Novosti

28.
Jan
2024
Novosti
Svaki pojedinačni sastojak fitočaja DeGripin, testiran je i potvrđen u medicinskom fitocentaru „Alfit“ pod rukovodstvom dr sci. med. Sergeja Valerijeviča Korepanova, onkologa, profesora Altajskog medicinskog univerziteta, autora nekoliko monografija o endemskom lekovitom bilju Altaja i Rusije
28.
Jan
2024
Novosti
Dijetetski proizvod GastroKomfort je fitokompleks u kapsuliranom obliku doprinosi boljem varenju i funkcionisanju želuca i creva. Osmislila ga je grupa lekara altajskog fitocentra Alfit iz Barnaula na čelu sa dr sci. med. Sergejem Valerijevičem  Korepanovim onkologom, profesorom Altajskog medicinskog univerziteta. Dr Korepanov je autor nekoliko monografija o lekovitom bilju Altaja i Rusije, i poslednjih trideset godina rikovodi fitocentrom u Barnaulu.
16.
Jan
2024
Novosti
Zahvaljujući bogatstvu biološki aktivnih supstanci, vitamina, kao i izraženoj podršci imunosistemu našeg tela, ovaj čaj deluje na tonus organizma. Odnosno, on pojačava opštu otpornost organizma - jača imunitet, daje energiju i elan. Odličan je "čistač" organizma.
16.
Jan
2024
Novosti
Ruski čaj FITOSLIM ALTAJA koristan je za osobe sa sledećim zdravstvenim problemima: gojaznost, adipozogenitalni sindrom (sindrom gojaznosti uzrokovan oštećenjem ili poremećajem u radu hipofize i hipotalamusa), bulimija (povećan apetit)
07.
Jan
2024
Novosti
Najčešće se koristi u borbi protiv nesanice i smanjenja nervoznih reakcija, dok se petit grain u kozmetici koristi u borbi protiv akni i fleka.
07.
Jan
2024
Novosti
Eterično ulje semena divlje šargarepe ima antioksidativno delovanje i pomaže u prevenciji starenja kože i stvaranja bora.
24.
Dec
2023
Novosti
DMSO je  prirodna emulzija za brzo smanjenje bolova kod migrena, povreda, zubobolje, promrzlina, podliva i nagnječenja tkiva, pre RTG zračenja. DMSO ima radioprotektivne efekte, sprečava mutagene efekte zračenja u ćelijama.
17.
Dec
2023
Novosti
Veruje se da redovnom konzumacijom, najčešće u ishrani i napicima, utiče antiupalno, ima pozitivno dejstvo za zglobove, zatim kao lek za prostatu, visok pritisak, kurkuma se koristi i protiv raka, depresije, koristi se i za imunitet, za kožu, ali i mršavljenje. 
17.
Dec
2023
Novosti
Moringa ima potencijal da pomogne regulaciju šećera u krvi ili ako imate dijabetes, pomogne u smanjenju pritiska i holesterola u krvi ukoliko su povišeni. Čuva zdravlje bubrega i jetre
10.
Dec
2023
Novosti
Smanjuje Benignu Hiperplaziju Prostate (uvećanje prostate) i upale urinarnog sistema kao i otežano mokrenje. Sprečava nedovoljno (smanjeno) pražnjenje mokraćne bešike kao i učestalo noćno mokrenje i učestalu pojavu upala kao što su prostatitis i cistitis
10.
Dec
2023
Novosti
Bogate su antioksidansima, aminokiselinama i esencijalnim masnim kiselinama. Sadrže 19 amino kiselina, od kojih 8 esencijalnih, 21 mineral (gvožđe, bakar, cink, selen, kalijum, magnezijum…), kao i beta-karoten kojim su izuzetno bogate, što se može primetiti po izrazito crvenoj boji bobica.
03.
Dec
2023
Novosti
Liposomalni Vitamin C napravljen na istoj bazi kakvu imaju ćelijske opne i prolazi kroz ćelijske zidove mnogo delotvornije od običnog vitamina C koji nije obložen liposomima. Čak 95% iskorišćenosti.
03.
Dec
2023
Novosti
Regeneriše jetru, jača imuni sistem, čisti organizam, kožu takođe, uvećava mišićnu masu a smanjuje telesnu težinu. Proteini iz surutke se porede sa proteinima majčinog mleka.
12.
Nov
2023
Novosti
Studije su pokazale da je bitna zdravstvena korist cimeta u tome što smanjuje nekoliko najčešćih faktora rizika za bolesti srca, uključujući visok nivo holesterola i triglicerida i visok krvni pritisak.