Novosti
24.12.2023.

Prirodnno rešenje za povrede

DMSO 70 štiti od otoka, promrzlina i bolova

DMSO je  prirodna emulzija za brzo smanjenje bolova kod migrena, povreda, zubobolje, promrzlina, podliva i nagnječenja tkiva, pre RTG zračenja. DMSO ima radioprotektivne efekte, sprečava mutagene efekte zračenja u ćelijama. Za ublažavanje alergija, kao i svakog drugog bola. Smanjuje neravnine, ožiljke i upadljivost kod zaraslih rana. Takođe poboljšava funkciju imunog sistema jer nas štiti od slobodnih radikala.

DMSO lako prodire u kožu ( 176 +- 42 g/ m2 ) u poređenju sa , na primer vodom, (14.8 +- 0,1 g/ m2 kože ). DMSO je diuretik ali nema tragova oštećenja bubrega ni u jednoj od brojnih studija čak ni nakon brojnih ponavljanja tretmana. Nije mutagen, biocidan je već pri koncentracijama od 5%. Nema neželjenih genetičkih efekata, nije embriotoksičan i nije naveden kao karcirogen od strane regulatornih agencija.

DMSO je pronađen u tragovima u atmosferi, u okeanima, kiši. Ima ga u voću, povrću i pićima. Identifikovan je u detelini, špargli, ječmu, pasulju, cvekli, kupusu, krastavcima, kukuruzu, luku, blitvi, paradajzu, jabukama, malinama, menti, pivu, mleku, kafi, čaju itd. I to u koncentracijama do 16 ppm.

DMSO I SPORT

Ako sportiste burzitis i kalcifikacija u ramenu sprečavaju da jedva podignu ruku onda injekcija u rame može da im pomogne. Kalcifikacija će nestati za mesec dana. Ako je neznatno povređen skočni zglob teniser ne mora predati meč nakon nanošenja DMSO.

UPOTREBA

Učestalost upotrebe preparata zavisi od toga da li je Vaš problem akutan (nešto što se desi, a ne vraća, kao oticanje uganutog zgloba) ili je hroničan (traje dugo kao kod artritisa).
Kod akutnih stanja preporučuje se primena na svaka dva sata u narednih šest do osam sati od povređivanja. Nakon toga, u narednih nedelju dana primenjivati na svakih četiri do šest sati, najduže tri nedelje. Kod hroničnih stanja, možda ćete primetiti odmah smanjenje bolova ali do maksimalnih koristi nekada može da potraje i par meseci pa i godinu dana. Jedna aplikacija dnevno se preporučuje.

DMSO se oslobađa iz organizma u roku od 24h. Ipak, preporučuje se pauziranje dva dana za redom i kod akutnih i kod hroničnih stanja ako su u pitanju višemesečne primene jer DMSO ima kumulativan efekat, što se duže koristi treba umanjivati doze ili praviti česte pause u primeni. Svaka osoba drugačije doživljava i reaguje na bol.

SASTAV
1. DMSO sadržaj GC 99,9 PA kvaliteta rastvor 70%
2. Prečišćena voda

Sačuvano u omiljne
Zdravija higijena 1111111111941
Prirodni proizvod kojim isprskate bolnu regiju i za par minuta bolovi prestaju. Služi z...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.655,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Zdravija higijena 8606105854184
Prirodni proizvod kojim isprskate bolnu regiju i za par minuta bolovi prestaju. Služi z...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
795,00 RSD

Slični članci

21.
Apr.
2024.
Novosti
Napravite ekološki iskorak sa ECOEGG sredstvom za uklanjanje fleka! Spakovano u plastici 100% recikliranoj iz okeana, sa veganskom formulom na biljnoj...
21.
Apr.
2024.
Novosti
Ovaj inovativni, britanski ECOEGG 4u1 proizvod nije samo deterdžent, već moćna kombinacija deterdženta, omekšivača, izbeljivača na bazi kiseonika i sr...