Magazin

05.
Dec
2021
Novosti
Dobija se ekstrakcijom iz jetre bakalara, a I ima visok sadržaj omega 3 masnih kiselina, vitamina A i D. Snabdeva nas dobrim mastima koje nam pomažu da funkcionišemo efikasno i pritom je prirodno protivupalno sredstvo.
21.
Nov
2021
Novosti
Liposomalna tehnologija štiti vitamin kroz sistem za varenje i transportuje ga u krvotok za apsorpciju u ćelijama.
14.
Nov
2021
Novosti
Moringa je bogat izvor hlorofila koji jača naš imuni sistem i snagu obnavljanja tkiva. Taj zeleni pigment ima antibakterijsko delovanje, poboljšava moždane funkcije, smanjuje nivo holesterola i podstiče čišćenje organizma od otrova. Moringa ne sadrži samo hlorofil već i druge biljne pigmente s jakim antioksidacijskim delovanjem poput karotenoida (luteina, alfa-karotena, beta-karotena), ksantina i drugih.
14.
Nov
2021
Novosti
Kada su u kontaktu sa vodom, ljuspice oslobađaju vlakna u vidu sluzi i imaju sposobnost povećanja svog volumena do 15 puta.Zbog toga se psilijum smatra prirodnim i neškodljivim laksativnim sredstvom za čišćenje digestivnog trakta i izbacivanje otrova.
31.
Oct
2021
Dogadjaji
Top teme: analiza trendova u centralnoj i istočnoj Evropi izvozni potencijal na tržišta u okruženju (sa fokusom na Rumuniju) primeri dobre poslovne prakse i iskustva nekih od najuspešnijih domaćih izvoznika (Polimark, Aleva, Mlekara Šabac) analiza kategorija
24.
Oct
2021
Novosti
Kako sam smislio da sve bude novo, a da ostane po starom.
17.
Oct
2021
Novosti
Aktivni sastojci etarskog ulja crnog bibera deluju protivzapaljenski, analgetski, ubrzavaju cirkulaciju i ublažavaju bol na mestu primene.