Magazin

20.
Apr
2023
Intervju
Najnovija istraživanja pokazuju da nije problem u glutenu koji se izvitoperio, već u modifikaciji pšenice i u svemu što je industrijalizacija, herbicidi i ukrštanje donelo. Jer je pšenica potpuno izmenjena. Molekuli joj nisu isti...
16.
Apr
2023
Novosti
Odlične u borbi za dobar imunitet. Perfektno brane organizam. Skuvati kao čaj i pomešati sa limunom.
16.
Apr
2023
Novosti
Odlično za održavanje kože zdravom. Idealno za aroma terapiju.
02.
Apr
2023
Novosti
Nabavite organske perive krpice od bambusa i sačuvaćete omanju šumu borova (25 kom.) i uštedeti 4500 eura.
26.
Mar
2023
Novosti
Masaža sa esencijalnim uljem anisa odličnan je način za ublažavanje nevoljnih grčeva ili spazma u mišićima.
26.
Mar
2023
Novosti
Zbog svog poznatog delovanja na suzbijanje suvišnog lučenja masnoće, eterično ulje litsee se koristi u spravljanju preparata  za masni tip koze. Redovan piling masne kože veoma je bitan korak nege, jer se na taj način otklanjaju odumrle ćelije kože i poboljšava se njena regeneracija.
19.
Mar
2023
Novosti
Savremena istraživanja povezuju upotrebu Reiši pečurke sa prevencijom tumora, bakterijskih i virusnih infekcija.
14.
Mar
2023
Novosti
Oshadhi proizvodi su prirodni i nisu hemijski modifikovani. Oni sadrže samo ulje navedenih biljaka. Ulja se ne mešaju i ne razređuju s drugim uljima. Nisu korišćeni sintetički aditivi, parabeni niti genetski modifikovane biljke.
14.
Mar
2023
Novosti
Septilin je biljno-mineralni dijetetski proizvod. Koristi se kao prirodni imunomodulator. Efikasan kod alergijskih poremećaja gornjeg respiratornog trakta. Doprinosi poboljšanju prirodnih funkcija vašeg organizma.  
05.
Mar
2023
Recepti
Olakšava oporavak nakon povreda, uganuća i pomaže kod bolne ukočenosti zglobova. Doprinosi smirivanju zapaljenja različitog porekla (reumatiodni artritis, ankilozirajući spondilitis, osteoartritis, poliartritis, giht...