Novosti

12.
Nov
2023
Novosti
Studije su pokazale da je bitna zdravstvena korist cimeta u tome što smanjuje nekoliko najčešćih faktora rizika za bolesti srca, uključujući visok nivo holesterola i triglicerida i visok krvni pritisak.
05.
Nov
2023
Novosti
Kamu kamu sadrži 60 puta više vitamina C od pomorandže
05.
Nov
2023
Novosti
Odličan za mršavljenje i zbog velike količine vitamina C, sjajajan za imunitet
29.
Oct
2023
Novosti
Više proteina i vlakana od smrznutog graška a ne naduvava. Uz to, i cena je povoljnija.
29.
Oct
2023
Novosti
Kinoa nije žitarica ali kao da jeste. Puna je proteina i vlakana odlična za zdravlje i bez glutena.
24.
Sep
2023
Novosti
Prirodni je izvor probiotika koji podržavaju zdravlje crevne flore i poboljšavaju varenje. Zahvaljujući fermentaciji, ovo piće je bogato enzimima koji pomažu u razgradnji hrane i boljem upijanju hranljivih materija.
24.
Sep
2023
Novosti
Ovaj bokal je opremljen naprednim sistemom filtracije koji svaki put obezbeđuje čistu i osvežavajuću vodu. Sistem filtracije uklanja nečistoće, hlor, teške metale i neželjene mirise, pružajući vam vrhunski kvalitet vode.
17.
Sep
2023
Novosti
Pasta za zube sa jedinstvenom kombinacijom prirodnih sastojaka. Posebno namenjena osobama koja imaju problem sa upaljenim desnima, paradontopatijom i povećanom osetljivošću zuba
10.
Sep
2023
Novosti
Osnova  je komponenta Hydrated Silica koja ima sposobnost čišćenja zuba uz nisku abrazivnost i pomaže da se posvetli zubna gleđ.
10.
Sep
2023
Novosti
Čijavanapraš je „najbolja od svih rasajana, naročito za smirivanje kašlja i astme. On hrani i jača slabe, stare, ranjene i decu u razvoju.“
27.
Aug
2023
Novosti
Crni susam sadrži sezamin i sezamolin koji spadaju u grupu lignana (odličan izvor lignana je i laneno seme). Lignani su fitoestrogeni, dobar su izvor dijetetskih vlakana, pozitivno deluju na obaranje lošeg holesterola  i imaju antioksidativno dejstvo, a smatra se i da imaju preventivno dejstvo kod kancera: antioksidativno dejstvo smanjuje dejstvo aktivnosti slobodnih radikala koji uništavaju ćelije.
13.
Aug
2023
Novosti
Napravljeni od konjac brašna, shiratak rezanci su niskokalorični i bogati vlaknima, što ih čini idealnim izborom za sve koji žele da održe zdravu telesnu težinu
13.
Aug
2023
Novosti
Ubrzava zarastanje rana, opekotina i povrede mišića. Koristi se i kod oštećenih tkiva izazvanih hemoterapijom, gljivičnih infekcija i izuzetno visokog krvnog pritiska.
06.
Aug
2023
Novosti
Turner Diffusa damiana potiče iz Meksika, gde se tradicionalno koristi kao lekovita biljka vekovima. Prah je bogat antioksidansima koji održavaju zdravlje ćelija, takođe proizvod poboljšava cirkulaciju krvi, pomaže u regulisanju hormona i podiže nivoe energije. Zahvaljujući svojim adaptogenim svojstvima, Turner Diffusa damiana pomaže u smanjenju stresa i poboljšanju mentalnog blagostanja. Takođe se veruje da ima svojstva afrodizijaka i može poboljšati seksualnu funkciju. Ovaj proizvod podržava zdravlje probavnog sistema i može olakšati varenje. Pomaže u održavanju ravnoteže crevne flore, što može doprineti boljoj apsorpciji hranljivih materija. Prah je prirodni proizvod bez dodavanja veštačkih boja, ukusa ili konzervansa. Bezbedan je za upotrebu i može biti koristan dodatak vašoj ishrani 
06.
Aug
2023
Novosti
Za lavlju grivu kažu da je „hrana za mozak“ jer stimuliše proizvodnju neuropeptida koji je zadužen za održavanje neurona (neuroni su zaduženi za procese u mozgu i prenos informacija). Manjak neuropeptida dovodi do Alchajmerove bolesti i demencije.
09.
Jul
2023
Novosti
Klinička istraživanja pokazuju da uništava maligne ćelije. odličan za dijabetes tip 2 i za povećani holesterol