Novosti
07.03.2021.

Najjači antioksidans

Biodihidrokvercetin iz Sibira

Biodihidrokvercetin je taksifolin, flavonoid, izuzetan i najjači antioksidant, poznat još i pod imenom vitamin P. Dobija se iz krajeva vrhova korena sibirskog ariša. Na možda poslednjoj ekološki najčistijoj lokaciji naše planete, vrlo skupim biohemijskim procesom separacije i monokristalizacije, dobija se dihidrokvercetin čistoće 96-98%, i to je najbolji biodihidrokvercetin na tržištu.
Ipak, u ovom proizvodu glavna stvar nije čistoća sirovine već njena monokristalizacija. Dihidrokvercetin iznenađujuće lako stvara polimerne lance. To je problem. Njegovi molekuli sa svojim hidroksilnim grupama se vrlo aktivno vežu zajedno. Dakle, postaju vrlo dugi molekuli koji ne mogu prodreti iz hrane u telo kroz zidove creva.
Osnovni i najteži zadatak u ovom tehnološkom procesu je stvaranje dihidrokvercetina u kojem je svaki molekul odvojen od drugog. Jedino takav molekul će prodreti u ćelijsku membranu i delovati na ćelijskom nivou. Ovakav dihidrokvercetin naziva se monokristalnim.

Dihidrokvercetin ne može biti tabletiran. Ne daje trenutni efekat, osim kod starijih osoba koje prilično brzo osete njegovu primenu.

U Evropi i Americi dihidrokvercetin se koristi u kozmetičkoj industriji kao sredstvo za podmlađivanje. U Japanu nakon nesreće u nuklearnoj elektrani, uzimanje dihidrokvercetina postalo je obavezno za tamošnje radnike.

Način upotrebe:

Jedna kafena kašičica trunke rastvorenog kvercetina je doza za odrasle. Uzimati jednom dnevno, pola sata pre obroka, ili sat i po nakon. Blago je gorkog ukusa i podseća na četinare sa čijih korena se dobija.
Tretman traje maksimum dva meseca a onda je neophodan prekid od dva meseca. Radi potpune preventive, tretman ponoviti tri puta godišnje. 

Pakovanje je dovoljno za jedan tretman.

Biljni suplementi 1111111111327
Umiruje polensku alergiju, ima antiinflamatorna svojstva, sprečava oslobađanje histamin...
2.800,00 RSD
Lekovito bilje 1111111111243
Biodihidrokvercetin, bio-di-hydro-quercertin, to je taksifolin, flavonoid, izuzetan ant...
4.850,00 RSD
Lekovito bilje 1111111111150
GrandCaps ČAGA fitokompleks namenjen je jačanju imunološkog sistem i sadrži dnevne i no...
5.950,00 RSD

Ostavi komentar

string(0) ""