Novosti
20.09.2020.

Super Collagen + Vitamin C

Najčistiji kolagen tipa 1 i 3 u najvećoj koncentraciji

Kolagen je osnovni protein ljudskog organizma. Preko  30% organizma čine kolagena vlakna od kojih tip I i III čine 90% svih kolagenih vlakana. Kao takav  kolagen je neophodan za rast, razvoj i regeneraciju mišića, ligamenata, tetiva i kostiju.
Kolagen predstavlja kompleks strukturalnih proteina koji održavaju snagu i fleksibilnost  svih tkiva u organizmu. Tokom godina, sa starenjem, nedostatak kolagena postaje vidljiv na koži, mišićima, tetivama, ligamentima i kostima, kao i na  noktima i kosi.  Pad sinteze kolagena u našem organizmu u kontinuitetu prirodno opada  po stopi od 1,5% godišnje nakon uzrasta od 25 godina.

Kada se unese oralno, 90% resorbovanog Neocell Super Kolagen + C  dospeva u sistemsku cirkulaciju u obliku sastavnih  amino – kiselina koje  formiraju peptide,  a oni stimulišu fibroblaste za sintezu i restruktuiranje vezivnog tkiva u kostim, mišićima I tetivam i, ligamentima  -  novim kolagenskim vlaknima koja pojačavaju mehaničku snagu vezivnog tkiva i učvršćuju ekstracelularni matriks.
 

Preporučuje se za prevenciju i oporavak kod:

- Bolova u kolenu usled preopterećenja ili povreda ligamenata, mišića i tetiva
- Bolova u ramenu i zglobovima
- Za brže zarastanje preloma (izgrađuje koštani matriks)
- Za brže zarastanje povreda tkiva nakom politrauma
- Nakon ugradnje endoproteze
- Kod varikoznih vena i varices crurisa (jača venski zid)

Najčistiji kolagen tipa 1 i 3 u najvećoj koncentraciji (1 g kolagena u 1 tableti)Prepor...
1.560,00 RSD

Ostavi komentar

Slični članci

27.
Sep.
2020.
Novosti
Osetite momenat strasti uz Gaia namaze..
27.
Sep.
2020.
Novosti
ECOEGG ekološki deterdžent za veš iz Velike Britanije je inovativan, na prirodnoj bazi, veganski i hipoalergijski deterdžent za veš- odo...
20.
Sep.
2020.
Novosti
Herbasept štiti i pomaže protiv oboljenja usne duplje, desni i ždrela. Ublažava simptome suvog, nadraženog i bolnog grla i simptome upale desni. Služi...
string(0) ""