: Može sadržati jaja, mleko, soju i orašaste plodove u tragovima.
 
Način pripreme:

1.Zagrejati rernu na 170°C. Kalup za torte premazati uljem.
2. Mešavinu staviti u posudu pa dodati 120g biljnog ulja (recept bez laktoze) ili 120g otopljenog putera (standardni recept) i 3-4 jaja.
3. Mešati mikserom oko 3 minuta srednjom brzinom dok smesa ne postane glatka i gusta. 
4. Sipati smjesu u kalupe za pečenje torte. Peći otprilike 50 minuta. 
5. Pustiti da odstoje u kalupu 5 minuta,  Nakon toga izvaditi da se ohladi.
 
Prosečna hranjiva vrijednost na 100g:
Energetska vriednost 1758 kJ/ 420 kcal 
Masti 22g - od toga zasićene masne kiseline 1,9g 
Ugljeni hidrati 50g - od toga šećeri 28g 
Proteini  5,7g 
So  0,41g 
Vlakna 0g

Slični članci

30.
Mar.
2025.
Novosti
Ultra čisto, visoko koncentrovano, sveže riblje ulje sitnih inćuna iz južnog Pacifika.
30.
Mar.
2025.
Novosti
Koriste se dve vrste organskih oblika magnezijuma (glukonat i taurinat) koji su fokusirani na postizanje najbolje moguće apsorpcije.
23.
Mar.
2025.
Novosti
Kombuha je fermentisani napitak dobijen procesom simbiotske fermentacije crnog ili zelenog čaja uz pomoć SCOBY kulture (Simbiotic Culture of Bacteria and Yea...