Nutricionisti
14.04.2024.

Melem za lice i dušu

FreshFace odlično tonira kožu i vraća joj prirodni balans

Kombinovanje trava i umešavanje je posao od davnina, rezervisan za znalce i produhovljene. Pomešati trave nije samo tehnologija, nije samo škola, nije samo po sebi svrha.

Pomešati pravilno trave, znači udahnuti život. Poroditi novo. Pokrenuti priču. Napraviti melem.

Da li se bez emocija i duhovnosti može napraviti melem?

Možda i može... Ali da li taj proizvod zaista „radi“ i što je još bitnije, da li pri zaceljivanju jednog oštećuje drugo? To u uputstvima koja čitate o „lekovitosti“ proizvoda nigde ne piše.

A upravo se o tome radi. I upravo zbog toga, iza svega mora da stoji dobra namera i znanje koje se prenosi vekovima. S kolena na koleno. Odabranima. Jer ranije se znalo: Ko pravi lek, ko meša travke i ko isceljuje, taj se sluša i poštuje.

Tako je i sa FreshFace, prvom u nizu Fresh proizvoda, za čije „porađanje“ je trebalo preko pet godina. Od ideje, preko potrage za odgovarajućim sirovinama, pronalaženja partnerske kompanije, pa sve do niza eksperimenata, probavanja, destilacija, pogrešaka i pokušaja. Da bi na kraju dobili Melem za lice u vidu cvetne vodice, koja se koristi za duboko hidriranje kože čime se čuva zdravlje iste i dobija efekat, nežnog i negovanog lica.

Origano (vranilova trava) je biljka Mediterana i na ovim prostorima je od davnina prepoznat kao lek za sve vrste nečistoća. Od glave do pete. Konzumira se u najrazličitijim oblicima, i nema majke koja detetu nije bar jednom dala kapi od origana umesto antibiotika. On je intenzivan.

Sa druge strane, tu je nežna, mudra i fina kamilica. Opet dobra za stotinu problema. A najbitinije... Umiruje.

I to je taj spoj.

Celovitost i mudrost ovog proizvoda je u iskazanom žensko-muško principu. U kombinaciji blagosti i jačine.

Logika

Koliko puta dnevno se umijete?

Šta mislite koji je najprljaviji deo tela?

Da li znate koliko je zagađenje danas u vašem mestu?

...

Ostavljamo vas da razmišljate o odgovorima dok se prskamo potrebnom dozom FreshFace licočistača i čuvara zdravlja. Jer koža je najveći organ i kroz nju, potencijalno, može da udje najviše otrova.

Pakovanje od 100ml je dovoljno za 30 dana. Što znači da vas sigurna zaštita vaše kože i čisto lice, zaštita od prekomernog sunca...košta 33 dinara dnevno.

FreshFace odlično tonira kožu i vraća joj prirodni balans. Može se koristiti za sve tipove, a posebno se preporučuje osobama sa problematičnom kožom koja je sklona aknama i bubuljicama. Odličan je posle sunčanja.

Način primene:

FreshFace raspršite po licu ili kosi i ostavite da se osuši. Preporučuje se i u vidu obloga kod glavobolje, stresa, umornih očiju, svraba, suve i iritirane kože. Nežno dezinfikuje kožu sprečavajući pojavu infekcije i iritacije. Lako i brzo se nanosi i može se koristiti koliko god da postoji potreba, bez ograničenja.

Najbolji efekat se postiže kada se pored dnevnog nanošenja, koristi ujutru i uveče tako što se lice očisti vodicom vranilove trave uz pomoć vate/tufera, a zatim se raspršivačem nanese FreshFace i ostavi da koža delimično upije. Nakon toga ( može i na još vlažnu kožu ) naneti željenu kremu.

Fresh Face je mešavina 100% čistih cvetnih vodica kamilice i vranilove trave koje se dobijaju specifičnim postupkom destilacije i ne sadrži konzervanse i alkohol.

 

O kreatoru

Nevena Veselinović je prepoznata u javnosti kao kreator proizvoda iz kategorije Celovite bilje ishrane. Rado vidjen sagovornik u mnogim emisijama i na konferencijama koje se bave zdravom ishranom i zdravljem uopšte. Kreator brenda Veganluk i Djumbir superfood bar. Nesebični delilac zanja i promišljanja utorkom u 19.00 u jednoj od najgledanijih instagram live emisija na temu zdravlja.

Posle godina provedenih u prirodi i druženja sa najumnijim i najstarijim travarima u Srbiji, Nevena je odlučila da pokrene Fresh liniju.

Prvi u nizu proizvoda je FreshFace kreiran u saradnji sa kompanijom Meli plants

Meli Plants je porodična kompanija sa sedištem na istoku Srbije, posvećena uzgoju i proizvodnji vrhunskih eteričnih ulja i proizvoda od lekovitog bilja.

Sve biljke se pažljivo biraju i uzgajaju bez upotrebe štetnih hemikalija, a proces destilacije se obavlja sa najvećom pažnjom kako bi se sačuvali njihovi lekoviti sastojci. Rezultat je čista esencija prirode,

Kroz „Zero Waste“ pristup, svaki deo biljke se koristi na najbolji mogući način. Svi otpaci od destilacije se pažljivo recikliraju i koriste se za peletiranje koji služe kao izvor energije za grejanje kotla za destilaciju.

 

Sačuvano u omiljne
Zdravija higijena 1111111112204
Tonik za snažnu dehidrataciju i toniranje kože lica.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.090,00 RSD

Slični članci

25.
Mar.
2024.
Novosti
mikronutrijentI organskih plodova kupine, maline, cvekle i stabljika celera. flavonoidi za bolji rad srca, vitamin C za jači imunitet i ...