Magazin

16.
May
2021
Novosti
Iako konoplja potiče od iste vrste kao i marihuana (Cannabis sativa), ona je različite sorte. Jedna od presudnih razlika je nedostatak opojnog kanabinoida, THC. Seme konoplje sadrži minimalni nivo THC-a i ima iznenađujuće puno proteina (na 100 grama oko 31 gram proteina).
16.
May
2021
Novosti
Jedinstveni proizvod koji sadrži kombinaciju frekvencija koje podržavaju optimalno funkcionisanje našeg nervnog sistema. Funkcionišu po principima akupunkture
09.
May
2021
Novosti
Polba je vrsta drevne žitarice koja je prirodni imunostimulator, zbog povišene količine magnezijuma i cinka. Dobra je za dijete jer ima nisku kalorijsku vrednost i povišen nivo proteina i vlakana.
04.
May
2021
Novosti
Adsorpcionim i jonoizmenjvačkim dejstvom čisti krv i eliminše toksične i biološki nedegradabilne materije. Time vrši prečiščavanje jetre. Mogu je koristiti svi uzrasti. Rešava probleme akutnih hemoroida, debelog creva, efikasna kod candide albicans.
04.
May
2021
Novosti
Jača imunološki sistem i pomaže sintezu proteina. Podstiče mentalni i fizički rast i razvoj, ubrzava zarastanje rana, regeneraciju tkiva. Pomaže kod opekotina i posle hirurških intervencija.
19.
Apr
2021
Novosti
Pčele se prema organskim principima ne smeju hraniti veštačkom prehranom, pod kojom se podrazumeva i šećer, bez obzira da li je on organskog porekla. Nema ni pasterizacije, proces kojim se med izlaže do 70 celzijusovih stepeni kako bi mu se povećala trajnost, tečno stanje i uklonili mikroorganizmi.
19.
Apr
2021
Intervju
Znate ga kao Krlju, Momu i Fedora, a stariji ga pamte i kao Popa. Znate mu porodicu, navike, šta voli šta ne voli...Sve redovno. Ali, da li je to sve?   Sa čime se budi? Od čega ne odustaje? Čemu teži i koja je to druga i drugačija strana njegove ličnosti? Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo Gorana Radakovića u životnoj ulozi. Najboljoj do sad. Kao uvoznika i distributera superfood proizvoda i kreatora brenda Zdravo bilje.
28.
Mar
2021
Novosti
Kakao je antiseptik, diuretik i olakšava kontrakcije materice i izaziva ili ubrzava menstruacije.