Agar agar prah, 70g
We are one

Agar agar prah, 70g

Šifra artikla: 8606108943922
Prirodni prah za želiranje koji se dobija od crvenih morskih algi pod nazivom Gelidium.
0,00 RSD
615,00 RSD
615,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • 70 g
0+ komada na lageru
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Prah je bez ukusa i mirisa, a najčešće se koristi kao veganska alternativa želatinu. Zbog velike količine vlakana koristi se i kao laksativ. U odnosu na želatin Agar Agar ima mnogo veću moć želiranja i stabilniji je na sobnoj temperaturi u odnosu na želatin.

Način upotrebe:
Koristi se 1% u odnosu na količinu vode (1g/100ml). Pre upotrebe prah razmutiti u malo vode (da nije vrela), zatim u odgovarajućoj količini vode kuvati pet do sedam minuta. Kod pripreme jela u kojima ćete koristiti agar-agar možete dodati i sve ostale sastojke osim dodavanja vode. Jedini uslov je da temperatura vode u kojoj je prah otopljen ne sme biti ispod 50 stepeni. Nakon što ste dodali sve sastojke u rastvor vode i agar agar praha - smesu ostavite da odstoji kako bi očvrsnula.

Koristi se za razne dezerte, sladolede, krem supe...
Karakteristika Vrednost
Kategorija Začini i pikantni dodaci
Brend We are one
Dobavljač Mango
Način proizvodnje Bez laktoze, Non Gmo, Vegan, Vegetarian
Namena Laksativ, Uzivanje
Oblik pakovanja Pvc kesa
Pol Unisex
Sadržaj pakovanja Prah

Ostavi komentar

Slični proizvodi

Najviše koristi u kulinarstvu radi specifične arome, ali je i nutritivno jako bogat, pa...
310,00 RSD
Jedan gram praha stevie menja 300g belog šećera.
410,00 RSD
Krupna, dimljena, so. Prava stvar za gurmane.
1.260,00 RSD
Odlična uz krompir, pice...
130,00 RSD
Majoran je savršen dodatak jelima od povrća i krompira.
120,00 RSD
Sušeni kumin ima jedinstveno opor, pikantan, ali sladak ukus sa blago gorkom notom.
151,00 RSD
Uglavnom se koristi za jela azijske i južnoameričke kuhinje, a pored prepoznatljive aro...
100,00 RSD
Može se kombinovati sa povrćem i voćem, u raznim mešanim i složenim salatama: s avokado...
160,00 RSD
Omiljeni začin u srpskoj kuhinji
110,00 RSD
Za sosove, npr bešamel, preporučuje se beli mleveni biber, jer crni menja boju sosa.
251,00 RSD
Koristi se u tradicionalnim indijskim, ajurvedskim, kineskim, japanskim i korejskim lek...
231,00 RSD
Kopa se u podnožju Himalaja i melje se ručno, u cilju očuvanja svih njenih svojstava i ...
255,00 RSD
string(0) ""