Novosti
15.01.2023.

Ajurvedski tonik je čuvar duše

Brahmi i ašvaganda u borbi protiv stresa

Stres guard je sveobuhvatan ajurvedski tonik koji jača i balansira telesne organe i sisteme za borbu protiv mentalnog, emotivnog i fizičkog stresa, poboljšava koncentraciju, pamćenje, razumevanje novih stvari i fizičku spremnost.

Ajur-vedski biljni preparati su danas poznati širom sveta i predstavljaju neodvojivi deo ajur-vedske mudrosti. Za razliku od lekova, oni su apsolutno bezbedni i pri dugotrajnoj upotrebi i ne stvaraju bilo kakve štetne pojave ili zavisnost.

SASTOJCI STRES GARDA:

AŠVAGANDA (WITHANIA SOMNIFERA)

Indijska biljka AŠVAGANDA je istovremeno i moćan anti-stresor i moćan adaptogenik.

Hemijske analize su pokazale da je ašvaganda pravi rudnik minerala i biološki vrednih supstanci kao što su: kalcijum, magnezijum, gvožđe, cink, kobalt, bakar, vanadijum, vitalo-laktoni, fenolna jedinjenja i tanini, flavonidi, proteini i slobodne amino kiseline, saponini, glikozidi, alakloidi.

BRAHMI

Brahmi se hiljadama godina koristi kao jedno od najvažnijih sredstava za podmlađivanje u ajur-vedi. Služi kao prvi izbor za stimulisanje i jačanje nerava i moždanih ćelija.

Samo ime asocira na korišćenje 100% potencijala mozga (Brahman – neograničeni potencijal svesti). Brahmi razvija intelekt, poboljšava pamćenje, obrće proces starenja, produžava životni vek i daje snagu u starosti. Ona jača imuni sistem tako što ga čisti i hrani, jača nadbubrežne žlezde.

KOREN PIPALIJA (PIPERLONGUM)

Ova biljka je pre svega odličan adaptogen. Ona deluje smirujuće i opuštajuće i zato se preporučuje kod napetosti, nervoze, nemira, histerije, nesanice, glavobolje, lupanja srca i grčeva na nervnoj bazi.

Način upotrebe: 1 kapsula dnevno sa vodom.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Ne preporučuje se primena kod trudnica, dojilja i dece mlađe od 18 godina.

Sačuvano u omiljne
Poboljšava koncentraciju, pamćenje, razumevanje novih stvari i fizičku spremnost.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.670,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Mozak 1111111111645
Brahmi poboljšava pamćenje, koncentraciju, kapilarnu cirkulaciju u mozgu a samim tim ut...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.250,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Mozak 8606107342320
Prah ašvagande najvažniji blagotvorni efekat ima kod nervnih oboljenja, depresije i ank...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.065,00 RSD

Slični članci

07.
Apr.
2024.
Novosti
Veoma je moćan antioksidans (sadrži karotin i katehin) jer sprečava aktivnost slobodnih radikala koji uzrokuju pojavu malignih, kardiovaskularnih i drugih ob...
07.
Apr.
2024.
Novosti
Važno je istaći da je ogromna razlika u efikasnosti izmedju sintetičkog i prirodnog vitamina C. Prirodni C vitamin je onaj koji dobijamo direktno iz biljaka ...