Brendovi
20.08.2023.

Najbolji i najskuplji pirinač

Riso gallo je vrhunskog kvaliteta

Riso Gallo je jedna od najstarijih kompanija za uzgoj pirinča u Italiji. Sa radom je počeo davne 1856. godine sa Giobattom Preveom, osnivačem kompanije, koji je započeo trgovinu žitaricama između Argentine i Italije. Istovremeno, otvorena je još jedna fabrika u Argentini da bi zadovoljila zahteve južnoameričkog tržišta.

Njen uspeh i rastuće iskustvo na terenu podstakli su kompaniju da se koncentriše na italijanske useve, pa je 1926. godine fabrika u Đenovi prebačena u Robbio Lomellina u srcu provincije Pavije, jednog od najpoznatijih regiona za uzgoj pirinča.

Tokom 1940-ih, intuitivni predosjećaj označio je novo poglavlje u istoriji kompanije i stvoren je simbol petla. Pošto je nepismenost još uvek bila rasprostranjena u Argentini, kompanija je odlučila da identifikuje različite sorte pirinča koristeći slike životinja.

Na svim džakovima pirinča pojavili su se žirafa, tigar, orao, slon i petao (petao). Petao (petao), koji je identifikovao najbolju sortu, ubrzo je postao simbol kompanije i sinonim za visok kvalitet njenih proizvoda. Istovremeno, kompanija je počela da prodaje pirinač u maloprodajnim paketima.

Misija Riso Gallo-a je da širi kulturu pirinča i rižota širom sveta korišćenjem inovacija koje se stalno prilagođavaju potrebama savremenog potrošača. Nastojimo da postignemo potpuno zadovoljstvo kupaca, a u Riso Gallo-u stalno analiziramo i identifikujemo potrebe naših potrošača kako bismo to uradili.

Sistem kvaliteta i istraživački centar u Robbio Lomellini su nešto na šta je Riso Gallo veoma ponosan. Ovaj odeljak je posvećen Riso Gallo sertifikatu i našem istraživačkom centru, vrhunskoj strukturi koja se fokusira na inovacije proizvoda.

Fokus na inovacijama je oduvek bio važan deo istorije Riso Galloa.

Zbog toga, pored istraživačkog rada koji se obavlja u saradnji sa univerzitetima i istraživačkim institutima, vodeća italijanska kompanija u proizvodnji i prodaji pirinča ima najsavremeniji pogon u fabrici Robbio koji je u potpunosti posvećen istraživanju i inovacijama proizvoda.

Objekat se prostire na tri sprata i ima pokrivenu površinu od preko 1.000 kvadratnih metara. U njemu se nalaze:

• laboratorija za proizvode

• senzorna laboratorija

• istraživačka laboratorija

• laboratorije za ubrzano ispitivanje roka trajanja

• nove laboratorije za razvoj semena

Italijanska 1111111111959
Bogat je vlaknima koja podržavaju probavni sistem i održavaju zdravu funkciju creva.
240,00 RSD
Italijanska 1111111111958
Odličan za rižoto.
380,00 RSD
Italijanska 1111111111957
Uzgaja se sa posebnom pažnjom bez upotrebe pesticida. Spreman za 15 min.
485,00 RSD

Ostavi komentar

Slični članci

27.
Aug.
2023.
Brendovi
Anis, lipa, žalfija, cvet limuna, pomorandža, origano, kesten, divlji hrast, vresak, timijan... su samo neke od vrsta ovog sjajnog meda.
string(0) ""