Liv 52, 100tbl
Himalaya

Liv 52, 100tbl

Šifra artikla: 1111111111691
Vrhunski jetročistač koji se sastoji od osam biljaka.
0,00 RSD
930,00 RSD
930,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • 100 tbl
0+ komada na lageru
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Biljke koje se nalaze u ovom preparatu i njihova funkcija

Kapar – Capparis spinosa (Capparideae) 65mg * Značajan hepatostimulans koji poboljšava funkcionalnu efikasnost jetre. Ima diuretično i blago laksativno dejstvo, dobro je pomoćno sredstvo kod redukovanja edema.

Chikorija – Cichorium intybus (Asteraceae) 65mg * Indijska Materia Medica navodi blagotvorno desjtvo ove biljke kod obstrukcije i tromosti jetre i kod promena na žučnim putevima.Veoma je korisna u lečenju uvećane jetre i štiti jetru od negativnog dejstva alkohola. Takođe, koristi se u lečenju nervnih poremećaja jer poseduje sedativni efekat, a ima i sposobnost da smanjuje nivo šećera u krvi.

Pomoćnica – Solanum nigrum (Solonaceae) 32mg * Biljka koja se u indijskoj Materii medici navodi, između ostalog, kao sredstvo koje pokazuje povoljan efekat kod inflamatornih otoka i hronične ciroze jetre i slezine. Ima značajno diuretično dejstvo.

Kasija – Cassia occidentalis (Caesalpiniaceae) 16mg * Biljka koja povoljno utiče na glikogen. Koristi se kao protivotrov kod različitih trovanja. Pomaže i kod dispepsije, hidropsije i groznice. Ova biljka reguliše crevne pokrete i njeno blago laksativno dejstvo je od pomoći u lečenju konstipacije. Semenu ove biljke se pripisuje svojstvo da prečišćava krv.

Arjuna – Terminalia arjuna (Combretaceae) 32mg * Biljka bogata mineralima i esencijalnim uljima. Korisna je u tretmanu različitih bolesti jetre. Kora drveta Arjune se vekovima koristi u lečenju kardiovaskularnih oboljenja. Poseduje i mnoštvo drugih terapeutskih blagodeti uključujući i tretman protiv astme, hipertenzije i kamena u bubregu.

Hajdučka trava – Achillea millefolium (Compositae) 16mg * I kod nas veoma poznata lekovita biljka kako u narodnoj tako i u službenoj medicini. U indijskoj Materii medici se preporučuje kao stimulans, tonik i karminativ, i veoma je poštovana zbog svojih lekovitih svojstava.

Tamaris allica (Tamaricaceae) 16mg * Indijska Materia medica navodi ovu biljku kao hepatični stimulans i digestiv sa veoma povoljnim efektom na glikogen jetre i serumske proteine. Ima laksativno i antihemolitičko dejstvo. Često se koristi kod konstipacije. Može pomoći i kod obilnog menstrualnog krvarenja i hemoroida.

Mandur bhasma(ferrum et ferri oxidum) 33mg * Predstavlja proizvod koji se dobija mešanjem feri oksida sa sokovima navedenih biljaka,tako da se dobija organski vezano gvožđe, koje organizam u takvom obliku može da iskoristiti.

Način upotrebe: Odrasli 2 puta po 2 tablete dnevno, Deca starija od 12 godina: 2 puta po 1-2 tablete
• Capparis spinosa 65 mg; • Cichorium intybus 65 mg; • Solanum nigrum 32 mg; • Cassia occidentalis 16 mg; • Terminalia arjuna 32 mg; • Achillea millefolium 16 mg; • Tamarix gallica 16 mg; • Mandur bhasma 33 mg( prirodni izvor Fe).
Karakteristika Vrednost
Kategorija Dodatak ishrani-suplementi
Brend Himalaya
Dobavljač A lek
Način proizvodnje Non Gmo, Vegan, Vegetarian
Namena Detoks, Jetra, Stres
Nutritivne informacije Visok nivo minerala
Oblik pakovanja Bočica sa sadržajem
Pol Unisex
Sadržaj pakovanja Tablete

Ostavi komentar

Slični proizvodi

Probiotik sa prebiotikom kapsula obezbeđuje 5 različitih vrsta prebiotika, svetski najc...
2.470,00 RSD
Vitamin C je najjači antioksidans služi za jačanje imuniteta.
1.875,00 RSD
MCT je masna kiselina dobijena 100% iz kokosa. Preporučuje se sportistima i fizički akt...
955,00 RSD
Protiv bolova u zglobovima i za bolju pokretljivost.
2.270,00 RSD
Za jake rezultate i jak imunitet.
2.410,00 RSD
Prvenstveno se koristi za kašalj, jačanje imuniteta i za razne prehlade
495,00 RSD
I ukusan i poboljšava imunitet.
2.639,00 RSD
Preporučuje se za održavanje normalne funkcije kostiju, mišića, zglobova, tetiva i liga...
1.210,00 RSD
Esi
Koristi se za pročišćavanje, detoksikaciju i jačanje prirodnih odbrambenih mehanizama o...
1.599,00 RSD
Esi
Koristi se za pročišćavanje, detoksikaciju i jačanje prirodnih odbrambenih mehanizama o...
1.449,00 RSD
Efikasan spoj biljaka, tj. njihovih posebnih svojstava koja su se pokazala kao funkcion...
8.100,00 RSD
string(0) ""