Brendovi
03.09.2023.

Organski boosteri iz Indije

ašvaganda, brahmi, immunity za telo i dušu

U srcu kompanije Organic India je posvećenost tome da se bude oličenje ljubavi i svesnosti na delu. Sarađuju sa nekoliko malih porodičnih poljoprivrednih proizvođača širom Indije na obrađivanju hiljada hektara održivog organskog poljoprivrednog zemljišta. Svaki proizvod Organic India jedna je karika u lancu međusobne povezanosti, a to je lanac između majke prirode, indijskih farmera i nas, konzumenata ovih proizvoda.

Deluju sa pozicije međusobne povezanosti i jedinstva, radeći na tome da služe zajednici i da održe vitalnost naše planete. Suština Organic India brenda je svesnost u akciji. U poslu kojim se bave, ljudi su bitni, a proizvodi i prakse stvoreni su svesnim odlukama zasnovanim na zalaganju za zdravlje i jedinstvo za planetu, poljoprivrednike, zaposlene i nas, potrošače.

Pri svakoj kupovini i upotrebi Organic India proizvoda, kupci mogu uživati u lekovitim svojstvima i blagodatima, podržavajući zaista zajednicu onih koji sirovine uzgajaju, zaposlene koji ih proizvode i zemlju koja ih neguje. Na ovaj način Organic India neguje holistički poslovni model..

Kompanija Organic India je posvećena tome da bude pouzdan i inovativan globalni lider pružajući proizvode koji nastaju kroz napredne metode obrade i tehnologije dehidracije, koje opet osiguravaju da lekovito bilje zadrži svoj maksimalni nivo potencijala za najkvalitetnije, najefikasnije, najčistije prirodne proizvode dostupne na današnjem tržištu. Uspeh kompanije Organic India je živi dokaz da se obilje i blagostanje za sve može stvoriti beskompromisnom posvećenošću ekološkoj i društvenoj odgovornosti.

Organsko celovito bilje

Bilje koje se nalazi u proizvodima Organic India je snažno i puno života, dostupno je u obliku koji je baš onakav kakav je majka priroda nameravala. Bilje je kompleksna mešavina stotina jedinjenja koja nude složene informacije i zaštitni sloj protiv štetnih efekata. U kompaniji Organic India veruju da je zbir aktivnosti čitave biljke uravnoteženiji od bilo kog pojedinačnog sastojka. Deo regenerišućih svojstava potiče iz sinergijskog kvaliteta biljaka – nisu odvojene u ekstrakte, već su korištene u celini. I moderna nauka potvrđuje ono što vedski spisi odavno znaju – da izolacije jedinjenja menjaju suštinu, ili životnu snagu cele biljke. Svaki deo biljke je vredan energetski poklon koji se uvećava kada se uzme u celini. Kompanija Organic India veruje u živu energiju cele biljke, a svaki proizvod koristi samo cele biljke u najčistijem obliku.

Prelazak sa polja do šolje ili kapsule uključuje napredne metode obrade i tehnologije dehidratacije kako bi se obezbedilo da biljke zadrže svoj maksimalni nivo potencije.Bilje je 100% organsko, bere se ručno i obrađuje lokalno. U fabrici se dehidriraju u suvom, sterilnom okruženju kako bi se sprečilo fitohemijsko razbijanje. Zatim se grubo melju na niskim temperaturama da bi se sačuvala jedinjenja bioaktivnih molekula. Na kraju se pune u 100% vegetarijanske kapsule – bez toksičnih hemikalija, rastvarača ili alkohola. Rezultat su najkvalitetniji, najefikasniji, čisti i prirodni proizvodi koji su danas dostupni.

Sačuvano u omiljne
Biljni suplementi 1111111111979
Smanjuje upalu zglobova i poboljšava njihovu pokretljivost, smiruje grčeve u mišićima.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.490,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Biljni suplementi 1111111111978
Poboljšava mentalnu i kongnitivnu funkciju, bez neželjenih efekata. Umiruje nervni sist...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.490,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Biljni suplementi 1111111111977
Podmlađuje i i obnavlja kožu, poboljšava ten i podstiče zdrav i blistav sjaj kože.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.490,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Biljni suplementi 1111111111976
Podržava zdravlje nadbubrežne žlezde, umiruje nervni sistem i podržava miran san.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.490,00 RSD

Slični članci

24.
Dec.
2023.
Brendovi
Čak i danas, ključni deo Scharovog imidža o sebi je njegov metod da identifikuje potrebe tržišta pojedinih zemalja i uvek održava dijalog sa svojim ku...
19.
Nov.
2023.
Brendovi
Više od 140 nutritivnih i biljnih proizvoda za koje ne koriste nikakva punila, veziva ili druge aditive. Takodje brendi je je 100% pogodan i za vegetarij...
19.
Nov.
2023.
Brendovi
Procenjuje se da jedna od 100 osoba boluje od celijakije. U Srbiji i više. Zvanično registrovanih je preko 100 000, a nezvanično oko pola miliona ima ...