Novosti
30.04.2023.

Atma prah je života dah

Mukuna, Tribulus, Amla i Ašvaganda su zajedno

Mukuna, Tribulus, Amla i Ašvaganda povećavaju prirodan nivo testosterona u telu, seksualnu snagu i izdržljivost, kao i raspoloženje. Kašičica ovog jedinstvenog praha, udruženim dejstvom najmoćnijih afrodizijaka učiniće da vaše telo zasija posebnom energijom.

Priča

Čudesan Mucuna pruriens je mahunarka, i koristi se u ajurvedskoj medicini više od dve hiljade godina. Njena zrna su bogata proteinima, sadrže 20-35% proteina, i sadrži i inhibitore enzima za metabolizam proteina. Biljka ima dugu istoriju upotrebe za poboljšanje libida kod muškaraca i kod žena. Poboljšava plodnost i erekciju. Glavni sastojak zrna Mukune je L-DOPA, ili levodopa, koja se ponaša kao prirodni dopamin, u koncentraciji 7-10%. Korišćenjem Mukune kod muškaraca može se povećati pokretljivost sperme, kvalitet spermatozoida i njihov broj.

- Prirodna vijagra
Tribulus terrestis (babin zub) je biljka popularna i u kineskoj, ajurvedskoj i herbalnim medicinama širom sveta. Deluje kao adaptogen i afrodizijak, podstiče stvaranje testosterona i budi seksualni nagon i izdržljivost. Biljka je korisna jer normalizuje rad hormona. pre svega kod osoba koje su koristile steroidne supstance, koje inače ometaju stvaranje testosterona prirodnim putem (PCT).
Tribulus terrestris može da koristi muškarcima koji pate od impotencije, niskog libida i problema sa slabo kvalitetnom spermom. Tribulus povećava proizvodnju luteinizirajućeg hormona (LH) u hipotalamusu i hipofizi koji podstiče testise na lučenje testosterona. Upotrebom Tribulusa povećava se broj spermatozoida i indukuje se poboljšanje erektilnih svojstava.
- Potencija
Mnogo je imena pod kojim je biljka Ašvaganda poznata, a neka od njih su indijski žen-šen i zimska trešnja. Ona je jedna od najcenjenijih biljaka jer poboljšava otpornost na stres, značajno smanjuje nivo kortizola, relaksira i povećava dugotrajnu vizuelnu memoriju, stimuliše rad tiroidne žlezde koja je odgovorna za za regulisanje reproduktivnih hormona. Jača libido i plodnost.
- Balans
Amla (indijski ogrozd) se može pohvaliti zaista visokim udelom vitamina C i to je jedan od razloga zbog kojih spada među najzdravije namirnice na svetu.Podstiče bolju absorbciju hrane, balansira stomačnu kiselinu, pobvoljšava mentalne funkcije, zdravlje srca, jača pluća i pospešuje plodnost. Sadrži i minerale poput kalcijuma, fosfora, gvožđa, vitamine B kompleksa, i ima snažno antioksidativno delovanje. Kao adaptogen, održava ravnotežu u telu i pomaže da se neutrališu negativni efekti stresa koji može poremetiti telesnu ravnotežu, oslabiti imuni sistem i smanjiti funkciju.

Sačuvano u omiljne
Energija 8606107342313
Koristan kod anemije, kod sindroma hroničnog umora,podiže energetske nivoe kao žen šen ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
850,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Energija 8606107342702
Prah ATMA čine Ašvaganda, Tribulus, Mukuna, Amla i tako sjedinjeni su afrodizijak najja...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.485,00 RSD

Slični članci

25.
Mar.
2024.
Novosti
mikronutrijentI organskih plodova kupine, maline, cvekle i stabljika celera. flavonoidi za bolji rad srca, vitamin C za jači imunitet i ...
17.
Mar.
2024.
Novosti
Lekovita dejstva đumbira: - protiv mučnine i povraćanja, regulisanje telesne težine i holesterola, ublažava upalu mišića, može pomoći kod osteoporoze,...