Magazin

21.
Mar
2021
Novosti
Deluje na vensko-kapilarne strukture tako što sprečava interakciju krvnih elemenata i endotela krvnih sudova, poboljšava viskoznost krvi i deluje kao trombolitik. Istovremeno povećava elastičnost krvnih sudova.
21.
Mar
2021
Novosti
Brokoli štiti mozak, kosti, slezinu i poboljšava funkcije želuca, sprečava agregaciju trombocita i oksidaciju holesterola.
21.
Mar
2021
Novosti
Ima visoku tačku dimljenja (255 stepeni ) te nema stvaranja toksičnih produkata i trans masti. Može se koristiti kao preliv za salatu. Blagog je ukusa (između putera i slatkog badema)
07.
Mar
2021
Novosti
Biodihidrokvercetin je izuzetan i najjači antioksidant, poznat još i pod imenom vitamin P. Dobija se iz krajeva vrhova korena sibirskog ariša.
07.
Mar
2021
Novosti
Organska pšenična trava pomaže kod boljeg varenja i detoksikacije i zato je česti sastojak detoks smutija. Zbog velike količine hlorofila (zato je zelena), preporučuje se za konzumaciju osobama sa dijabetesom i povećanim holesterolom.
03.
Mar
2021
Novosti
Poznata je po svom korenu koji može izrasti i preko 9 metara u dubinu, te tako crpi retke minerale: gvožđe, kalcijum, magnezijum, fosfor, sumpor, hlor, natrijum, kalijum i silicijum. Takođe je dobar izvor vitamina E, vitamina C i vitamina K.
28.
Feb
2021
Novosti
Jača imuni sistem, čisti telo od toksina, otpada, teških metala, poboljšava i ubrzava metabolizam.
14.
Feb
2021
Novosti
Nije bitno da li radimo u svojoj firmi ili kompaniji, već trenutak u životu kada shvatimo da ne živimo večno i da je život dar koji trebamo upraviti na umnoženje svojih talenata.
14.
Feb
2021
Brendovi
Sve što je čoveku potrebno, već je u prirodi.
14.
Feb
2021
Brendovi
Drevne žitarice sa proizvode i prerađuju pomoću najnovijih tehnologija, koje štite zrno od unutrašnjih oštećenja i na taj način čuvaju sve vitamine i mikroelemente.