Novosti
16.04.2023.

Oshadhi Galbinium mmmmm

Bez parabena, čisto i jasno

Oshadhi Galbinium ulje je prirodno eterično ulje dobijeno od smole istoimene biljke, koja je poznata po svojim terapeutskim svojstvima. Ovo ulje ima svežu, zelenu aromu i koristi se u kozmetici, medicini i aromaterapiji. Sadrži obilje fitohemikalija kao što su limonen, p-metan, alfa i beta-pinen i sabinen. Galbanum ulje je takođe bogato antioksidansima i vitaminom C, koji su važni za održavanje zdravlja kože i tela. Ima antiinflamatorna i antibakterijska svojstva i pomaže u poboljšanju elastičnosti kože. 

Galbanum ulje se takođe koristi u medicini kao sastojak raznih prirodnih lekova, jer ima antimikrobna, antiseptička i analgetička svojstva. Pomaže u ublažavanju bolova i upale mišića, kostiju i zglobova. Takođe, pomaže u ublažavanju problema sa disanjem, kao što su astma i bronhitis. 

U aromaterapiji se koristi kao stimulans koji pomaže u oslobađanju od stresa i poboljšanju raspoloženja. Galbanum ulje se može nanositi na kožu, ali se preporučuje da se pre upotrebe razblaži uljem za nosač. Takođe, ne preporučuje se trudnicama i dojiljama bez konsultacije sa lekarom.

Oshadhi proizvodi su prirodni i nisu hemijski modifikovani. Oni sadrže samo ulje navedenih biljaka. Ulja se ne mešaju i ne razređuju s drugim uljima. Označena su latinskim nazivom i hemotipom. Nisu korišćeni sintetički aditivi, parabeni niti genetski modifikovane biljke. Koristimo samo prirodne mirise, boje i konzervanse.

100%  proizvoda nije testirano na životinjama! Ne koriste se životinjske sirovine. Jedina ne-veganska sirovina je neobrađen pčelinji vosak dobijen od organskog pčelarstva.

Slični članci

30.
Mar.
2025.
Novosti
Ultra čisto, visoko koncentrovano, sveže riblje ulje sitnih inćuna iz južnog Pacifika.
30.
Mar.
2025.
Novosti
Koriste se dve vrste organskih oblika magnezijuma (glukonat i taurinat) koji su fokusirani na postizanje najbolje moguće apsorpcije.
23.
Mar.
2025.
Novosti
Kombuha je fermentisani napitak dobijen procesom simbiotske fermentacije crnog ili zelenog čaja uz pomoć SCOBY kulture (Simbiotic Culture of Bacteria and Yea...