Spreman tablete Himalaya
Himalaya

Spreman tablete Himalaya

Šifra artikla: 1111111111936
Doprinose reproduktivnom zdravlju muškaraca u smislu boljeg kvaliteta spermalne tečnosti i spermograma.
0,00 RSD
1.260,00 RSD
1.260,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • 60 cps
0+ komada na lageru
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Speman tablete pomažu bolje funkcionisanje prostate. One ublažavaju propratne tegobe kod dobroćudnog uvećanja prostate. Olakšavaju započinjanje mokrenja, produžavaju vreme izmedju mokrenja smanjujući učestalost i pomažu bolje pražnjenje mokraćne bešike.
Upotreba:
• Dobroćudno uvećanje prostate: Jedna tableta dnevno tokom 4-5 nedelja, a po savetu lekara upotreba se može povećati na dve tablete dnevno.
• Poboljšanje reproduktivnog zdravlja muškarca: Jedna tableta dnevno tokom 3-6 meseci, a po savetu lekara upotreba se može povećati na dve tablete dnevno.

Biljke koje ulaze u sastav preparata
Sprašeni delovi biljaka:
Zimska trešnja – Withania somnifera (Solonaceae) 65mg * Ova biljka poseduje tonična, antioksidativna i antiinflamatorna svojstva. Često je korišćena u Ajurvedi za jačanje imuniteta i za popravljanje opšteg stanja organizma. Poznata je po svojim svojstvima da pomaže psihički i mentalni fitnes i značajna je pomoć u borbi protiv stresa. Snažan je antioksidans koji uništava slobodne
radikale odgovorne za prevremeno starenje.
Terapeutski aktivne komponente: steroidi vitaferin A, vitanolidi, alkaloidi tropin, pseudotropin, izopeletrin, anaferin, saponini.
Zanimljivost: U bukvalnom prevodu sa Sanskrita ime ove biljke Ashvagandha, znači “miris i snaga konja”.

Vodoper – Asteracantha longifolia (Acantaceae) 32mg * U terapeutske svrhe se koriste seme, koren, list i pepeo cele biljke. Koren je gorko sredsto za osveženje, tonizira i rashlađuje organizam. Seme ima svojstvo diuretika koji pojačava izlučivanje viška tečnosti iz organizma. Pomaže kod bolnog uriniranja, peska u mokraćnim kanalima i drugih urinarnih bolesti. Seme se daje kod impotencije, gonoree i spermatoree. Zaslađena mešavina semena sadrži veliki broj supstanci koje imaju dejstvo afrodizijaka, hranljivih i aromatičnih stimulativnih supstanci koje se koriste protiv impotencije, semenih i drugih slabosti. Stimuliše muški polni sistem, blagotvorna je kod polne slabosti, prevremene ejakulacije i erektilne disfunkcije muškaraca.
Terapeutski aktivne komponente: phitosterol

Divlja salata – Lactuca scariola (Compositae) 16mg * U terapeutske svrhe se koriste seme i gusti mlečni sok. Lišće se može koristiti u ishrani kao salata. Biljka je analgetik, sedativ, hipnotik, diuretik, ekpspektorant (olakšava iskašljavanje). Divlji varijetet ima jača sedativna svojstva, slična je opijumu ali ne ostavlja negativne posledice. Ekstrakt ili sok se daje kod nervoze i lupanja srca. Sprašeno seme se koristi kod groznica, akutnih upala, kašlja, bronhitisa, astme i velikog kašlja. Seme u tinkturi je korisno kod nesanice i iscrpljenosti usled prevelikog mentalnog rada, kod reumatizma, spermatoree.
Terapeutski aktivne komponente: alkaloidi, manitol, kalijum, natrijum, manganov oksid, kalcijum karbonat, gvožđe, vitamini A i C, omega 3 i omega 6 masne kiseline, folna kiselina

Ljubičasti pasulj – Mucuna pruriens (Papilonaceae) 16mg * U terapeutske svrhe koriste se seme, koren i mahuna. Raste divlje u tropskim predelima od podnožja Himalaja i dolina Pendžaba do Šri Lanke, ali se gaji i kultivisana zbog zvojih zlatno – smeđih mahuna koje se koriste u ishrani. U tradicionalnoj indijskoj medicini poznata je kao stimulator muške potencije, povećava broj spermatozoida u semenoj tečnosti a doprinosi i povećanju mišićne mase. Seme se koristi kod spermatoree, leukoree, obilne menstruacije i paralize, kao adstrigens, antihelmintik (sredstvo protiv glista), tonik za nerve i afrodizijak, a poseduje i anti-inflamatorno dejstvo. Pomaže lečenje Parkinsonove bolesti. U indijskoj medicini poznata je kao nervni tonik koji pomaže moždanu aktivnost i omogućava optimalno funkcionisanje nervnog sistema.
Terapeutski aktivne komponente: tanin, mangan, alkaloidi mukunin i mukunadin, glutation, derivate galne kiseline, nikotin, prureinin, sitosterol, lecitin, kisele smole, proteinske materije, oleinska kiselina

