Novosti
25.03.2024.

Smothie detoks i immuno u prahu

Zdravlje u svakoj prilici

IMMUNO BOOST – mikronutrijentI organskih plodova kupine, maline, cvekle i stabljika celera.

flavonoidi za bolji rad srca

vitamin C za jači imunitet i zdravu kožu

magnezijum za smanjenje stresa

 

Polazimo od svežih celih plodova u periodu pune zrelosti i inovativnim procesom kontrolisane dehidratacije u vakuumu čuvamo osetljive mikronutrijente. Od početka do kraja procesa, sirovine su na temperaturi ispod +40°C, u zaštićenoj atmosferi, bez ikakvog kontakta sa pomoćnim vazduhom ili bilo kojom drugom supstancom.

Prahovi su veoma bogati prirodnim vitaminima, mineralima, antioksidansima, enzimima, vlaknima… i predstavljaju idealnu podršku dostizanju unosa dnevno preporučenih 5 porcija (oko 400g) voća i povrća.

Jedna kesica je približno ekvivalent oko 1,5 voćno-povrćnih porcija.

UPOTREBA: Sadržaj kesice rastvoriti u 150 -200ml vode, biljnog mleka, jogurta, kefira ili dodati u smoothie ili musli obrok. Jedna do dve kesice dnevno.

PAKOVANJE: Kutija sa 14 kesica od po 10g miksa prahova kupine, maline, cvekle i stabljike celera.

*Sve nutritivne izjave su potvrđene ispitivanjima izvršenim akreditovanim metodama u ovlašćenim laboratorijama

 

ZAŠTO JE PRIRODNA SUPLEMENTACIJA VAŽNA ZA MODERNI NAČIN ŽIVOTA?

Moderni način života, sa stresom, brzim tempom i često nezdravom ishranom, dovodi do nedostatka hranljivih materija, minerala, vitamina, vlakana... neophodnih za optimalno funkcionisanje organizma.
Suplementacija može pomoći da se popune te praznine u ishrani i da se podrži zdravlje organizma. Prirodni suplementi dobijeni ekstrakcijom suve materije voća, povrća i biljaka, su od posebnog značaja jer se smatraju sigurnijim i efikasnijim od sintetičkih. Oni se lako apsorbuju u organizmu, jer su dobijeni od prirodnih namirnica koje inače koristimo u ishrani, i praktično nemaju neželjene efekate, što se ne može reći za sintetičke suplemente.

KAKO VAKUUMSKA DEHIDRATACIJA ČUVA OSETLJIVE MIKRONUTRIJENTE?

Proces vakuumske dehidratacije je zbog dva razloga superioran u odnosu na druge metode. Prvo, sve vreme trajanja procesa, voće i povrće se drži na prirodnim temperaturama na kojima je raslo i sazrevalo (40°C). Drugi važan razlog je odsustvo kiseonika u komorama za dehidrataciju čime se potpuno sprečava oksidacija koja u drugim metodama bitno narušava kvalitet proizvoda.
Zbog ovih karakteristika procesa, kao i zbog selekcije najboljih svežih plodova, naši proizvodi, ekstrakti suve materije voća i povrća dobijeni vakuumskom dehidratacijom su značajno bogatiji mikronutrijentima u odnosu na proizvode dobijene drugim metodama.

GDE I KAKO PROIZVODIMO?

Proizvodna jedinica se nalazi na jugu Srbije, u Topličkom kraju, u okruženju bez ikakvih zagađivača vode, zemljišta ili vazduha u krugu širem od 10 kilometara.

Voće i povrće koje prerađujemo je sa naših zasada ili od gazdinstava i proizvođača koje lično poznajemo i sa kojima godinama sarađujemo.

Celokupan proces završavamo unutar 48 sati:

– odabir najboljih plodova

– vakuumska dehidratacija

– prevođenje u prah

– pakovanje finalnih proizvoda

Sačuvano u omiljne
Superfood 1111111112194
Smoti pa uspi vitamine i minerale gde god da si
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Superfood 1111111112193
Smoti pa uspi vitamine i minerale gde god da si
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD

Slični članci

21.
Apr.
2024.
Novosti
Napravite ekološki iskorak sa ECOEGG sredstvom za uklanjanje fleka! Spakovano u plastici 100% recikliranoj iz okeana, sa veganskom formulom na biljnoj...
21.
Apr.
2024.
Novosti
Ovaj inovativni, britanski ECOEGG 4u1 proizvod nije samo deterdžent, već moćna kombinacija deterdženta, omekšivača, izbeljivača na bazi kiseonika i sr...