Magazin

13.
Jun
2023
Intervju
Bitno mi je što mogu za vreme posta da se oslonim na Čika Perine proizvode, gde god da se nalazim. Ne stižem uvek da pripremim klopu, ili prosto ogladnim dok sam na ulici. I miran sam, zato što znam da u prvoj zdravoj hrani imam dobar sendvič na vodi, ili energetski bar, koji su bez aditiva od dobrih sirovina i koji nisu skupi.
11.
Jun
2023
Novosti
Doprinosi nestajanju pseudohrskavičavog tkiva iz čaure zgloba. Palac se delimično vraća u čauru zgloba, a sastavljeni prsti se postepeno razdvajaju.
11.
Jun
2023
Novosti
Napravljena je od fino mlevenih paprika i luka, koje se kombinuju sa uljem i drugim začinima kako bi se stvorio jedinstven začinjeni ukus. Tradicionalno se koristi u kebabima, čorbama, supama, gulašima, salatama…
04.
Jun
2023
Recepti
Eterično ulje anisa se koristi kao antiseptik, sedativ, insekticid i sredstvo za ublažavanje grčeva
27.
May
2023
Novosti
Upotreba: Za zaslađivanje toplih i hladnih napitaka, kolača, torti, sosova. Čuvati na suvom i tamnom mestu.
27.
May
2023
Recepti
Ima mnoga korisna svojstva za zdravlje, uključujući poboljšanje metabolizma i povećanje energije. Bogat je antioksidantima, koji štite ćelije od oksidativnog stresa i smanjuju upale u organizmu.
14.
May
2023
Novosti
Kada su creva zdrava, kroz sluzokožu u krv dospevaju samo zdrave hranljive materije. Medjutim, kada odbrambeni sistem creva oslabi, u njima se šire opasni mikroorganizmi, proizvode otrove koji dospevaju u krv i tako se narušava imunitet.
14.
May
2023
Novosti
Bakin Mix CACAO CAKE, bezglutenska mešavina za kolač s kakaom, proizvedena je u kontrolisanim uslovima te je sigurna za sve koji koriste hranu bez glutena.
07.
May
2023
Novosti
Blagodeti Garcinia Cambogia Maxi Fit: - Zaustavlja prekomerni apetit - Sprečava nastajanje masnih naslaga - Reguliše metabolizam, varenje i izbacivanje otrova iz organizma - Podiže nivo energije i smanjuje nivo lošeg holesterola i triglicerida