Novosti
08.08.2021.

Prirodni proteini iz kravlje surutke

"Znači, masa je mama"

Crazy Whey Protein je dobijen od surutke kravljeg mleka. Sadrži 75% čistog brzoapsorbujućeg proteina.
Najčešće potrebu za povećanom količinom imaju bodibilderi, ljubitelji teretane, fitnesa, rekreativci, profesionalni sportisti i svi drugi kojima je vežba potreba i zadovoljstvo. Visoko proteinska ishrana povećava efekte treninga, pomaže i ubrzava izgradnju mišića.
Savršeno je ukusan, zaslađen sukralozom, ne sadrži nezdrave dodatke poput rafinisanog šečera. Lako je rastvorljiv u vodi i mleku, bez mnogo pene.
Možete ga koristiti i kao dodatak zdravim receptima, poput smutija, šejkova, kremova i drugih poslastica, kao dodatak ovsenim pahuljicama, sa mlekom, palačinkama i raznim drugim obrocima ili poslasticama.
Pakovanje dovoljno za 16 porcija.

Uputstvo za upotrebu :
Pomešati 30 g (3 supene kašike) praha sa 250 ml vode ili obranog mleka i promućkati dok se ne rastvori.
Čuvati na temperaturi: 5-30 ̊C na suvom i tamnom mestu. Preporučuje se 1 do 3 porcije dnevno, najbolje odmah posle treninga.

Ukusi: Nugat, vanila i čokolada

Sačuvano u omiljne
Proteini i fitness 8606109508205
16 porcija sa 23g brzoapsorbujućeg proteina dobijenog od kravlje surutke.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.030,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Proteini i fitness 8606109508199
16 porcija sa 23g brzoapsorbujućeg proteina dobijenog od kravlje surutke.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.030,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Proteini i fitness 1111111111431
16 porcija sa 23g brzoapsorbujućeg proteina dobijenog od kravlje surutke.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.030,00 RSD

Slični članci

30.
Mar.
2025.
Novosti
Ultra čisto, visoko koncentrovano, sveže riblje ulje sitnih inćuna iz južnog Pacifika.
30.
Mar.
2025.
Novosti
Koriste se dve vrste organskih oblika magnezijuma (glukonat i taurinat) koji su fokusirani na postizanje najbolje moguće apsorpcije.
23.
Mar.
2025.
Novosti
Kombuha je fermentisani napitak dobijen procesom simbiotske fermentacije crnog ili zelenog čaja uz pomoć SCOBY kulture (Simbiotic Culture of Bacteria and Yea...