Novosti

09.
Jul
2023
Novosti
Po svom hemijskom sastavu, mladi ječam je jedna od najvrednijih zelenih namirnica, koja obezbeđuje organizmu vitamine, minerale, enzime, hlorofil i ostale esencijalne nutritivne elemente koji ostaju dezintegrisani i u aktivnom stanju (u soku, i u vidu praha).
09.
Jul
2023
Novosti
Lepo kaže naš narod: U izlogu lepo, u radnji još lepše
11.
Jun
2023
Novosti
Doprinosi nestajanju pseudohrskavičavog tkiva iz čaure zgloba. Palac se delimično vraća u čauru zgloba, a sastavljeni prsti se postepeno razdvajaju.
11.
Jun
2023
Novosti
Napravljena je od fino mlevenih paprika i luka, koje se kombinuju sa uljem i drugim začinima kako bi se stvorio jedinstven začinjeni ukus. Tradicionalno se koristi u kebabima, čorbama, supama, gulašima, salatama…
27.
May
2023
Novosti
Upotreba: Za zaslađivanje toplih i hladnih napitaka, kolača, torti, sosova. Čuvati na suvom i tamnom mestu.
14.
May
2023
Novosti
Kada su creva zdrava, kroz sluzokožu u krv dospevaju samo zdrave hranljive materije. Medjutim, kada odbrambeni sistem creva oslabi, u njima se šire opasni mikroorganizmi, proizvode otrove koji dospevaju u krv i tako se narušava imunitet.
14.
May
2023
Novosti
Bakin Mix CACAO CAKE, bezglutenska mešavina za kolač s kakaom, proizvedena je u kontrolisanim uslovima te je sigurna za sve koji koriste hranu bez glutena.
07.
May
2023
Novosti
Blagodeti Garcinia Cambogia Maxi Fit: - Zaustavlja prekomerni apetit - Sprečava nastajanje masnih naslaga - Reguliše metabolizam, varenje i izbacivanje otrova iz organizma - Podiže nivo energije i smanjuje nivo lošeg holesterola i triglicerida
07.
May
2023
Novosti
Spirulina pomaže u sledećem: Podizanje imuniteta, bolji rad digestivnog trakta, smanjiivanje apetita, podmlađivanje organizma, detoksikacija organizma
30.
Apr
2023
Novosti
Atma povećava prirodan nivo testosterona u telu, seksualnu snagu i izdržljivost, kao i raspoloženje. Kašičica ovog jedinstvenog praha, udruženim dejstvom najmoćnijih afrodizijaka učiniće da vaše telo zasija posebnom energijom.
30.
Apr
2023
Novosti
U Ajurvedskoj medicini se smatra prijateljem jetre i ulja koje „vuče“. Dužim mućkanjem u ustima hladno ceđeno susamovo ulje veže za sebe bakterije iz usta i jača zube, desni i vilicu.
16.
Apr
2023
Novosti
Odlične u borbi za dobar imunitet. Perfektno brane organizam. Skuvati kao čaj i pomešati sa limunom.
16.
Apr
2023
Novosti
Odlično za održavanje kože zdravom. Idealno za aroma terapiju.
02.
Apr
2023
Novosti
Nabavite organske perive krpice od bambusa i sačuvaćete omanju šumu borova (25 kom.) i uštedeti 4500 eura.
26.
Mar
2023
Novosti
Masaža sa esencijalnim uljem anisa odličnan je način za ublažavanje nevoljnih grčeva ili spazma u mišićima.
26.
Mar
2023
Novosti
Zbog svog poznatog delovanja na suzbijanje suvišnog lučenja masnoće, eterično ulje litsee se koristi u spravljanju preparata  za masni tip koze. Redovan piling masne kože veoma je bitan korak nege, jer se na taj način otklanjaju odumrle ćelije kože i poboljšava se njena regeneracija.