Novosti
24.10.2021.

Šta možemo i šta ne možemo

Postojimo preko godinu dana, pa je red i da se oglasimo po raznoraznim pitanjima, koja bi na ovom mestu podelio u dve grupe: Šta radimo (yes), a šta ne radimo (yok).

Yes

- Trudimo se da imamo na stanju što više proizvoda sa sajta.

- Trudimo se oko svakog preparata. Ako proizvođač nešto nema trenutno na stanju, insistiramo da nabavi što pre. Napominjem da smo svi svesni da je korona vreme i da je uvoz sve komplikovaniji i komplikovaniji.

- Nijedna kurirska služba nije dovoljno poslovna kod nas i to je nešto što nije u našoj moći. 

- Trudimo se da imamo najbolji odnos kvaliteta i cene. 

- Radimo i subotom i nedeljom. Do 20.00 svakog dana. Slobodno zovite i pitajte. Tu smo zbog vas.

 

Yok

- Mi smo trgovci, nismo lekari, niti smo health koač-evi, a ni lajf koač-evi. Takođe, nemojte nas pitati da li je neki preparat sigurno dobar u tretmanu kancera. Odgovori na ovakva pitanja su jako pipkavi, to je sve individualno. Ako  neko od nas ima lično iskustvo pri korišćenju nekog proizvoda, rado ćemo ga podeliti sa vama.

- Ne povlačimo sredstva sa kartica sve dok ne budemo sigurni da je sve u redu sa porudžbinom. Često je to po 4-5 dana. 

Toliko od nas zasad. Uživajte u lepom danu...

Slični članci

07.
Apr.
2024.
Novosti
Veoma je moćan antioksidans (sadrži karotin i katehin) jer sprečava aktivnost slobodnih radikala koji uzrokuju pojavu malignih, kardiovaskularnih i drugih ob...
07.
Apr.
2024.
Novosti
Važno je istaći da je ogromna razlika u efikasnosti izmedju sintetičkog i prirodnog vitamina C. Prirodni C vitamin je onaj koji dobijamo direktno iz biljaka ...