Novosti
07.03.2021.

Najjači antioksidans

Biodihidrokvercetin iz Sibira

Biodihidrokvercetin je taksifolin, flavonoid, izuzetan i najjači antioksidant, poznat još i pod imenom vitamin P. Dobija se iz krajeva vrhova korena sibirskog ariša. Na možda poslednjoj ekološki najčistijoj lokaciji naše planete, vrlo skupim biohemijskim procesom separacije i monokristalizacije, dobija se dihidrokvercetin čistoće 96-98%, i to je najbolji biodihidrokvercetin na tržištu.
Ipak, u ovom proizvodu glavna stvar nije čistoća sirovine već njena monokristalizacija. Dihidrokvercetin iznenađujuće lako stvara polimerne lance. To je problem. Njegovi molekuli sa svojim hidroksilnim grupama se vrlo aktivno vežu zajedno. Dakle, postaju vrlo dugi molekuli koji ne mogu prodreti iz hrane u telo kroz zidove creva.
Osnovni i najteži zadatak u ovom tehnološkom procesu je stvaranje dihidrokvercetina u kojem je svaki molekul odvojen od drugog. Jedino takav molekul će prodreti u ćelijsku membranu i delovati na ćelijskom nivou. Ovakav dihidrokvercetin naziva se monokristalnim.

Dihidrokvercetin ne može biti tabletiran. Ne daje trenutni efekat, osim kod starijih osoba koje prilično brzo osete njegovu primenu.

U Evropi i Americi dihidrokvercetin se koristi u kozmetičkoj industriji kao sredstvo za podmlađivanje. U Japanu nakon nesreće u nuklearnoj elektrani, uzimanje dihidrokvercetina postalo je obavezno za tamošnje radnike.

Način upotrebe:

Jedna kafena kašičica trunke rastvorenog kvercetina je doza za odrasle. Uzimati jednom dnevno, pola sata pre obroka, ili sat i po nakon. Blago je gorkog ukusa i podseća na četinare sa čijih korena se dobija.
Tretman traje maksimum dva meseca a onda je neophodan prekid od dva meseca. Radi potpune preventive, tretman ponoviti tri puta godišnje. 

Pakovanje je dovoljno za jedan tretman.

Sačuvano u omiljne
Biljni suplementi 1111111111327
Umiruje polensku alergiju, ima antiinflamatorna svojstva, sprečava oslobađanje histamin...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.800,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Lekovito bilje 1111111111243
Najsnažniji prirodni antioksidant, poznat još i pod imenom vitamin P.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.150,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Lekovito bilje 1111111111150
Pomaže kod oslabljenog imuniteta, za ublažavanje posledica hemio i radioterapije, dijab...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.698,00 RSD

Slični članci

21.
Apr.
2024.
Novosti
Napravite ekološki iskorak sa ECOEGG sredstvom za uklanjanje fleka! Spakovano u plastici 100% recikliranoj iz okeana, sa veganskom formulom na biljnoj...
21.
Apr.
2024.
Novosti
Ovaj inovativni, britanski ECOEGG 4u1 proizvod nije samo deterdžent, već moćna kombinacija deterdženta, omekšivača, izbeljivača na bazi kiseonika i sr...