Magazin

10.
Sep
2023
Novosti
Osnova  je komponenta Hydrated Silica koja ima sposobnost čišćenja zuba uz nisku abrazivnost i pomaže da se posvetli zubna gleđ.
10.
Sep
2023
Novosti
Čijavanapraš je „najbolja od svih rasajana, naročito za smirivanje kašlja i astme. On hrani i jača slabe, stare, ranjene i decu u razvoju.“
27.
Aug
2023
Novosti
Crni susam sadrži sezamin i sezamolin koji spadaju u grupu lignana (odličan izvor lignana je i laneno seme). Lignani su fitoestrogeni, dobar su izvor dijetetskih vlakana, pozitivno deluju na obaranje lošeg holesterola  i imaju antioksidativno dejstvo, a smatra se i da imaju preventivno dejstvo kod kancera: antioksidativno dejstvo smanjuje dejstvo aktivnosti slobodnih radikala koji uništavaju ćelije.
27.
Aug
2023
Brendovi
Anis, lipa, žalfija, cvet limuna, pomorandža, origano, kesten, divlji hrast, vresak, timijan... su samo neke od vrsta ovog sjajnog meda.
13.
Aug
2023
Novosti
Napravljeni od konjac brašna, shiratak rezanci su niskokalorični i bogati vlaknima, što ih čini idealnim izborom za sve koji žele da održe zdravu telesnu težinu
13.
Aug
2023
Novosti
Ubrzava zarastanje rana, opekotina i povrede mišića. Koristi se i kod oštećenih tkiva izazvanih hemoterapijom, gljivičnih infekcija i izuzetno visokog krvnog pritiska.
06.
Aug
2023
Novosti
Turner Diffusa damiana potiče iz Meksika, gde se tradicionalno koristi kao lekovita biljka vekovima. Prah je bogat antioksidansima koji održavaju zdravlje ćelija, takođe proizvod poboljšava cirkulaciju krvi, pomaže u regulisanju hormona i podiže nivoe energije. Zahvaljujući svojim adaptogenim svojstvima, Turner Diffusa damiana pomaže u smanjenju stresa i poboljšanju mentalnog blagostanja. Takođe se veruje da ima svojstva afrodizijaka i može poboljšati seksualnu funkciju. Ovaj proizvod podržava zdravlje probavnog sistema i može olakšati varenje. Pomaže u održavanju ravnoteže crevne flore, što može doprineti boljoj apsorpciji hranljivih materija. Prah je prirodni proizvod bez dodavanja veštačkih boja, ukusa ili konzervansa. Bezbedan je za upotrebu i može biti koristan dodatak vašoj ishrani 
06.
Aug
2023
Novosti
Za lavlju grivu kažu da je „hrana za mozak“ jer stimuliše proizvodnju neuropeptida koji je zadužen za održavanje neurona (neuroni su zaduženi za procese u mozgu i prenos informacija). Manjak neuropeptida dovodi do Alchajmerove bolesti i demencije.