Novosti
23.06.2024.

Kupi 5 curalina i uštedi 10 posto i gratis dostavu

Revolucija u lečenju dijabetesa

CuraLin je priznat i odavno se koristi u SAD, Engleske, Kine, Italije, Rumunije, Španije, Australije…Na prostoru bivše Jugoslavije dostupan je od 2021.

CuraLin je testiran i odobren u referentnoj laboratoriji u Kragujevcu, registrovan u Ministarstvu zdravlja Republike Srbije I upisana kao pomoćno lekovito sredstvo od strane Farmaceutskog fakulteta u Beogradu,

Reč je o preparatu koji je po svom sastavu 100% prirodan dodatak ishrani, namenjen je osobama koje imaju dijabetes tip 2, a proizveli su ga izraelski naučnici i kompanije CuraLife iz Tel Aviva. Svoja znanja zasnovali su na iskustvima ajurvede, medicine stare hiljadama godina, pa je iz tog razloga ovaj preparat potpuno prirodan i neškodljiv. Ne sadrži alergene poput orašastih plodova, pogodan je i za vegane i vegetarijance, odnosno za sve osobe, izuzev dece, trudnica i dojilja.

Kombinacija klinički ispitanih biljaka utiče na snižavanje nivoa glukoze (šećera) u krvi i pomaže u regeneraciji i odmašćivanju beta ćelija pankreasa, koje su direktno zadužene za proizvodnju i distribuciju prirodnog insulina u organizmu. Zbog ovog poslednjeg, što je i naučno dokazano u kliničkim studijama, korisnici imaju osećaj potpune svežine, lakše savladavaju dnevne obaveze i uopšte imaju više energije.

Posebno ističemo kliničku studiju čuvenog prof. dr Itamara Raza, koja je obuhvatila 730 pacijenata i koja je dodatno pratila više od 40.000 korisnika CuraLin-a. Njegov naučni zaključak kaže da se za svojih 40 godina bavljenja dijabetesom nikada ranije nije sreo sa tako prirodnim kompleksom bilja, toliko bezbednim po zdravlje ljudi i toliko efikasnim za dijabetičare – kao što je CuraLin.

Kliničke studije su dokazale pozitivan uticaj na stanja preddijabetesa, naprednog i hroničnog (teškog) dijabetesa. Rezultati mogu varirati i nisu uvek isti za sve osobe, a zavise od opšteg stanja organizma. Kliničke studije su dokazale da se u čak 70% slučajeva snižavanje nivoa glukoze u krvi može očekivati tokom prva 72 sata korišćenja CuraLin-a. Kod određenog broja korisnika potrebno je do tri nedelje korišćenja da bi se videli prvi rezultati. Kontinuirano korišćenje CuraLin-a dovodi do opšteg poboljšanja kvaliteta života. Umor, suva usta, često mokrenje, zamagljen vid – najčešće potpuno nestaju.

Pre upotrebe, svaki dijabetičar treba da se konsultuje sa svojim lekarom, po mogućnosti specijalistom endokrinologije. Takođe, veoma je važna redovna kontrola, naročito u prvih nedelju dana ili do uspostavljanja stabilne terapije i nivoa glukoze (šećera) u krvi.

Da bi odredio preciznu dozu i dnevni broj kapsula, korisnik ili budući korisnik preparata CuraLin mora da proveri svoj nivo šećera u krvi laboratorijski i kod kuće: Neophodan je nalaz nivoa glukoze (šećera) u krvi, koji se dobija laboratorijskom analizom hemoglobina A1c (HbA1c, poznat kao tromesečni prosek).

Poželjno je uraditi glikemijski indeks, koji se dobija merenjem nivoa glukoze (šećera) u krvi ličnim aparatom, sedam puta u jednom danu (24 h). To je poželjno uraditi jednom pre početka primene terapije CuraLin-om. Merenje glikemijskog indeksa poželjno je naročito na početku terapije CuraLin-om, i to treći i sedmi dan.

UPUTSTVO I PREPORUKE

Glikemijski indeks dobija se na sledeći način: Jutarnje merenje odmah posle buđenja - 3 h posle doručka - Pre ručka - 3 h posle ručka - Pre večere - 3 h posle večere - Noćno merenje, oko 3h posle ponoći

PRIMENA TERAPIJE I DOZIRANJE

U slučaju da korisnik već primenjuje terapiju propisanu od strane lekara, pije lekove ili koristi insulin, zadržava svoju postojeću terapiju i na nju dodaje novu, CuraLin. Vema je važno da svoju postojeću terapiju koriguje po potrebi u momentu kad CuraLin počne da očekivano deluje, da ne bi došlo do prekomernog pada glukoze (šećera) u krvi, a time i hipoglikemije (opasno stanje prouzrokovano niskim vrednostima glukoze (šećera).

