Magazin

27.
May
2023
Novosti
Upotreba: Za zaslađivanje toplih i hladnih napitaka, kolača, torti, sosova. Čuvati na suvom i tamnom mestu.
27.
May
2023
Recepti
Ima mnoga korisna svojstva za zdravlje, uključujući poboljšanje metabolizma i povećanje energije. Bogat je antioksidantima, koji štite ćelije od oksidativnog stresa i smanjuju upale u organizmu.
14.
May
2023
Novosti
Kada su creva zdrava, kroz sluzokožu u krv dospevaju samo zdrave hranljive materije. Medjutim, kada odbrambeni sistem creva oslabi, u njima se šire opasni mikroorganizmi, proizvode otrove koji dospevaju u krv i tako se narušava imunitet.
14.
May
2023
Novosti
Bakin Mix CACAO CAKE, bezglutenska mešavina za kolač s kakaom, proizvedena je u kontrolisanim uslovima te je sigurna za sve koji koriste hranu bez glutena.
07.
May
2023
Novosti
Blagodeti Garcinia Cambogia Maxi Fit: - Zaustavlja prekomerni apetit - Sprečava nastajanje masnih naslaga - Reguliše metabolizam, varenje i izbacivanje otrova iz organizma - Podiže nivo energije i smanjuje nivo lošeg holesterola i triglicerida
07.
May
2023
Novosti
Spirulina pomaže u sledećem: Podizanje imuniteta, bolji rad digestivnog trakta, smanjiivanje apetita, podmlađivanje organizma, detoksikacija organizma
30.
Apr
2023
Novosti
Atma povećava prirodan nivo testosterona u telu, seksualnu snagu i izdržljivost, kao i raspoloženje. Kašičica ovog jedinstvenog praha, udruženim dejstvom najmoćnijih afrodizijaka učiniće da vaše telo zasija posebnom energijom.
30.
Apr
2023
Novosti
U Ajurvedskoj medicini se smatra prijateljem jetre i ulja koje „vuče“. Dužim mućkanjem u ustima hladno ceđeno susamovo ulje veže za sebe bakterije iz usta i jača zube, desni i vilicu.
23.
Apr
2023
Recepti
Koristi se u borbi protiv iscrpljenosti, depresije i slabosti. Takođe, odlična je prevencija gripa i prehlada. Ima snažno antiseptičko, antibakterijsko i antigljivično delovanje.