Novosti
11.06.2023.

Gavez protiv čukljeva

Doprinosi nestajanju pseudohrskavičavog tkiva iz čaure zgloba

Ovaj preparat je pravo rešenje za vaše probleme sa čukljevima. Sačinjen je po tradicionalnoj recepturi na bazi biljke gavez. U dosadašnjoj praksi se pokazao kao najbolja alternativa drugim postupcima u tretiranju čukljeva.

Preparat doprinosi nestajanju pseudohrskavičavog tkiva iz čaure zgloba. Palac se delimično vraća u čauru zgloba, a sastavljeni prsti se postepeno razdvajaju. Posle par tretmana nestaje bol, crvenilo i oteklina. Lakše se hoda, a nakon duže upotrebe čukljevi se i vizuelno smanjuju.

Ovaj preparat je i uspešna preventiva pri samom nagoveštaju pojavljivanja čukljeva.

Priprema se po tradicionalnoj recepturi.

Redovnom i dugotrajnom upotrebom prema priloženom uputstvu, čukljevi prestaju biti bolni, upaljeni i crveni. Vremenom se smanjuju. Brojna iskustva pokazuju da se primenom ovog preparata deformacija čukljeva može uspešno preduprediti, a efekat tretiranih čukljeva je dugotrajan.

Uputstvo za upotrebu:

Ujutro i uveče tinkturom premazati čukljeve, nožne prste i jastučiće ispod nožnih prstiju. Svaki put načiniti pet premaza. Osim toga, potrebno je sredinom dana tinkturom premazati celo stopalo sa 2 premaza (tabane, gornji deo stopala, iznad pete tetivu i gležanj). Pre spavanja na čukljeve blago utrljavati mast od gaveza oko 10 minuta.

Tinkturu čuvati na tamnom mestu, a mast u frižideru. Samo za spoljnu upotrebu.

Slični članci

21.
Apr.
2024.
Novosti
Napravite ekološki iskorak sa ECOEGG sredstvom za uklanjanje fleka! Spakovano u plastici 100% recikliranoj iz okeana, sa veganskom formulom na biljnoj...
21.
Apr.
2024.
Novosti
Ovaj inovativni, britanski ECOEGG 4u1 proizvod nije samo deterdžent, već moćna kombinacija deterdženta, omekšivača, izbeljivača na bazi kiseonika i sr...