Magazin

06.
Dec
2020
Novosti
Efikasan antistres adaptogen koji umiruje organizam i daje mu energiju, za razliku od sedativa koji ga omamljuju.
06.
Dec
2020
Novosti
Pomaže kod zarastanja rana. Sadrži vitamine, minerale i masne kiseline koje smiruju osip i svrab na koži.
22.
Nov
2020
Novosti
Brahmi poboljšava kapilarnu cirkulaciju u mozgu i time utiče na smanjivanje anksioznosti, nemira, depresije, senilnosti, stresa i toksičnih posledice narkotika, alkohola, nikotina i drugih nervnih toksina.
22.
Nov
2020
Novosti
Maitake je japanska pečurka, koja rešava ozbiljne probleme. Izuzetno je retka i tražena
01.
Nov
2020
Novosti
Astragalus, zova, beli luk, masline, maitake... brinu o vašem imunitetu.
01.
Nov
2020
Novosti
Mladomaston može pomoći kod mastopatije, endometrioze, saniranja posledica lečenja sintetskim hormonalnim preparatima, kod problema sa miomima...  
27.
Sep
2020
Novosti
Osetite momenat strasti uz Gaia namaze..
27.
Sep
2020
Novosti
ECOEGG ekološki deterdžent za veš iz Velike Britanije je inovativan, na prirodnoj bazi, veganski i hipoalergijski deterdžent za veš- odobren je od strane britanskog udruženjem za alergije i 100% je hipoalergijski. Namenjen je osobama koje vole prirodne proizvode ali i za one sa osetljivom kožom.
20.
Sep
2020
Novosti
Preporučuje se za prevenciju i oporavak kod: - Bolova u kolenu usled preopterećenja ili povreda ligamenata, mišića i tetiva - Bolova u ramenu i zglobovima - Za brže zarastanje preloma (izgrađuje koštani matriks)
20.
Sep
2020
Novosti
Herbasept štiti i pomaže protiv oboljenja usne duplje, desni i ždrela. Ublažava simptome suvog, nadraženog i bolnog grla i simptome upale desni. Služi za prijatan i osvežavajući dah.
18.
Sep
2019
Novosti
Altajski almaz, Mumio (mumie) ili "planinska krv", a zovu ga još i "planinske suze" poznat je već vekovima. Nastao je fosilizacijom meda, voska i matičnog mleča. MUMIO predstavlja bogat kompleks biološki aktivnih materija koji je sazdala sama priroda. Kombinacija različitih organskih i mineralnih jedinjenja koji se nalaze u sastavu mumijo (aminokiselina, organskih kiselina, više od 30 mikro i makroelemenata ltd.) određuje njegov širok spektar dejstva. Mesta na kome se mumio otkriva, kao i izuzetno bogatstvo sastojaka koje mumio sadrži, ukazuju na poreklo od fosilizacije pčelinjih proizvoda. Postoje razne vrste, čija klasifikacija zavisi od mesta nastanka. Tek sedamdesetih godina prošlog veka je ponovo počela da mu se posvećuje zaslužena pažnja, jer je otkriveno da mumio (mumie) sadrži veoma retke aminokiseline, minerale i masne kiseline. Mumio (mumie) sadrži veliki broj minerala, šest aminokiselina, prirodne steroide, vitamine A, B, C i P (citrine), fosfolipide i polifenol komplekse, terpenoide. Takođe su prisutni u tragovima makroelementi (kobalt, nikl, bakar, cink, mangan, hrom, gvožđe, magnezijum i drugi). Zbog velike potražnje često se falsifikuje zbog čega autentični mumio (mumie) ima veliku vrednost.