Magazin

05.
Sep
2021
Novosti
To su izdržljive, upijajuće i najodrživije dečije pelene od bambusovih netkanih materijala sa nula štetnih materija kao što su TBT, antioksidanti, hlor, lateks, boja...
05.
Sep
2021
Novosti
Joint MD Repair Gel je inovativna i najkompleksnija formula koja se koristi kao pomoć za lečenje bola u zglobovima, tetivama i mišićima i koristi se po preporuci američke MAYO klinike.
29.
Aug
2021
Novosti
Najbolje rezultate daje u kombinaciji sa drugim brašnima bez glutena, za povezivanje i poboljšavanje strukture peciva. Poboljšava teksturu testa pa hlebu daje hrskavu koru.
29.
Aug
2021
Novosti
Acerola je najpoznatija po izuzetnom bogatstvu vitaminom C. Zbog toga se često koristi u prevenciji prehlada i gripa, radi poboljšanja imuniteta.
16.
Aug
2021
Novosti
Doprinosi iskorenjivanju Helico-bakterije pilori (uzročnika stvaranja čireva), ublažavanju žgaravice i problema sa varenjem.
11.
Aug
2021
Dogadjaji
Trinaesti ZeGeVege festival održivog života se održava se 3. i 4. septembra 2021.  na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu od 8 do 20 sati.
08.
Aug
2021
Novosti
Preporučuje se za jačanje imuniteta kod dece, za decu koja se neuravnoteženo hrane i izbegavaju određene namirnice, kao i za veoma aktivnu decu.
08.
Aug
2021
Novosti
Uz samo jednu mericu od 30g, dobijate oko 23g najkvalitetnijeg proteina, zaslađenog sukralozom koji ne sadrži nezdrave dodatke poput rafinisanog šečera.
18.
Jul
2021
Novosti
Za snažan imunitet! • Doprinosi pravilnom funkcionisanju imunog sistema • Poboljšava izdržljivost i otpornost • Ublažava posledice stresa • Čuva energetske rezerve organizma za aktivan i zdrav život  
06.
Jul
2021
Novosti
Zajedno sa vitaminom C pomaže telu izgradnju novih ćelija, smanjuje ožiljke i bore i održava kožu elastičnom. Takodje povećava raspoloživost kiseonika u organizmu i ima pozitivan uticaj na zdravlje kože, kose i noktiju