Novosti
16.04.2023.

Oshadhi Galbinium mmmmm

Bez parabena, čisto i jasno

Oshadhi Galbinium ulje je prirodno eterično ulje dobijeno od smole istoimene biljke, koja je poznata po svojim terapeutskim svojstvima. Ovo ulje ima svežu, zelenu aromu i koristi se u kozmetici, medicini i aromaterapiji. Sadrži obilje fitohemikalija kao što su limonen, p-metan, alfa i beta-pinen i sabinen. Galbanum ulje je takođe bogato antioksidansima i vitaminom C, koji su važni za održavanje zdravlja kože i tela. Ima antiinflamatorna i antibakterijska svojstva i pomaže u poboljšanju elastičnosti kože. 

Galbanum ulje se takođe koristi u medicini kao sastojak raznih prirodnih lekova, jer ima antimikrobna, antiseptička i analgetička svojstva. Pomaže u ublažavanju bolova i upale mišića, kostiju i zglobova. Takođe, pomaže u ublažavanju problema sa disanjem, kao što su astma i bronhitis. 

U aromaterapiji se koristi kao stimulans koji pomaže u oslobađanju od stresa i poboljšanju raspoloženja. Galbanum ulje se može nanositi na kožu, ali se preporučuje da se pre upotrebe razblaži uljem za nosač. Takođe, ne preporučuje se trudnicama i dojiljama bez konsultacije sa lekarom.

Oshadhi proizvodi su prirodni i nisu hemijski modifikovani. Oni sadrže samo ulje navedenih biljaka. Ulja se ne mešaju i ne razređuju s drugim uljima. Označena su latinskim nazivom i hemotipom. Nisu korišćeni sintetički aditivi, parabeni niti genetski modifikovane biljke. Koristimo samo prirodne mirise, boje i konzervanse.

100%  proizvoda nije testirano na životinjama! Ne koriste se životinjske sirovine. Jedina ne-veganska sirovina je neobrađen pčelinji vosak dobijen od organskog pčelarstva.

Slični članci

21.
Jul.
2024.
Novosti
Povoljno deluje kod neurodermatitisa različite etiologije, površinskih rana, ekcema, opekotina, akni, hemoroida, gnojnih procesa itd. U toku sunč...
21.
Jul.
2024.
Novosti
Najefikasniji je eko tip po pitanju podizanja imuniteta, nivoa snage i fizičke izdržljivosti, potencije, seksualne želje i plodnosti kod muškarac...
16.
Jul.
2024.
Novosti
Brahmi BACOPA poboljšava pamćenje, koncentraciju, kapilarnu cirkulaciju u mozgu a samim tim utiče na smanjivanje anksioznosti, nemira, depresije, seni...