Novosti
16.04.2023.

Oshadhi Galbinium mmmmm

Bez parabena, čisto i jasno

Oshadhi Galbinium ulje je prirodno eterično ulje dobijeno od smole istoimene biljke, koja je poznata po svojim terapeutskim svojstvima. Ovo ulje ima svežu, zelenu aromu i koristi se u kozmetici, medicini i aromaterapiji. Sadrži obilje fitohemikalija kao što su limonen, p-metan, alfa i beta-pinen i sabinen. Galbanum ulje je takođe bogato antioksidansima i vitaminom C, koji su važni za održavanje zdravlja kože i tela. Ima antiinflamatorna i antibakterijska svojstva i pomaže u poboljšanju elastičnosti kože. 

Galbanum ulje se takođe koristi u medicini kao sastojak raznih prirodnih lekova, jer ima antimikrobna, antiseptička i analgetička svojstva. Pomaže u ublažavanju bolova i upale mišića, kostiju i zglobova. Takođe, pomaže u ublažavanju problema sa disanjem, kao što su astma i bronhitis. 

U aromaterapiji se koristi kao stimulans koji pomaže u oslobađanju od stresa i poboljšanju raspoloženja. Galbanum ulje se može nanositi na kožu, ali se preporučuje da se pre upotrebe razblaži uljem za nosač. Takođe, ne preporučuje se trudnicama i dojiljama bez konsultacije sa lekarom.

Oshadhi proizvodi su prirodni i nisu hemijski modifikovani. Oni sadrže samo ulje navedenih biljaka. Ulja se ne mešaju i ne razređuju s drugim uljima. Označena su latinskim nazivom i hemotipom. Nisu korišćeni sintetički aditivi, parabeni niti genetski modifikovane biljke. Koristimo samo prirodne mirise, boje i konzervanse.

100%  proizvoda nije testirano na životinjama! Ne koriste se životinjske sirovine. Jedina ne-veganska sirovina je neobrađen pčelinji vosak dobijen od organskog pčelarstva.

Ostavi komentar

Slični članci

27.
May.
2023.
Novosti
Ima mnoga korisna svojstva za zdravlje, uključujući poboljšanje metabolizma i povećanje energije. Bogat je antioksidantima, koji štite ćelije o...
27.
May.
2023.
Novosti
Upotreba: Za zaslađivanje toplih i hladnih napitaka, kolača, torti, sosova. Čuvati na suvom i tamnom mestu.
string(0) ""