Brendovi
10.01.2021.

Organske i divlje biljne kapi sa Cera

Alternativna i standardizovana priroda

Kompanija  Alternativa medica  je smeštena  na obroncima planine Cer i Vlasine. Osnovna delatnost je sakupljanje i gajenje lekovitog bilja u ekološki čistim predelima po principima organske proizvodnje, kao i prerada biljnih sirovina te proizvodnja organskih biljnih suplemenata, čajeva i ekstrakata.

Priroda i zdravlje su temelj na kome se kompanija Alternativa medica razvijala u svim pravcima na čelu sa timom iskusnih, visoko kvalifikovanih stručnjaka.

Kompletan proces proizvodnje odvija se u skladu sa zakonskim propisima i međunarodnim  standardima, što podrazumeva upravljanje sistemom kvaliteta u celokupnom proizvodnom procesu i stalnu kontrolu i stručni nadzor u primeni najsavremenije tehnologije.

Kvalitet i efikasnost naših proizvoda stoje na čelu njihovog rada i rezultat su  dugogodišnjeg  iskustva, kome prethode višegodišnji naučnoistraživački rad i zapaženi rezultati u korišćenju naših biljnih proizvoda.

Tribulus terrestris je jednogodišnja biljka iz porodice Zygophillaceae, stabljika dugih...
1.105,00 RSD
Posebno su efikasne kod: uporne kandide, rasta gljivica, detoksikacije, normalizacijeje ba...
1.140,00 RSD
Predstavljaju 100% prirodni, organski proizvod na bazi ekstrakta PLODA konopljike (Vite...
1.180,00 RSD
Sadrži tanine, katehine, flavonoide, fenol karbonske kiseline i njihove derivate, ligni...
890,00 RSD

Ostavi komentar

Slični članci

14.
Feb.
2021.
Brendovi
Sve što je čoveku potrebno, već je u prirodi.
14.
Feb.
2021.
Brendovi
Drevne žitarice sa proizvode i prerađuju pomoću najnovijih tehnologija, koje štite zrno od unutrašnjih oštećenja i na taj način čuvaju s...
10.
Jan.
2021.
Brendovi
string(0) ""