Novosti
25.03.2024.

Smothie detoks i immuno u prahu

Zdravlje u svakoj prilici

IMMUNO BOOST – mikronutrijentI organskih plodova kupine, maline, cvekle i stabljika celera.

flavonoidi za bolji rad srca

vitamin C za jači imunitet i zdravu kožu

magnezijum za smanjenje stresa

 

Polazimo od svežih celih plodova u periodu pune zrelosti i inovativnim procesom kontrolisane dehidratacije u vakuumu čuvamo osetljive mikronutrijente. Od početka do kraja procesa, sirovine su na temperaturi ispod +40°C, u zaštićenoj atmosferi, bez ikakvog kontakta sa pomoćnim vazduhom ili bilo kojom drugom supstancom.

Prahovi su veoma bogati prirodnim vitaminima, mineralima, antioksidansima, enzimima, vlaknima… i predstavljaju idealnu podršku dostizanju unosa dnevno preporučenih 5 porcija (oko 400g) voća i povrća.

Jedna kesica je približno ekvivalent oko 1,5 voćno-povrćnih porcija.

UPOTREBA: Sadržaj kesice rastvoriti u 150 -200ml vode, biljnog mleka, jogurta, kefira ili dodati u smoothie ili musli obrok. Jedna do dve kesice dnevno.

PAKOVANJE: Kutija sa 14 kesica od po 10g miksa prahova kupine, maline, cvekle i stabljike celera.

*Sve nutritivne izjave su potvrđene ispitivanjima izvršenim akreditovanim metodama u ovlašćenim laboratorijama

 

ZAŠTO JE PRIRODNA SUPLEMENTACIJA VAŽNA ZA MODERNI NAČIN ŽIVOTA?

Moderni način života, sa stresom, brzim tempom i često nezdravom ishranom, dovodi do nedostatka hranljivih materija, minerala, vitamina, vlakana... neophodnih za optimalno funkcionisanje organizma.
Suplementacija može pomoći da se popune te praznine u ishrani i da se podrži zdravlje organizma. Prirodni suplementi dobijeni ekstrakcijom suve materije voća, povrća i biljaka, su od posebnog značaja jer se smatraju sigurnijim i efikasnijim od sintetičkih. Oni se lako apsorbuju u organizmu, jer su dobijeni od prirodnih namirnica koje inače koristimo u ishrani, i praktično nemaju neželjene efekate, što se ne može reći za sintetičke suplemente.

KAKO VAKUUMSKA DEHIDRATACIJA ČUVA OSETLJIVE MIKRONUTRIJENTE?

Proces vakuumske dehidratacije je zbog dva razloga superioran u odnosu na druge metode. Prvo, sve vreme trajanja procesa, voće i povrće se drži na prirodnim temperaturama na kojima je raslo i sazrevalo (40°C). Drugi važan razlog je odsustvo kiseonika u komorama za dehidrataciju čime se potpuno sprečava oksidacija koja u drugim metodama bitno narušava kvalitet proizvoda.
Zbog ovih karakteristika procesa, kao i zbog selekcije najboljih svežih plodova, naši proizvodi, ekstrakti suve materije voća i povrća dobijeni vakuumskom dehidratacijom su značajno bogatiji mikronutrijentima u odnosu na proizvode dobijene drugim metodama.

GDE I KAKO PROIZVODIMO?

Proizvodna jedinica se nalazi na jugu Srbije, u Topličkom kraju, u okruženju bez ikakvih zagađivača vode, zemljišta ili vazduha u krugu širem od 10 kilometara.

Voće i povrće koje prerađujemo je sa naših zasada ili od gazdinstava i proizvođača koje lično poznajemo i sa kojima godinama sarađujemo.

Celokupan proces završavamo unutar 48 sati:

– odabir najboljih plodova

– vakuumska dehidratacija

– prevođenje u prah

– pakovanje finalnih proizvoda

Sačuvano u omiljne
Superfood 1111111112194
Smoti pa uspi vitamine i minerale gde god da si
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Superfood 1111111112193
Smoti pa uspi vitamine i minerale gde god da si
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD

Slični članci

21.
Jul.
2024.
Novosti
Povoljno deluje kod neurodermatitisa različite etiologije, površinskih rana, ekcema, opekotina, akni, hemoroida, gnojnih procesa itd. U toku sunč...
21.
Jul.
2024.
Novosti
Najefikasniji je eko tip po pitanju podizanja imuniteta, nivoa snage i fizičke izdržljivosti, potencije, seksualne želje i plodnosti kod muškarac...
16.
Jul.
2024.
Novosti
Brahmi BACOPA poboljšava pamćenje, koncentraciju, kapilarnu cirkulaciju u mozgu a samim tim utiče na smanjivanje anksioznosti, nemira, depresije, seni...