Magazin

07.
Jan
2024
Novosti
Eterično ulje semena divlje šargarepe ima antioksidativno delovanje i pomaže u prevenciji starenja kože i stvaranja bora.
24.
Dec
2023
Novosti
DMSO je  prirodna emulzija za brzo smanjenje bolova kod migrena, povreda, zubobolje, promrzlina, podliva i nagnječenja tkiva, pre RTG zračenja. DMSO ima radioprotektivne efekte, sprečava mutagene efekte zračenja u ćelijama.
24.
Dec
2023
Brendovi
Čak i danas, ključni deo Scharovog imidža o sebi je njegov metod da identifikuje potrebe tržišta pojedinih zemalja i uvek održava dijalog sa svojim kupcima. Sprovodi testove proizvoda, pri čemu kupci kompanije Schar čine deo profesionalnog panela za degustaciju.
17.
Dec
2023
Novosti
Veruje se da redovnom konzumacijom, najčešće u ishrani i napicima, utiče antiupalno, ima pozitivno dejstvo za zglobove, zatim kao lek za prostatu, visok pritisak, kurkuma se koristi i protiv raka, depresije, koristi se i za imunitet, za kožu, ali i mršavljenje. 
17.
Dec
2023
Novosti
Moringa ima potencijal da pomogne regulaciju šećera u krvi ili ako imate dijabetes, pomogne u smanjenju pritiska i holesterola u krvi ukoliko su povišeni. Čuva zdravlje bubrega i jetre
10.
Dec
2023
Novosti
Smanjuje Benignu Hiperplaziju Prostate (uvećanje prostate) i upale urinarnog sistema kao i otežano mokrenje. Sprečava nedovoljno (smanjeno) pražnjenje mokraćne bešike kao i učestalo noćno mokrenje i učestalu pojavu upala kao što su prostatitis i cistitis
10.
Dec
2023
Novosti
Bogate su antioksidansima, aminokiselinama i esencijalnim masnim kiselinama. Sadrže 19 amino kiselina, od kojih 8 esencijalnih, 21 mineral (gvožđe, bakar, cink, selen, kalijum, magnezijum…), kao i beta-karoten kojim su izuzetno bogate, što se može primetiti po izrazito crvenoj boji bobica.
03.
Dec
2023
Novosti
Liposomalni Vitamin C napravljen na istoj bazi kakvu imaju ćelijske opne i prolazi kroz ćelijske zidove mnogo delotvornije od običnog vitamina C koji nije obložen liposomima. Čak 95% iskorišćenosti.
03.
Dec
2023
Novosti
Regeneriše jetru, jača imuni sistem, čisti organizam, kožu takođe, uvećava mišićnu masu a smanjuje telesnu težinu. Proteini iz surutke se porede sa proteinima majčinog mleka.
19.
Nov
2023
Brendovi
Više od 140 nutritivnih i biljnih proizvoda za koje ne koriste nikakva punila, veziva ili druge aditive. Takodje brendi je je 100% pogodan i za vegetarijance i za vegane.