Mosaic gold – Suvarnavang 16mg * Prah zlatastog odsjaja i ljuspaste teksture. Predstavlja smešu silikata i silicijumovih jedinjenja. Veoma mnogo se koristi u Ajurvedi kod bolesti reproduktivnih organa, kako muških tako i ženskih. Koristi se i kao tonik za poboljšanje opšteg stanja organizma, smatra se sredstvom koje vraća vitalnost i životnu energiju, pojačava apetit, poboljšava pamćenje. Koristi se i za kožne bolesti, poboljšava ten.
Ekstrakti biljaka:
Argireja – Argyreia speciosa (Convolvulaceae) 32mg * U terapeutske svrhe se koriste list i koren. List ima antiflogističko dejstvo i upotrebljava se kao obloga kod kožnih bolesti. Koren je sredstvo za oporavak organizma i tonik. Poboljšava intelektualne sposobnosti, jača telo i usporava proces starenja. Sprašeni koren u mleku pomaže kod sifilisa. Koren ima široku primenu kao afrodizijak.
Terapeutski aktivne komponente: tannin, benzol, alkaloidi, kalijum, kalcijum, fosfati

Babin zub – Tribulus terrestris (Zygophyllaceae) * U terapeutske svrhe se koristi plod, naročito koren, a može i cela biljka. Najpoznatija je po svom afrodizijačkom dejstvu, a koristi se i kao sredstvo za osvežavanje, demulcent, diuretik, tonik. Diuretičke osobine ove biljke su rezultat velike količine prisutnih nitrata kao i etarskog ulja koje se nalazi u semenu. Stabljike se smatraju adstrigensom. Blagotvorna je kod spermatoree, fosfaturije, cistitisa, kamena u urinarnom traktu, impotencije, inkontinencija urina.
Terapeutski aktivne komponente: alkaloidi, nitrati, peroksidaza, steroidni saponini
Zanimljivost: Naziv ove biljke potiče od oblika ploda koji podseća na papak govečeta.

Jeevanti – Leptadenia reticulata (Asclepiadaceae) 32mg * To je puzavica bogata lišćem koja raste u Južnoj Indiji, Cejlonu, Burmi o Singapuru. Njen gomoljičasti koren koji je mlečan, beo i loptast jede se kao povrće , a u medicinske svrhe se koristi kao sredstvo za oporavak organizma. Ekstrakt korena deluje na različite patogene gram pozitivne i gram negativne bakterije, i gljivice.
Terapeutski aktivne komponente: stigmasterol, tokoferol, flavonoidi

Kameno cveće – Parmelia perlata (Lichenes) 16mg * Lišaj koji živi na drveću, starim biljkama, zidovima, na stenama Himalaja. Sadrži žutu kristalnu materiju, gumu, lihenin i hrizofansku kiselinu. Delotvoran je protiv groznice, kao adstrigens, emoliens (omekšava kožu), demulcent (oblaže creva), diuretik, sedativ. Koristi se kod dijareje, dispepsije, spermatoree, amenoree i dizenterije. U obliku paste privija se u lumbalnoj regiji bubrega što izaziva obilan tok urina. Utrljava se u glavu kod glavobolje. Mnogo se koristi u formi dima kod glavobolje. Prah od lišaja se koristi za pospešivanje zarastanja rana, protiv žuljeva i gnojnih čireva.

Napomena: Moguća učestalost ginekomastije kod mladjih muškaraca, posebno bildera.
Mere opreza: Proizvod ne treba da koriste osobe alergične ili preosetljive na bilo koju komponentu preparata. Ne prekoračivati preporučen način uzimanja.
Karakteristika Vrednost
Kategorija Dodatak ishrani-suplementi
Brend Himalaya
Dobavljač A lek
Način proizvodnje Bez laktoze, Gluten-Free, Non Gmo, Vegan, Vegetarian
Namena Libido, Plodnost, Prostata
Nutritivne informacije bez masti (manje od 0,5g na 100g), bez šećera (manje od 0,5g na 100g)
Oblik pakovanja Bočica sa kapsulama
Pol Unisex
Sadržaj pakovanja Kapsule

Ostavi komentar

Slični proizvodi

Proizvod na bazi matičnog mleča, bez šećera, aroma narandže i sa 3 puta više vitamina C...
1.140,00 RSD
Proizvod na bazi matičnog mleča i vitamina C, sa ukusom limete.
1.140,00 RSD
Proizvod na bazi matičnog mleča i vitamina C, sa ukusom crvenog grejpfruta.
1.140,00 RSD
Proizvod na bazi matičnog mleča i vitamina C, sa ukusom borovnice.
1.140,00 RSD
Proizvod na bazi matičnog mleča i dvovalentnog helatnog gvožđa sa ukusom šumskog voća i...
4.535,00 RSD
Može pomoći obolelima od multiple skleroze, parkinsonizma, demencije, ali i mišićne dis...
1.870,00 RSD
Proizvod doprinosi održavanju optimalnih funkcija organa za varenje i normalnih pokreta...
1.260,00 RSD
Ima osvežavajuće i podmlađujuće dejstvo, prepun je proteina i pomaže kod alkalizacije t...
2.970,00 RSD
Pomaže alkalizaciji tela, jača imuni sistem i organizmu pruža energiju
2.970,00 RSD
Vrhunski proizvod za podizanje imuniteta.
2.190,00 RSD
Kad rešiš stomak, rešio si imunitet
650,00 RSD
Probiotik sa prebiotikom kapsula obezbeđuje 5 različitih vrsta prebiotika, svetski najc...
2.470,00 RSD
string(0) ""