Kada korisnik zabeleži normalizaciju nivoa glukoze (šećera) u vrednostima između 5 mmol/l - 6 mmol/l, tada treba postepeno i polako da koriguje svoju hemijsku terapiju za šećer, u konsultaciji sa svojim lekarom. Upozoravamo, da korišćenje preparata CuraLin mora biti pod strogom kontrolom korisnika i po mogućnosti praćeno lekarskim nadzorom, naročito u prvih nedelju dana. Razlog je klinički dokazana, uočljiva i brza efikasnost CuraLin-a!

Treba očekivati brza i uočljiva poboljšanja, koja se ogledaju u padu povišenih nivoa glukoze (šećera) u krvi, kao reakcija na biljnu terapiju CuraLin-om. Iskustva u svetu govore da su u preko 70% slučajeva ti rezultati vidljivi već u prva 72 sata primene CuraLin-a. Zato korisnik mora biti spreman, da u konsultaciji sa svojim lekarom reaguje i po potrebi odmah koriguje prethodnu postojeću hemijsku terapiju (SGLT2 inhibitori, metformin, sulfonamidi, insulin...).

Hemijska terapija se mora korigovati postepeno i polako, nikako naglo ni odjednom! U slučaju da koristite TEST pakovanje za 7 dana ili ste iz nekog razloga ostali bez CuraLin-a, nije nikakav problem da se terapija nastavi i primenjuje na isti gore navedeni način.

Prateći savete stručnjaka, koristeći lekove i CuraLin, uz nezamenljivu pravilnu ishranu i uravnoteženu fizičku aktivnost.

Način upotrebe:

6,1 - 6,7 mmol/l u %, 2 kapsule, jedna 1/2h posle doručka i jedna 1/2h posle večere*

6,7 - 7,8 mmol/l u %, 4 kapsule jedna 1/2h posle doručka, jedna posle ručka i dve 1/2h posle večere*

>7,8 mmol/l u %, 6 kapsula dve 1/2h posle doručka, dve 1/2h posle ručka, dve 1/2h posle večere*

*U slučaju da je veliki vremenski razmak između večere i doručka (više od 10-12 h, preporučuje se da se večernja terapija popije pre spavanja)

Sastojci zbog kojih je Curalin tako dobar:

  • Srebrna svilenica doprinosi održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi.
  • Piskavica doprinosi normalnoj digestiji i normalnom metabolizmu glukoze i lipida.
  • Kurkuma doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i jetre.
  • Cimet doprinosi normalnoj funkciji digestivnog trakta.

Način upotrebe: 1-2 kapsule 3 puta dnevno nakon svakog obroka.

Maksimalna dnevna doza je 6 kapsula.

Svi sastojci: plod gorke dinje (Momordica charantia), plod jambolanske šljive (Syzygium cumini), seme piskavice (Trigonella foenum-graecum), plod amle (Phyllanthus emblica), rizom kurkume (Curcuma longa), rizom biljke kutki (Picrorhiza scrophulariiflora), herba biljke Swertia chirayita, list srebrne svilenice (Gymnema sylvestre), kora cimeta (Cinnamomum verum).

Bez glutena. Proizvod je pogodan za vegetarijance i vegane.

Napomene: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.

Upozorenja: Nemojte prekoračivati preporučenu dozu. Proizvod ne treba da uzimaju deca i osobe mlađe od 18 godina, trudnice, dojilje i osobe sa opstrukcijom žučnih puteva, kamenom u žuči, sa težim oblikom oboljenja jetre, osobe na terapiji antikoagulansima i osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda.

Dijabetičari treba da se konsultuju sa lekarom oko uzimanja preparata i da kontrolišu nivo glukoze u krvi više puta dnevno zbog moguće hipoglikemije.

Čuvati na temperaturi do 25°C u originalnoj ambalaži, zaštićeno od svetlosti i vlage.

Sačuvano u omiljne
Efikasan spoj biljaka, tj. njihovih posebnih svojstava koja su se pokazala kao funkcion...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
37.800,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Efikasan spoj biljaka, tj. njihovih posebnih svojstava koja su se pokazala kao funkcion...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
23.550,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Efikasan spoj biljaka, tj. njihovih posebnih svojstava koja su se pokazala kao funkcion...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.400,00 RSD

Slični članci

16.
Jul.
2024.
Novosti
Brahmi BACOPA poboljšava pamćenje, koncentraciju, kapilarnu cirkulaciju u mozgu a samim tim utiče na smanjivanje anksioznosti, nemira, depresije, seni...
16.
Jul.
2024.
Novosti
Pročišćen kvasac (96%), sa dodatkom vitamina C (500mg), cinka (15 mg), sušenog polda maline i kupine – polifenola sa najjačim prirodnim a...
08.
Jul.
2024.
Novosti
Zamisli, da možeš da ukloniš pesticide, bakterije, viruse antibiotike i hormone sa svoje omiljene hrane — voća, povrća, i to brzo, bezbed...