Magazin

06.
Mar
2022
Intervju
Dečija koža je posebno osetljiva na toksične supstance iz deterdženata i omekšivača, čak i kada  su zastupljene u minimalnoj količini. Uvek je mudro uložiti novac u deterdžente koji nemaju hemikalije a bezbedne su i za novorođene bebe.
27.
Feb
2022
Novosti
Koristi za dezinfekciju mokraćnog sistema i kao adstringent kod lečenja upala bešike i bubrega, kod problema sa mokrenjem, kod stvaranja bubrežnih kamenaca.
27.
Feb
2022
Intervju
U 2020-oj godini ECOEGG 2u1 deterdzent i omekšivač  je testiran na osobama sa osetljivom kožom od strane renomirane  Nemačke kompanije “DERMATEST“  i ocenjen je sa ocenom ODLIČNO. Kao i uvek, moja preporuka je da se svi potrudimo da damo šansu prirodnim, netoksičnim  proizvodima, da čuvamo sebe i svoje najbliže tako što ćemo čuvati svoju životnu sredinu i okolinu u kojoj boravimo, radimo, živimo i uživamo. Dajmo šansu prirodnom, čuvajmo zdravlje! Dr Bojana Ješić- specijalista dermatovenerologije
20.
Feb
2022
Intervju
Nije samo balans kroz hranu. I menadžment stresa, i spavanje i voda, i treninzi. Sve pomalo. I sve kad se uklopi, daje dobre rezultate.
20.
Feb
2022
Recepti
Koristi se kod probavnih smetnji, kod nedovoljnog lučenja želudačne kiseline, kod anoreksije, kod infekcija probavnih organa i zapaljenja sluzokože. 
13.
Feb
2022
Intervju
Kako se održava i kako napreduje žensko-muški parnerski odnos u kompaniji? Kako uzgajivači organske hrane mogu sami sebi da pomognu, a kako može da im pomogne Just superior? Kako do kontinuiteta u kvalitetu proizvodnje? Da li proizvođač treba da se bavi plasmanom i tražnjom ili to treba da prepusti profesionalcima? Koji je to kvalitet iznad organskog?
13.
Feb
2022
Recepti
Koristi se kod obolenja disajnih organa, plućne astme, upale plućnih alveola, kašlja, pa čak i tuberkuloze. Čisti krv.
06.
Feb
2022
Novosti
Lotus koren deluje kod alergija, prehlada, upale sinusa, izbacivanja sluzi iz organizma, za ublažavanje kašlja i izbacivanja viška tečnosti.
06.
Feb
2022
Novosti
Propolis ispoljava antibakterijsko, antimikotično, antivirusno, antiparazitsko, antioksidativno i imunostimulirajuće dejstvo. U kombinaciji sa ehinaceom, pravi čudo u organizmu deteta.
30.
Jan
2022
Novosti
Preporučuje se kao dodatak ishrani dece izbog povećanih dnevnih potreba tokom rasta i razvoja, kod fizički aktivnih lica, za optimalno funkcionisanje imunog sistema.
30.
Jan
2022
Nutricionisti
Poenta pravilno izbalansirane ishrane je da se osećamo dobro, da imamo dovoljno energije kako bi svoje poslovne obaveze pregurali bez teškoća i da se budimo naspavani i srećni.
23.
Jan
2022
Novosti
Javorov sirup i njegove veštačke imitacije su željeni prelivi za palačinke, waffles, francuski tost u Severnoj Americi. Javorov sirup se takođe može koristiti na različite načine: za keks, piletinu, sveže krofne, prženo testo, sladoled, tople žitarice, sveže voće (posebno grejpfrut). Takođe se koristi i kao zaslađivač za pasiranu jabuku, zapečeni pasulj, kandirani slatki krompir, zimske tikve, kolače, pite, hleb, poslastice od čokolade i ostalih slatkiša, milkšejkova, čaja, kafe i drugih toplih napitaka.