Magazin

19.
Jun
2022
Novosti
Pomaže kod poremećaja ili izostanka menstruacije i kod drugih oboljenja materice i jajnika, kao i kod nesanice, upale pasemnika, kod groznice, zubobolje i bolnih rana.
12.
Jun
2022
Novosti
Koristi se u lečenju prehlade, bronhitisa, kašlja, gripe, hripavca, početne upale pluća, kijavice, ospica, šarlaha, teškog disanja, astme, kod početne tuberkuloze i kod svih reumatičnih bolesti.
12.
Jun
2022
Novosti
Lekovita biljka za ženske bolesti, kod mokrenja u krevet dece i starijih ljudi, kao i kod belog pranja. Koristi se protiv nesvestice, migrene,
29.
May
2022
Novosti
U velikoj meri usporava razvoj autoimunih bolesti (multipla sleroza, astma, reumatoidni artritis, dijabetes tip 1, upalne bolesti creva, alergije…) i igra važnu ulogu u prevenciji raka, naročito raka dojke, prostate, pankreasa i debelog creva.
29.
May
2022
Novosti
Savršeno izbalansirani ukus slanog, slatkog i kiselog. Prigodan za sva jela.
22.
May
2022
Novosti
Napravljen od čilija sazrelog na suncu, spreman za upotrebu sa pečenim ili hladno rezanim mesom, ćevapom ili bilo kojem vašem omiljenom jelu.
22.
May
2022
Novosti
Riblji sos je zapravo tečni začin napravljen od ribe ili krila koji su obloženi solju i fermentisani do dve godine. Koristi se kao osnovni začin u kuhinji istočne i posebno jugoistočne Azije.
16.
May
2022
Novosti
Proteini iz surutke se porede sa proteinima majčinog mleka i preporučuju se onima koji su alergični na proizvode od kravljeg mleka.
16.
May
2022
Novosti
Eko-jaja za sušilicu u isto vreme skraćuju vreme sušenja i do 28%, omekšavaju veš i daju mu blagi miris svežine ili proleća.
08.
May
2022
Intervju
Doktor primenjuje biljno lečenje u kombinaciji sa znanjem iz farmakologije.  Na pregled se dolazi, uglavnom, po preporuci. Uvek je gužva, jer je posvećen pacijentima sa najvećim problemima. Pacijentima kojima je zvanična medicina rekla: Imate još 6 meseci, do godinu dana.