Recepti
10.10.2021.

Alpenkraft za zdrav dah

Tradicionalni recept za čišćenje i obnovu sluzokože disajnih puteva

U promenljivoj klimi, kakva je naša, potrebno je osigurati otpornost organizma i slobodno disanje. Kako bi to postigli, važno je zaštiti se od spoljašnjih čestica (kao što su smog, dim, prašina, alergijske čestice), pri čemu je najbitnija odbrambena uloge sluzi u ustima, grlu i disajnim putevima.

Alpenkraft bombone i sirup imaju recept koji je zasnovan na tradicionalnoj Salus mešavini: ječmeni slad, komorač, med, majčina dušica, nana i ulje eukaliptusa,

Ovaj recept doprinosi umirenju disajnih puteva i grla. Bombone su idealne za putovanja jer omekšavaju grlo u slučaju iritacije, oslobađajući disajne puteve zahvaljujući biljnim esencijalnim uljima koje poseduju. Sa uljem se ispira grlo kod kuće.

Kombinacija biljnih ekstrakata, ječmenog slada i meda predstavlja odličan dodatak terapiji kod respiratornih problema, kao što su kašalj i bronhitis, pušački kašalj, bol u grlu, prehlada ili grip, a pomažu i kod gasova i grčeva u crevima, čineći vaš dah prijatano svežim.

Sačuvano u omiljne
Biljni suplementi 4004148047039
Preporučuje se za probleme sa kašljom a posebno osobama koje dodatno naprežu glasne žic...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.560,00 RSD

Slični članci

04.
Jun.
2023.
Recepti
Eterično ulje anisa se koristi kao antiseptik, sedativ, insekticid i sredstvo za ublažavanje grčeva
27.
May.
2023.
Recepti
Ima mnoga korisna svojstva za zdravlje, uključujući poboljšanje metabolizma i povećanje energije. Bogat je antioksidantima, koji štite ćelije o...