Brendovi
03.09.2023.

Organski napici od izvorske vode

Italijanski napici od badema, pirinča, kokosa

Oni su porodična kompanija iz severne Italije, Vićenca. Proizvode 100% organska pića, deserte i kreme za kuvanje napravljene od pažljivo odabranih i sertifikovanih sastojaka. Svi proizvodi su veganski, bez laktoze i holesterola, a većina njih i bez glutena.

Svi proizvodi se prave od izvorske vode koja dolazi direktno iz planina malog sela na severu Italije. Zašto je ovo relevantno? Napitci od žitarica se uglavnom prave od najmanje 80% vode i cca. 20% sirovina. Dakle, voda je jedan od najrelevantnijih sastojaka kada je u pitanju proizvodnja napitka od žitarica ili orašastih plodova dobrog ukusa.

Proizvodi su napravljeni od pažljivo odabranih organskih sirovina. Svi sastojci su odabrani u skladu sa visokim standardima kvaliteta i sledljivosti. Važno im je da rade solidarno sa proizvođačima i da imaju dugoročne ugovore koji im daju mogućnost da održimo standard kvaliteta.

Svoje proizvode obogaćuju suncokretovim uljem, jednom od najstarijih humanističkih kultura. Da, znamo… ukus nije baš prijatan, ali ne brinite... Uspeli su da srede ukus tako da se možete u potpunosti usredsrediti na velike prednosti proizvoda koji sadrže veliku količinu nezasićenih lipida i vitamina K... i najbolje od toga: uopšte nema holesterola.

Oni su porodična firma u bukvalnom smislu te reči. Društvo majki, braće, sinova i tetaka, svekara i nećaka. I da ako želite da radite sa njima, brak je najbolja opcija.

Čajevi i napici 1111111112029
Proizvodi se prave od izvorske vode koja dolazi direktno iz planina našeg malog sela na...
345,00 RSD
Čajevi i napici 1111111112028
Proizvodi se prave od izvorske vode koja dolazi direktno iz planina našeg malog sela na...
538,00 RSD
Čajevi i napici 1111111112027
Proizvodi se prave od izvorske vode koja dolazi direktno iz planina našeg malog sela na...
365,00 RSD

Ostavi komentar

Slični članci

27.
Aug.
2023.
Brendovi
Anis, lipa, žalfija, cvet limuna, pomorandža, origano, kesten, divlji hrast, vresak, timijan... su samo neke od vrsta ovog sjajnog meda.
string(0) ""